Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΟΥΒΑ: Μια πατρίδα για όλον τον κόσμο — Επιστολή της Ελληνικής Πρωτοβουλίας προς τη Νορβηγική Επιτροπή για το Νόμπελ Ειρήνης — Πρόσκληση για την παρουσίαση της πρότασης — Τα 500 μέλη της Ελληνικής Επιτροπής

*
Εκείνο που προέχει όμως είναι να αναδειχθεί αυτό το σπουδαίο έργο διεθνιστικής αλληλεγγύης της Κούβας, όπου γης, για να ανοίξουν οι ορίζοντες και να μπορέσει να φανεί το Νησί της Επανάστασης όπως πραγματικά είναι: Μια νησίδα –κυριολεκτικά– ανθρωπιάς στη μέση ενός απέραντου ωκεανού που στερεύει. Το Νόμπελ του κάθε Ομπάμα δεν έχει την παραμικρή αξία.
*
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε στις 21/9 /2020   στην επίσημη παρουσίαση
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ
 ΠΡΟΤΑΣΗΣ για το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης 2021 στην Διεθνή Δύναμη Εξειδικευμένων Γιατρών σε Καταστάσεις Καταστροφών και Σοβαρών Επιδημιών «Χένρι Ριβ»
ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΤΕΧΝΗΣ
STUDIO new star art cinema
Θα μιλήσουν:
Σέλμις Μαρία Ντομίνγκες Κορτίνα
ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ της Κούβας στην Ελλάδα
*
ΜΗΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΜΠ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
*
ΠΑΤΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Αν. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, ΜΕΛΟΣ του ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Εμείς που σπουδάσαμε στο Σοσιαλισμό»
* 
ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ
ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑ, ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
*
ΧΑΤZΗΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, πρώην ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
*
ΒΑΡΕΛΑΣ (ΤΑΚΗΣ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΖΩΓΡΑΦΟΣ, Γ.Γ. του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
*
ΚΟΣΣΥΒΑΚΗΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ: ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΗΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ New Star, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ στην Ομάδα Νόμπελ στους γιατρούς της ΚΟΥΒΑΣ 2021
**
Θα χαιρετήσουν:
ΕΛΛΗΝΟΚΟΥΒΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
*
ΕΛΛΗΝΟΚΟΥΒΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
*
Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Καλαμάτας “VENCEREMOS
*
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΣΕ ΜΑΡΤΙ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ
*
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΣΕΡΒΙΑ
*
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ /ΦΟΡΕΩΝ /ΣΥΛΛΟΓΩΝ / ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΝΟΜΠΕΛ

STUDIO new star art cinema: ΣΠΑΡΤΗΣ & ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ 33
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Τηλ 210-8640054 / 210-8640054 / 6932479731
Pαρακαλούμε επιβεβαιώστε την συμμετοχή σας
**
Θα τηρήσουμε με ευλάβεια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Ελάχιστη επιτρεπόμενη συμμετοχή ατόμων με τήρηση των αποστάσεων.
Έχουμε μαζί μας μια μάσκα. 
Απολυμαίνουμε τα χέρια μας με αντισηπτικό που θα βρούμε στον χώρο.
***
Ελληνική πρωτοβουλία για την απονομή του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης για τις κουβανικές ιατρικές ταξιαρχία Διεθνές Τάγμα Ειδικευμένων Ιατρών σε καταστάσεις Καταστροφών και Σοβαρών Επιδημιών με το όνομα «Henry Reeve»
Προς: Επιτροπή για το Νόμπελ Ειρήνης
Η πανδημία που σαρώνει την ανθρωπότητα έχει ήδη εξαπλωθεί σε 185 χώρες, πλήττοντας 20 εκατομμύρια ανθρώπους και αφανίζοντας -έως τώρα - περισσότερους από 730 χιλιάδες. Οι προσπάθειες που καταβάλλει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (OMC), ο Παναμερικανικός Οργανισμός Υγείας (OPS), κυβερνήσεις και επιστήμονες σε όλον τον κόσμο.
Εν μέσω αυτής της δραματικής κατάστασης μια μικρή χώρα, η Κούβα, έστειλε 45 Ταξιαρχίες της Διεθνούς Δύναμης ενάντια σε Φυσικές Καταστροφές και Σοβαρές Επιδημίες «Χένρι Ριβ» σε 38 χώρες, αποτελούμενες από 3.772 γιατρούς, νοσηλευτές και προσωπικό υγείας. Πάνω από το 60% αυτής της ιατρικής αποστολής είναι γυναίκες.
Με απαράμιλλο επαγγελματισμό, ανθρωπισμό και θάρρος αυτοί οι επιστήμονες έχουν περιθάλψει περισσότερους από 250 χιλιάδες ανθρώπους, που μολύνθηκαν με τον ιό Covid-19, κατορθώνοντας να σώσουν τη ζωή σε περισσότερους από 8 χιλιάδες ασθενείς.
Σε 58 χώρες, 28 χιλιάδες συνεργάτες υγείας εντάχθηκαν στις προσπάθειες αυτών των χωρών για να καταπολεμήσουν την πανδημία, περιθάλποντας περισσότερους από 83 χιλιάδες ασθενείς και σώζοντας τις ζωές σε πάνω από 13 χιλιάδες μέχρι τη στιγμή της σύνταξης αυτής της επιστολής.
Η Διεθνής Ιατρική Ταξιαρχία «Χένρι Ριβ» δημιουργήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2005 από τον ανώτατο ηγέτη του Κουβανικού κράτους, τον Δρ. Φιντέλ Κάστρο Ρους με σκοπό να συνδράμει τα θύματα του τυφώνα Κατρίνα στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η γενναιόδωρη βοήθεια της μικρής Κούβας, δυστυχώς, δεν έγινε δεκτή, όμως αυτό δεν έκαμψε την ηρωική θέληση των κουβανών γιατρών. Στις 14 Οκτωβρίου του ίδιου έτους η Ταξιαρχία «Χένρι Ριβ» έσωσε χιλιάδες ζωές στο Πακιστάν.
