Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Νέα διεθνής τιμή για τον Κώστα Γουλιάμο ➽ Το International Research Institute for Economics and Management (IRIEM) θέσπισε ετήσιο «Βραβείου Κ. Γουλιάμου για Διδακτορικό Ερευνητή»

*

Ο Κώστας Γουλιάμος είναι τακτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών, πρώην πρύτανης Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, ποιητής, συγγραφέας. Ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ (Μάιος – Ιούνιος 2023). Πρόσφατα τιμήθηκε με το Βραβείο “εξαιρετικής προσφοράς στη γενική εκπαίδευση”.

*

Ο Κώστας Γουλιάμος από την Μποτίλια

*

Το IRIEM θέσπισε ετήσιο Βραβείο Κ. Γουλιάμου για Διδακτορικούς ερευνητές

Το International Research Institute for Economics and Management (IRIEM), που εδρεύει στο Hong Kong, αποφάσισε ομόφωνα τη θέσπιση «Βραβείου Κ. Γουλιάμου για Διδακτορικό Ερευνητή»

Το IRIEM, επιθυμώντας να τιμήσει την προσφορά του καθηγητή και συγγραφέα Κώστα Γουλιάμου, ανακοίνωσε πως το συγκεκριμένο βραβείο θα απονέμεται ετησίως σε διδακτορικούς ερευνητές και υποτρόφους που έχουν ολοκληρώσει τις διδακτορικές τους σπουδές εντός ενός (1) έτους από την αποφοίτησή τους.

Να σημειωθεί πως στις τάξεις του International Research Institute for Economics and Management (IRIEM) περιλαμβάνονται κάτοχοι του βραβείου Nobel αλλά και κορυφαίοι επιστήμονες από τη διεθνή πανεπιστημιακή και ερευνητική κοινότητα. 

Το «Βραβείο Κ. Γουλιάμου για Διδακτορικό Ερευνητή» του International Research Institute for Economics and Management (IRIEM) αφορά τομείς Κοινωνικών Επιστημών και Ανθρωπιστικών Σπουδών. Στόχος του IRIEM είναι να ξεχωρίσει -μέσα από τη διεθνή, διαθεματική επιτροπή κρίσης- και να βραβεύσει εξαίρετους φοιτητές που με την διδακτορική τους εργασία δίνουν το παράδειγμα του πεπαιδευμένου ανθρώπου στην επιστημονική κοινότητα.

Σε δήλωσή του ο Καθηγητής και πρώην Πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Κώστας Γουλιάμος ανέφερε πως

«η απόφαση για την ονομασία του συγκεκριμένου βραβείου αντικατροπτίζει, μεταξύ άλλων, την εκτίμηση και αποδοχή της κυπριακής και ελλαδικής πανεπιστημιακής κοινότητας από διεθνείς ακαδημαϊκούς οργανισμούς».

ant1live.com - ΚΥΠΡΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.