Εν μέσω αυτής της, χωρίς προηγούμενο στη σύγχρονη εποχή, παγκόσμιας πανδημίας, η ομάδα επιστημόνων και επαγγελματιών υγείας της ιατρικής ταξιαρχίας «Χένρι Ριβ» έχει προσφέρει περίθαλψη, ελπίδα και έμττνευση σε ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.
Την ώρα που γράφονται τούτες οι γραμμές, τα μέλη της εργάζονται σε 21 χώρες για την καταπολέμηση του C.ovid-19.
Προς αναγνώριση αυτής της αλληλεγγύης, της ανιδιοτέλειας και της έμπρακτης υποστήριξής τους στην πρώτη γραμμή της ανθρώπινης ανάγκης, σας προτρέπουμε να τους απονείμετε το φετινό Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης.
Το ιατρικό προσωπικό, που απαρτίζει την Ταξιαρχία αναλαμβάνει τις αποστολές του απολύτως εθελοντικά και έχει, ήδη, προσφέρει πολύτιμη βοήθεια σε περιπτώσεις καταστροφών και σοβαρών επιδημιών σε περισσότερους από 3,5 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο.
Εκτιμάται, ότι έχουν σωθεί δεκάδες χιλιάδες ζωές, σαν άμεσο αποτέλεσμα της προσφοράς επείγουσας ιατρικής περίθαλψης πρώτης γραμμής της Ταξιαρχίας.
Μια από τις πιο ηρωικές τους πράξεις ήταν το 2014-2015, όταν περισσότεροι από 400 γιατροί και νοσηλευτές συνέβαλαν στην αντιμετώπιση του θανατηφόρου ιού Έμπολα στη Δυτική Αφρική.
Δουλεύοντας σε συνθήκες υψηλού κινδύνου, σε επισφαλείς εγκαταστάσεις, με κατεστραμμένες υποδομές, δίχως ασφαλή πρόσβαση προς τους πληθυσμούς σε κίνδυνο και χωρίς δυνατότητα επικοινωνίας, οι κουβανοί γιατροί προσέφεραν τις υπηρεσίες τους με ανθρωπισμό και ανιδιοτέλεια.
Ο άθλος που πραγματοποίησε η Ταξιαρχία «Χένρι Ριβ» αποτέλεσε τη μεγαλύτερη ιατρική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στο έδαφος των χωρών Σιέρα Λεόνε, Γουινέα και Λιβερία.
Αναγνωρίζοντας την κομβική συνεισφορά τους, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (OMS) απένειμε στην Ταξιαρχία «Χένρι Ριβ» το Βραβείο Δημόσιας Υγείας εις Μνήμην του Dr Lee Jong-Wook, κατά την 7Οη Γενική Συνέλευση του Ιδρύματος, το 2017.
Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19, η Ταξιαρχία συνέδραμε χώρες της Ευρώπης, όπως η Ιταλία, στέλνοντας δύο Ταξιαρχίες σε Λομβαρδία και Πιεμόντε, όταν τα ημερήσια κρούσματα ήταν στο ζενίθ. Επίσης, υποστήριξε με αποστολές χώρες όπως το Πριγκιπάτο της Ανδόρας, χώρες της Αφρικής, τις Αραβικές Χώρες, την Λατινική Αμερική και την Καραϊβική.
Για την ανεκτίμητη συνεισφορά της στην ανθρωπότητα, σε στιγμές τόσο επώδυνες και κρίσιμες· για το παράδειγμα αλτρουισμού και αλληλεγγύης του προσωπικού υγείας μιας μικρής χώρας· για το γεγονός ότι ξανάδωσαν ζωή και ελπίδα σε χιλιάδες ανθρώπους.
Για όλα τα παραπάνω, ζητούμε από τα αξιότιμα μέλη της Επιτροπής Νόμπελ να απονείμουν το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης στην Διεθνή Δύναμη Εξειδικευμένων Γιατρών σε Καταστάσεις Καταστροφών και Σοβαρών Επιδημιών «Χένρι Ριβ».
Αθήνα 28 Αυγούστου 2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για το ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ 2021 ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ
*
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ 33 & ΣΠΑΡΤΗΣ - 112 52 ΑΘΗΝΑ- ΕΛΛΑΣ E-mail: newstarcirie@gmail.com ΤΗΛ 0030 6932479731 f) Νόμπελ στους γιατρούς της ΚΟΥΒΑΣ - Nobel Prize for the Doctors of Cubahttps://twitter.com/doctors_cuba
*
ΚΟΥΒΑ: Μια πατρίδα για όλον τον κόσμο — Επιτροπή «Νόμπελ Ειρήνης στους Γιατρούς της Κούβας»
*
ΚΟΥΒΑ: Μια πατρίδα για όλον τον κόσμο — Επιτροπή «Νόμπελ Ειρήνης στους Γιατρούς της Κούβας»
Ελληνική πρωτοβουλία, που ξεκίνησε από το Facebook στις 28 Μαρτίου 2020, με ψυχή τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της New Star, Βελισσάριο Κοσσυβάκη, και μέχρι σήμερα συγκεντρώνει 75.000 υπογραφές, ζητά την απονομή του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης 2021 για την «Κουβανική Ιατρική Ταξιαρχία, Henry Reeve».
Η Κούβα τείνει χέρι ιατρικής βοήθειας στους λαούς που την χρειάζονται, βασισμένη πάντα στις αρχές της Έμπρακτης Διεθνιστικής Αλληλεγγύης και του Ανθρωπισμού.
Το παράδειγμα της Ελληνικής Επιτροπής ακολούθησαν και η Γαλλία, η Ιταλία, οι ΗΠΑ και η Τουρκία με 55.000 υπογραφές.
Σύνολο: 130.000 υπογραφές, μέχρι 28/8/2020
Συνεχίζουμε…
***
Η Κούβα μοιράζεται ό,τι έχει
Η Κούβα σώζει Ζωές.
Η Κούβα στέλνει γιατρούς, όχι βόμβες.
Να αναδείξουμε αυτήν την πραγματικότητα.
ΝΑΙ... να διεκδικήσουμε Νόμπελ για τους Επαναστάτες Γιατρούς. σε αυθεντικούς μαχητές της Ειρήνης, του Διεθνισμού, της Αδελφοσύνης και της Ανιδιοτελούς προσφοράς στην Ανθρωπότητα, ως ελάχιστη αναγνώριση του Άθλου τους...!!!
Είναι καιρός πια το Νόμπελ να το δίνουν οι Λαοί.
Να γίνει Άμεσα Άρση στο Άδικο Εμπάργκο που έχει επιβληθεί στην Κούβα,  το νησί της Ελευθερίας...!!!
***
H ΔΙΕΘΝHΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ HENRY REEVE ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ
***
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΟΥΒΑ...!!!
75.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕΧΡΙ 28/8/2020
*
ΕΔΩ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ
Όσοι θέλουν να υπογράψουν για το Αίτημα μας μπορούν να το κάνουν ΕMAIL στο
*
Στις σελίδες στο Fb
Νόμπελ στους γιατρούς της ΚΟΥΒΑΣ 2021
Nobel Prize for the Doctors of Cuba 2021
Premio Nobel de la Paz para las brigadas médicas cubanas Henry Reeve 2021
*
Στο avaaz org
Βραβείο Νόμπελ για τους γιατρούς της Κούβας
***
ΤΑ 500 ΜΕΛΗ THΣ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ για το NΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ 2021 ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ

1.      ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ
2.      ΑΒΑΤΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ: ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ
3.      ΑΒΡΑΜΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ: ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
4.      ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ: ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
5.      ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
6.      ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΗ ΣΟΦΙΑ: ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ
7.      ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ: ΝΑΥΤΙΚΟΣ
8.      ΑΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ
9.      ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ: ΘΩΡΑΚΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ
10.        ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΚΡΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ -ΕΔΕΣΣΑ
11.        ΑΪΒΑΛΙΩΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ: ΔΗΜΟΣΙΟΦΡΑΦΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ
12.        ΑΙΛΙΑΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ: ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
13.        ΑΛΕΥΡΑΣ ΝΙΚΟΣ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
14.        ΑΛΕΥΡΟΜΑΓΕΙΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α.- ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
15.        ALBERT GARCIA HERNANDEZ: ΠΟΙΗΤΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΣΤΗΣ -ΒΑΛΕΝΘΙΑ
16.        ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
17.        ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, Πρώην Καλλιτεχνικός Διευθυντής στην εταιρεία "Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος"
18.        ΑΝΗΨΗΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ
19.        ΑΝΤΖΟΛΙΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ: ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
20.        ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ
21.        ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΤΑ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ
22.        ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
23.        ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
24.        ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΣ
25.        ΑΝΤΩΝΑΚΟΥΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
26.        ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
27.        ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΡΙΤΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
28.        ΑΠΑΝΩΜΕΡΙΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΜΠΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟ
29.        ΑΠΑΝΩΜΕΡΙΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ: ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΣΦΕΑ
30.        ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ: ΙΑΤΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (ΛΑΣΥ), Μέλος του Γενικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Εμείς που σπουδάσαμε στον Σοσιαλισμό», Μέλος της ΕΕ του ΕΣΥΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
31.        ΑΤΖΟΛΙΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
32.        ΑΡΑΠΗ Σ. ΕΛΕΝΗ: ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, ΠΟΙΗΤΡΙΑ "Ανεμόεσσα Σκέψη"
33.        ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ
34.        ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
35.        ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ: ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
36.        ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΝΑΝΤΙΑ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
37.        ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΤΕΡΕΖΑ: ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
38.        ΒΑΛΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ: ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ- ΣΠΑΡΤΗ
39.        ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ ΣΗΦΗΣ: Πρώην ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Και ΥΠΟΥΡΓΟΣ
40.        ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ ΤΑΚΗΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
41.        ΒΑΡΕΛΑΣ (ΤΑΚΗΣ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΖΩΓΡΑΦΟΣ, Γ.Γ. του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ.
42.        BART STEVE: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
43.        ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΡΗΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΠΟΙΗΤΗΣ -ΑΘΗΝΑ
44.        ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ,-ΑΘΗΝΑ
45.        ΒΑΦΕΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ: ΕΚΔΟΤΗΣ
46.        ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΥ ΝΕΝΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ
47.        ΒΕΡΑ ΚΡΟΥΣΚΑ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
48.        ΒΕΤΤΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ: ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
49.        ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΕΛΛΑ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ- ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
50.        ΒΟΥΛΑΡΙΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ: ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
51.        ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΠΟΙΗΤΡΙΑ -ΑΘΗΝΑ
52.        ΒΟΥΤΣΑΛΑ ΒΙΒΗ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
53.        ΒΟΥΡΛΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΠΟΙΗΤΗΣ
54.        ΒΟΡΕΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ: ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΜΕΛΟΣ της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ στην ΚΟΥΒΑ
55.        ΒΡΙΘΙΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ: ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΦΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
56.        ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ: ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
57.        ΓΕΡΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ: ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΣ στο ΔΗΜΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ - ΛΙΜΝΗΣ - ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ (Εύβοιας) ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΩΝ Β. ΕΥΒΟΙΑΣ
58.        ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
59.        ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ ΣΟΦΙΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ
60.        ΓΕΩΓΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΗ: ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
61.        ΓΕΩΡΓΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΑΝΤΑΠΟΚΤΙΤΗΣ ΕΦ. ΣΥΝ. ΚΡΗΤΗΣ
62.        ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΙΟΥ Αν.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ
63.        ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΤΑΣΟΣ: Γενικός Οικογενειακός ΙΑΤΡΟΣ Διευθυντής ΕΣΥ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Κέντρου Υγείας Κ.ΑΧΑΪΑΣ
64.        ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ: ΙΑΤΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ -ΚΑΛΑΜΑΤΑ
65.        ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, τέως ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ FIFA
66.        ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: ΦΥΣΙΚΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
67.        ΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΙΣΤΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
68.        ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑ: ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Κ.Ε.Π. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΜΟΣΧΑ
69.        ΓΙΣΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ
70.        ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΛΕΝΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
71.        ΓΚΙΒΑΛΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ: ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
72.        ΓΟΝΑΤΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ: Blogger/Cuba de orazón, Δίκτυο La Red Solid@ria Griega σε Cuba de corazón
73.        ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ: ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
74.        ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
75.        ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ: ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
76.        ΔΑΜΑ ΓΕΩΡΓΙΑ: ΔΗΜΟΣΙΟΡΑΦΟΣ
77.        ΔΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
78.        ΔΑΡΔΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΕΚΔΟΤΗΣ, ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
79.        ΔΑΡΙΒΙΑΝΑΚΗΣ ΑΛΕΚΟΣ: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, πρώην ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
80.        ΔΑΡΙΒΙΑΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Πρώην ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
81.        ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Ι. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ στο Εθνικό και Καποδιστριακό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
82.        ΔΕΔΕ ΛΕΝΑ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
83.        ΔΕΔΕ ΤΑΤΟΥ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ
84.        ΔΕΛΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΗΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
85.        ΔΕΜΕΤΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΝΑΝΟ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ του Εργαστηρίου της ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Τμήμα Φαρμακευτικής ΕΘΝΙΚΟΥ και ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (Ε.Φ.Ε), Μέλος του ΔΣ της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (EUFEPS), ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 2018
86.        ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ: ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ, Πρώην ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
87.        ΔΗΜΗΤΡΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ
88.        ΔΗΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ Getulio Vargas Foundation
89.        ΔΙΔΟΥ ΛΙΛΑ: ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ- ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ -ΑΘΗΝΑ
90.        ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΖΩΓΡΑΦΟΣ, ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ
91.        ΔΡΑΚΟΥΛΗ ΣΤΕΛΛΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
92.        ΔΡΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ε.Κ. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
93.        ΕΛΛΗΝΙΑΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
94.        ΕΜΦΙΕΤΖΗ ΣΟΦΙΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
95.        EUSEBI AYENSA PRAT: ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ της ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ της ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ και ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΡΩΜΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ, (...από το 2006) ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ του ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ και ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΛΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ της ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ και ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ με τίτλο: «Ιστορικές και λογοτεχνικές καταλανο-ελληνικές σχέσεις 14ος – 20ός αι.», (...το 2016) εκλέχθηκε ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΙΣΠΑΝΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ (Associaciόn Cultural Hispano-Helenica) που εδρεύει στη ΜΑΔΡΙΤΗ. Για περισσότερο από μία εικοσαετία ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΑΡΧΑΙΑ και ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ σε ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΎΜΑΤΑ της ΚΑΤΑΛΟΝΙΑΣ και των ΒΑΛΕΑΡΙΔΩΝ ΝΗΣΩΝ, (...από το 2014) ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ το ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΜΟΥΣΕΙΟΥ της πόλης ΕΜΠΟΡΙΟΝ (Museu dArqueologia de Catalunya, Empuries), που ίδρυσαν τον 7ο π. Χ. αιώνα οι Φωκαείς άποικοι στην ακτή της Καταλονίας. Το Μουσείο ανήκει στην αρμοδιότητα του υπουργείου Πολιτισμού και Παιδείας της αυτόνομης ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΗΣ κυβέρνησης και το πρόγραμμα που απευθύνεται σε φοιτητές που διδάσκονται ΑΡΧΑΙΑ και ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, τιτλοφορείται: «Ο λόγος στον αέρα. Ιστορικά και λογοτεχνικά οδοιπορικά στο Εμπόριο» (La paraula en el vent: Itineraris historico literaris a Empuries).
96.        ΕΣΠΕΡ ΜΑΙΡΗ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΩΝΗΤΗΚΗΣ
97.        ΖΑΝΝΙΝΟΥ ΣΟΦΗ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
98.        ΖΑΚΥΝΘΙΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ: ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
99.        ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΠΟΙΗΤΗΣ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ Μποτίλια Στον Άνεμο.
100.       ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ: ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
101.       ΖΕΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΣ
102.       ΖΕΪΜΠΕΚΗ ΘΑΛΕΙΑ: ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ
103.       ΖΕΡΒΑΚΗΣ ΘΕΌΚΡΙΤΟΣ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΥΕΘΑ
104.       ΖΕΡΒΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ: ΕΠΟΠΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
105.       ΖΗΚΟΥ ΙΝΕΣ: ΜΕΤΖΟ ΣΟΠΡΑΝΟ
106.       ΖΗΚΟΥ ΤΖΩΡΓΙΑ: ΔΑΣΚΑΛΑ ΧΟΡΟΥ
107.       ΖΟΡΜΠΑΛΑ ΤΙΝΑ: ΕΠΙΚΟΥΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ
108.       ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ
109.       ΖΟΥΔΙΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ
110.       Διδάκτωρ ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΒΙΟΛΟΓΟΣ και ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών με Εξειδίκευση στη ΜΟΡΙΑΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και των ΒΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Συλλόγου ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΡΕΥΝΩΝ , πρώην εκπρόσωπος των Ερευνητών στο Δ.Σ. του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών.
111.       ΖΟΥΡΝΗΣ ΝΙΚΟΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ
112.       ΖΥΓΟΥΡΗ ΒΟΥΛΑ: ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ 4η στην ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2004, 6η θέση στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ στις ΗΠΑ το 2003 στα 67 κιλά και το ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στους ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ στην ΤΥΝΗΣΙΑ το 2001. Είναι Μέλος του Δ.Σ. του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΣΕΠΚΑ) Διατελλεί Μέλος του Γυναικείου τμήματος της FILA (Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης) από το 2014
113.       ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
114.       ΗΣΥΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ: Πρώην Αναπλ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
115.       ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΠΟΙΗΤΡΙΑ, Πρώην ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
116.       ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του ΜΙΚΗ: ΛΑΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
117.       ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ του ΜΙΚΗ: ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ "ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ" (MikisRadio.com)
118.       ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΣΟΝΙΑ: ΣΟΠΡΑΝΟ
119.       ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ
120.       ΘΕΟΔOΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
121.       ΘΕΜΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
122.       ΘΕΡΜΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
123.       ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ
124.       ΙΟΡΔΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ: ΖΩΓΡΑΦΟΣ
125.       ΙΣΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΑΒΡΙΛΗΣ: ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ-ΠΟΙΗΤΗΣ. ΜΕΛΟΣ της Ε.Ε.Λ. (Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών) & της Π.Ε.Λ (Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών).
126.       ΙΩΑΝΝΟΥ Κ. ΓΙΑΝΝΗΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ
127.       ΚΑΖΑΜΙΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
128.       ΚΑΖΑΡΑ ΦΙΛΙΩ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
129.       ΚΑΚΑΒΑΝΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
130.       ΚΑΚΑΦΛΙΚΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ–ΒΙΛΛΗ: ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ, Συντονίστρια στην Ομάδα ΝΟΜΠΕΛ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ -ΣΠΑΡΤΗ
131.       ΚΑΛΑΝΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ και ΚΡΙΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
132.       ΚΑΛΕΝΗΣ ΣΑΒΒΑΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ
133.       KΑΛΥΒΑ ΜΑΡΙΑ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΕΡΤ ΟpenTου Κόσμου οι Ειδήσεις”, Δίκτυο La Red Solid@ria Griega.
134.       KΑΛΤΣΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Αν. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ και ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
135.       ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ του ΙΑΚΩΒΟΥ: ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ, ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ -ΑΘΗΝΑ
136.       ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΜΑΙΡΗ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
137.       ΚΑΝΑΒΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΣ
138.       ΚΑΝΙΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ στον ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟ ΧΩΡΟ "ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ" - ΚΟΡΙΝΘΟΣ
139.       ΚΑΝΟΥΣΗΣ ΘΑΝΟΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ -ΑΘΗΝΑ
140.       ΚΑΠΑΡΟΥ ΑΡΓΥΡΩ: ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ, ΜΟΥΣΙΚΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
141.       ΚΑΣΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
142.       ΚΑΣΟΛΑΣ ΜΗΤΣΟΣ: ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ και ΘΕΑΤΡΟ, Eργάστηκε ως ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ και ΟΠΕΡΑΤΕΡ
143.       ΚΑΣΤΑΝΗ ΕΛΕΝΗ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
144.       ΚΑΤΑΠΟΤΗ ΖΗΝΟΒΙΑ: ΟΜΟΤΙΜΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
145.       ΚΑΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ: ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ
146.       ΚΑΤΕΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ: ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
147.       ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ εν Αποστρατεία, ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ του ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και ΠΡΟΕΔΡΟΣ των ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
148.       ΚΑΤΖΟΥΡΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ: ΖΩΓΡΑΦΟΣ, ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ-ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
149.       ΚΑΤΣΙΚΗ-ΓΚΙΒΑΛΟΥ ΑΝΤΑ: ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
150.       ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΥ ΜΑΓΔΑ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΣ
151.       ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ: ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ Υποψ. ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
152.       ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: ΙΑΤΡΟΣ
153.       ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΘΕΛΜΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
154.       ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Ν. ΘΑΝΑΣΗΣ: Δρ. ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ της ΑΓΩΓΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ/ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ ΔΡΑΜΑΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΡΙΤΙΚΟΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
155.       ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΗ ΕΥΑ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
156.       ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ
157.       ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ Ν. ΧΡΗΣΤΟΣ: ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΘΗΝΑΣ AIDFF
158.       ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ ΤΑΣΟΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ
159.       ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΙΝΟΣ: ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ -ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΕΙ (ΡΟΥΜΑΝΙΑ)
160.       ΚΑΡΑΝΑΣΟΥ ΘΑΛΕΙΑ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Κοινότητας ΧΑΡΩΝΕΙΑΣ
161.       ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ ΜΥΡΤΩ: ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ, ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
162.       ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ: ΔΟΚΙΜΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ, ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ στο ΠΤΔΕ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
163.       ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΙΩΑΝΝΑ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, μέλος της Εταιρείας ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ
164.       ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ
165.       ΚΑΡΙΠΙΔΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ: ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
166.       ΚΑΡΤΕΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ: ΠΟΙΗΤΗΣ
167.       ΚΑΡΥΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΑ: ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ
168.       ΚΑΣΚΑΜΠΑΣ ΤΑΚΗΣ: ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
169.       ΚΑΤΣΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: ΠΡΥΤΑΝΗΣ του ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
170.       ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ -ΑΘΗΝΑ
171.       ΚΕΛΑΝΔΡΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ (Τ.Ξ.Γ.Μ.Δ.) του ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ
172.       ΚΕΣΙΔΟΥ ΛΕΛΑ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ της ΕΡΤ3
173.       ΚΕΝΤΡΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΠΟΙΗΤΗΣ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ στο ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
174.       ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ: ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Α.Π.Θ. -ΙΩΑΝΝΙΝΑ
175.       ΚΛΩΝΤΖΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ: ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ -ΜΠΡΝΟ ΤΣΕΧΙΑΣ
176.       ΚΛΕΙΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
177.       ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΠΡΑΞΥΤΕΛΗΣ: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ
178.       ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΑΡΕΤΗ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ
179.       ΚΟΚΟΤΟΣ ΛΙΝΟΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ
180.       ΚΟΛΛΙΑ ΑΚΡΙΒΗ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
181.       ΚΟΡΚΟΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΠΙΑΝΙΣΤΑΣ
182.       ΚΟΡΝΗΛΙΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ -ΑΘΗΝΑ
183.       ΚΟΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ, ΣΥΝΘΕΤΡΙΑ
184.       KOS DILEK: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ
185.       ΚΟΣΣΥΒΑΚΗΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ: ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΗΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ (Art director) στην εταιρεία New Star Art Cinema , ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ στις ΟμάδεςΝόμπελ στους γιατρούς της ΚΟΥΒΑΣ 2021Nobel Prize for the Doctors of Cuba 2021https://www.facebook.com/groups/4091231877557233/Premio Nobel de la Paz para las brigadas médicas cubanas Henry Reeve 2021https://www.facebook.com/groups/2990957524274733/requests/
186.       ΚΟΥΚΑΛΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
187.       ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
188.       ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΚΟΙΝΟΤΗΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ
189.       ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΤΕ
190.       ΚΟΥΜΟΥΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ
191.       ΚΟΥΡΕΜΠΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ,-ΣΠΑΡΤΗ
192.       ΚΟΥΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΔΙΑΛΕΧΤΗ: ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΘΕΑΤΡΟΥ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ και ΜΟΥΣΙΚΟΣ
193.       ΚΟΥΡΟΥ ΝΙΚΟΣ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
194.       ΚΟΥΡΤΖΙΔΗΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ "ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΠΗΓΗ" - ΚΑΥΚΑΣΟΣ- ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ
195.       ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
196.       ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ ΑΣΤΕΡΗΣ: ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, Διοργανωτής Εκδηλώσεων ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
197.       ΚΟΧΥΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ: Πρώην ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΑΧΩΝ
198.       ΚΟΧΥΛΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
199.       ΚΟΧΥΛΑΣ ΞΕΝΟΣ: ΓΙΑΤΡΟΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ
200.       ΚΤΕΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
201.       ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΗΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
202.       ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ: Πρώην ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
203.       ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ: ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ
204.       ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΓΛΑΙΑ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ
205.       ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
206.       ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΟΥΚΙΑ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “Πολιτιστικό Κέντρο NUESTRΑ AMÉRICA
207.       ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
208.       ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ: ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
209.       ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ και ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
210.       Δρ. ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ: ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΜΠΑΛΕΤΟΥ, πρώην ΕΠΙΚΟΥΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Roehampton και μέλος του Workers Party of Britain. -ΛΟΝΔΙΝΟ
211.       ΚΩΦΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ: πρώην ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
212.       ΛΑΪΝΑ ΜΑΡΙΑ: CASTING DIRECTOR
213.       ΛΑΛΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ: ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ
214.       ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ HELLENIC EURO-ASIATIC ALLIANCE
215.       ΛΑΠΑΤΣΙΩΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ: ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ -ΧΑΝΙΑ
216.       ΛΕΒΕΤ ΤΖΕΦ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΜΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ GUSI, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ στο ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
217.       ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ: Πρώην ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, Πρώην ΥΠΟΥΡΓΟΣ
218.       ΛΕΙΒΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ
219.       ΛΕΚΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ
220.       ΛΕΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ
221.       ΛΕΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ
222.       ΛΕΟΝΤΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) -ΑΘΗΝΑ
223.       ΛΕΟΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ
224.       ΛEPTAΣ ΤΑΣΟΣ: KAΘHΓHTHΣ ΠOΛITIKHΣ OIKONOMIAΣ, ΣKHNOΘETΗΣ
225.       ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
226.       ΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ, μέλος του Σωματείου ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ
227.       ΛΙΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ (PhD) - ΜΟΣΧΑ
228.       ΛΙΩΤΗΣ ΦΩΤΗΣ: ΑΓΡΟΤΗΣ ΓΗΣ
229.       ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
230.       ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΣ ΝΙΚΟΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
231.       ΜΑΙΠΑΣ ΗΛΙΑΣ: ΠΑΣ ΓΑΙΝΝΕΝΑ- ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ (ΤΑΣΚΕΝΔΗ)
232.       ΜΑΪΣΤΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΕΜΠ
233.       ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ: ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΗ, ΚΑΛΛΙΤΈΧΝΗΣ
234.       ΜΑΚΡΗ ΜΑΡΙΝΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΡΙΑ
235.       ΜΑΛΑΜΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΡΗΣΕΩΝ
236.       ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ: Παλαίμαχος ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ και πρωην Γ.Γ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών
237.       ΜΑΛΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥΡΛΩΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
238.       ΜΑΝΔΑΛΟΥ Αστ. ΒΑΣΙΛΙΚΗ: ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ, ΚΡΙΤΙΚΟΣ- ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ -ΛΑΡΙΣΑ
239.       ΜΑΝΟΥΡΑ ΑΓΑΠΗ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
240.       ΜΑΝΤΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
241.       ΜΑΝΤΑΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ: ΝΟΜΙΚΟΣ
242.       ΜΑΝΤΑΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΦ ΣΥΝ
243.       ΜΑΝΤΑΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ
244.       ΜΑΝΤΑΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ: ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ
245.       ΜΑΝΤΑΙΟΥ ΜΕΡΟΠΗ: ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΣΥ
246.       ΜΑΝΤΖΕΝΤΑ ΦΙΛΙΩ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ
247.       ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΜΕΛΟΣ του Δ.Σ. ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ -ΣΠΑΡΤΗ
248.       ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΕΚΑΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (Τάσος): ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑ
249.       ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
250.       ΜΑΡΑΚΑ ΕΛΕΝΑ: ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
251.       ΜΑΡΚΟΥ ΓΙΩΤΑ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΠΟΙΗΤΡΙΑ
252.       MARTINE PERIQUET : ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ -ΒΕΛΓΙΟ
253.       ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ και ΔΙΗΓΗΜΑΤΩΝ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ και ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
254.       ΜΑΤΣΟΥ ΦΑΙΗ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
255.       ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
256.       ΜΑΥΡΑΚΗ ΙΣΑΒΕΛΛΑ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ
257.       ΜΑΥΡΑΚΗ ΙΡΙΣ: ΜΟΥΣΙΚΟΣ-ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ -ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
258.       ΜΑΧΑΙΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ: ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
259.       ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ: ΜΟΥΣΙΚΟΣ, ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗΣ, ΣΥΝΘΕΤΗΣ
260.       ΜΕΪΜΑΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Κεντρικής Υπηρεσίας του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, Μέλος της Διεθνούς Σχολής "Λογική της Ιστορίας" και του ΟΜΙΛΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ
261.       ΜΕΛΑ ΕΙΡΗΝΗ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
262.       ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ ΚΩΣΤΗΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
263.       ΜΕΝΑΧΕΜ ΜΑΡΘΑ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ
264.       ΜΕΤΖΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ: ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ
265.       ΜΕΡΑΝΤΖΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ
266.       ΜΗΛΙΑΡΑ ΝΙΚΗ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ
267.       ΜΗΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΜΠ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
268.       ΜΗΤΣΙΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ
269.       ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ ΣΕΣΙΛ του ΘΑΝΟΥ: ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ-ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
270.       ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ
271.       ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΡΟΖΑΛΙΑ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
272.       ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ
273.       ΜΟΛΥΒΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ: ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕΓΑΣ
274.       ΜΟΣΧΟΒΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΜΟΥΣΙΚΟΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΉΣ
275.       ΜΠΑΓΚΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΒΙΟΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ και ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
276.       ΜΠΑΚΑΛΑΚΟΣ ΘΩΜΑΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ
277.       ΜΠΑΣΛΗ ΟΥΡΑΝΙΑ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
278.       ΜΠΑΣΙΟΥΡΑ ΓΙΩΤΑ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
279.       ΜΠΕΜΠΟΝΗ ΖΑΝΝΑ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ/ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ
280.       ΜΠΕΝΕΤΟΣ ΗΛΙΑΣ: ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
281.       ΜΠΙΜΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Συνταξιούχος ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, Ασχολείται με τη ΠΟΙΗΣΗ τη ΣΤΙΧΟΥΡΓΙΚΉ, το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΛΟΓΟ, το ΔΙΗΓΗΜΑ και το ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ… -ΛΕΙΒΑΔΕΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
282.       ΜΠΙΜΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΔΗΚΗΓΟΡΟΣ
283.       ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
284.       ΜΠΟΣΚΟΪΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
285.       ΜΠΟΣΤΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
286.       ΜΠΟΣΚΟΠΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
287.       ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΝΑΤΑΣΑ: ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑ
288.       ΜΠΟΥΡΝΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
289.       ΜΠΡΑΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ- ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΣΥΜΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
290.       ΜΠΡΑΤΣΟΣ ΝΑΣΟΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Ε.Ρ.Τ.
291.       ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ: ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ
292.       ΝΕΔΕΛΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ -ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑΣ Νομπελ στους γιατρους της ΚΟΥΒΑΣ -Nobel Prize for the Doctors of Cuba 2021
293.       ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ Δρ. ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ -ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ)
294.       ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ: ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ του Τμήματος ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
295.       ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΕΛΛΑ: ΙΑΤΡΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΠΡΟΚΟΥΒΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΙΑΣ -ΚΥΠΡΟΣ
296.       ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΙΝΙΩ: ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ, ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ
297.       ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
298.       ΝΤΙΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Πρώην ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΩΝ της SWISS AIR και ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ του HOLGIN CUBA
299.       ΞΕΝΑΚΗ ΠΕΝΥ: ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ
300.       ΞΥΘΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ: ΜΟΥΣΙΚΟΣ
301.       ΞΥΛΟΥΡΗ ΕΙΡΗΝΗ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
302.       ΞΥΛΟΥΡΗ ΟΥΡΑΝΙΑ: Σύζυγος του ΝΙΚΟΥ
303.       ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
304.       ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ- ΜΒΑ- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
305.       ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΨΝΑ
306.       ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΒΕΡΑ: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
307.       ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΦΟΙΒΟΣ: ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ -ΑΘΗΝΑ
308.       ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ: ΖΩΓΡΑΦΟΣ
309.       ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΛΕΞΗΣ: ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ
310.       ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ: ΘΕΑΤΡΩΝΗΣ "ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΔΙΕΛΕΥΣΙΣ" -ΑΘΗΝΑ
311.       ΟΡΦΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
312.       ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
313.       ΠΑΛΗ ΛΟΥΚΙΑ: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
314.       ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
315.       ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ: ΠΟΙΗΤΡΙΑ, ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ -ΑΡΓΟΛΙΔΑ
316.       ΠΑΝΤΑΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ
317.       ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ: ΛΟΓΙΣΤΗΣ
318.       ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΑΝΗΣ: ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ
319.       ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΣ
320.       ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
321.       ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ -ΑΘΗΝΑ
322.       ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ "ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ"
323.       ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΔΩΡΑ: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
324.       ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ -ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
325.       ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ ΡΑΝΙΑ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
326.       ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΠΡΩΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
327.       ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ
328.       ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΝΙΑ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
329.       ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑ: Πρώην ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ Τρίτου Προγράμματος ΕΡΤ
330.       ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ: ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ
331.       ΠΑΠΑΔΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, Guernica.eu, Δίκτυο La Red Solid@ria Griega.
332.       ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΣ: ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ
333.       ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ: ΓΙΑΤΡΟΣ
334.       ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΝΑΤΑΣΑ: ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ
335.       ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
336.       ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ -ΑΡΚΑΔΙΑ
337.       ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΠΥΡΟΣ: ΠΙΑΝΙΣΤΑΣ, ΣΥΝΘΕΤΗΣ
338.       ΠΑΠΑΘΩΜΑ ΘΕΟΦΑΝΙΑ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΝΟΜΙΚΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
339.       ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΧΡΥΣΑ: ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ, ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
340.       ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ, ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ
341.       ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΠΟΙΗΤΗΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ CANTO MEDITERRANEO NON PROFIT ORG.
342.       ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ ΛΙΝΑ: ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
343.       ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΙΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ, ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ
344.       ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ: Πρώην ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ και ΥΠΟΥΡΓΟΣ
345.       ΠΑΡΟΙΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ: ΕΡΓΑΤΗΣ ΓΗΣ
346.       ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ, ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ
347.       ΠΑΤΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Αν. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, ΜΕΛΟΣ του ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Εμείς που σπουδάσαμε στο Σοσιαλισμό».
348.       ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΣΟΝΙΑ: Decorations
349.       ΠΕΡΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΤΑΝΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
350.       ΠΕΡΠΕΡΙΔΟΥ ΜΕΛΑΝΗ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
351.       ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, Πρώην ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
352.       ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ της ΣΧΟΛΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
353.       ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΚΑΡΟΣ: ΔΡΑΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
354.       ΠΕΤΟΥΣΗ ΠΕΡΣΑ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΌΣ
355.       ΠΕΤΣΑ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΕΡΑ: ΠΟΙΗΤΡΙΑ- ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ
356.       ΠΙΤΛΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗΣ
357.       ΠΟΛΕΜΗ ΦΑΝΥ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
358.       ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Αν. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
359.       ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΟΜΗΡΟΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
360.       ΠΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ, ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ
361.       ΠΟΥΛΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ HIP-HOP, ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ
362.       ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ
363.       ΠΡΟΚΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ: ΒΙΟΛΟΓΟΣ, ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ, Ερευνήτρια στο AmsterdamUMC -ΟΛΛΑΝΔΙΑ
364.       ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ: ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ
365.       ΠΥΡΓΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ της ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ της ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, Πρώην ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, Πρώην ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
366.       ΠΩΛΙΝΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
367.       ΡΑΖΕΛΗ ΑΦΕΝΤΟΥΛΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
368.       ΡΑΔΑΙΟΣ ΝΙΚΟΣ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, Animator
369.       ΡΑΣΟΥΛΗ ΝΑΤΑΛΙΑ του Μανώλη: ΜΟΥΣΙΚΟΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ, ΣΥΝΘΕΤΡΙΑ, ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ και ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ
370.       ΡΑΧΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ - ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ Μέλος της ΕΕ της ELDH και της ΕΕ της ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ χωρών ΚΑΣΠΙΑΣ και ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ
371.       ΡΕΒΥΝΘΗ ΦΕΒΡΩΝΙΑ: ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
372.       ΡΕΓΚΟΥΚΟΣ ΝΙΚΟΣ: ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΙΒΟΥ, ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗΣ
373.       ΡΕΪΖΑΚΗ ΜΑΡΙΑ: ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ
374.       ΡΕΖΑΝ ΑΝΝΑ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΣ -ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ -ΗΠΑ
375.       ΡΕΠΠΑΣ ΣΤΑΘΗΣ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
376.       ΡΕΜΠΑΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΙΣ, Μέλος Δ.Σ ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ
377.       ΡΕΝΕΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
378.       ΡΙΓΓΑ ΕΥΓΕΝΙΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
379.       ΡΙΤΣΟΥ ΕΡΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ -ΣΑΜΟΣ
380.       ΡΟΥΣΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ και ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
381.       ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ: ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΘΕΑΤΡΟ
382.       ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
383.       ΣΑΛΤΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ: ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ, ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ, Μεταπτυχιακό Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Master of Human Resources, Μaster of Βusiness Administration in Emotional Intelligence at Nottingham Trent University. Mέλος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ
384.       ΣΑΜΟΪΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ -ΚΕΡΚΥΡΑ
385.       ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ ΑΝΝΙΤΑ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΚΥΠΡΟΣ
386.       ΣΑΠΟΥΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΖΩΓΡΑΦΟΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
387.       ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ- VIET ΚΩΣΤΑΣ: Σαλονικιός, από μια φτωχή λαϊκή οικογένεια της Τούμπας Σε ηλικία 16 ετών στην κατοχή συνελήφθη και στάλθηκε Γερμανία Από τα Τάγματα Εργασίας των Γερμανών το 1943 στην κεντρική Ευρώπη, βρέθηκε Λεγεωνάριος της Γαλλικής Λεγεώνας των Ξένων στην Αλγερία κι έπειτα στην Ινδοκίνα. Αυτομόλησε στο Απελευθερωτικό Μέτωπο «Βιετμίνχ», πολέμησε με το Λαϊκό Στρατό κι έζησε στο Βιετνάμ για είκοσι χρόνια. Είναι ο Ιδρυτής του Συνδέσμου Ελληνοβιετναμικής Φιλίας στην Αθήνα. Του Απενεμήθη Τιμής Ένεκεν η Βιετναμική Ιθαγένεια.
388.       ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
389.       ΣΑΡΙΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ: ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ
390.       ΣΑΡΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΜΟΥΣΙΚΟΣ
391.       ΣΑΡΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ: ΑΓΡΟΤΗΣ
392.       ΣΓΟΥΡΑΚΗ ΑΝΝΑ: ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑΣ Νόμπελ στους γιατρούς της ΚΟΥΒΑΣ -Nobel Prize for the Doctors of Cuba 2021
393.       ΣΕΛΕΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ: Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
394.       ΣΕΡΑΦΕΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ: ΠΑΛΑΜΑΧΟΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ
395.       ΣΕΡΕΝΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: ΙΑΤΡΟΣ, ΠΟΙΗΤΗΣ-ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ
396.       ΣΙΑΠΑΝΤΑ ΖΩΗ: ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ
397.       ΣΙΑΠΑΝΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ, ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ
398.       ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ -ΑΧΑΡΝΩΝ, ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΕΚΔΟΤΗΣ της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "En ti poli".
399.       ΣΙΔΕΡΗ ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ: ΑΝΕΡΓΗ
400.       ΣΙΦΩΝΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Πρωην ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ
401.       ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
402.       ΣΚΑΛΚΩΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: ΓΛΥΠΤΗΣ, ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΣΚΤ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
403.       ΣΚΕΠΕΝΤΖΗ ΧΡΥΣΗ: ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΡΙΑ ΠΟΙΗΤΡΙΑ
404.       ΣΚΙΝΕΡ ΑΦΡΟΔΙΤΗ: ΔΑΣΚΑΛΑ ΓΙΟΓΚΑΣ
405.       ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Κέντρου UNESCO Ιονίου
406.       ΣΚΟΡΔΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ε.Κ. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
407.       ΣΚΟΡΙΝΑ ΛΑΜΠΡΙΝΑ: ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΡΤΑΣ
408.       ΣΚΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ
409.       ΣΚΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΣ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, Πρώην ΥΠΟΥΡΓΟΣ
410.       ΣKOYPΛH ΛΙΑΝΑ: world art dealer. ΠPOEΔPOΣ Greek Association "ΜΑRIA CALLAS"
411.       ΣΟΛΙΔΑΚΗ ΒΙΟΛΕΤΑ: ΕΜΨΥΧΩΤΡΙΑ, ΑΦΗΓΗΤΡΙΑ
412.       ΣΟΛΙΔΑΚΗ ΟΥΡΑΝΙΑ: ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ
413.       ΣΟΛΙΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΖΩΓΡΑΦΟΣ
414.       SUAREZ MORENO LETISIA: ΚINHΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΡΙΑ στο STUDIO new star art cinema -ΑΘΗΝΑ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ της Ομάδας Νόμπελ στους γιατρούς της ΚΟΥΒΑΣ 2021Nobel Prize for the Doctors of Cuba 2021https://www.facebook.com/groups/4091231877557233
415.       ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ: ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
416.       ΣΟΡΟΛΟΠΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΕΚΔΟΣΕΩΝ
417.       ΣΠΟΥΡΔΑΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ: ΚΟΣΜΗΤΩΡ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
418.       ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΗΤΕΙΑΚΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
419.       ΣΠΥΡΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
420.       ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗ: ΖΩΓΡΑΦΟΣ
421.       ΣΠΥΡΤΟΥ ΑΝΝΑ: ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
422.       ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ
423.       ΣΤΑΜΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ
424.       ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ -ΑΘΗΝΑ
425.       ΣΤΑΣΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ -ΑΘΗΝΑ
426.       ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ και ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
427.       ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ: ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑ, ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
428.       ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ: ΠΟΙΗΤΡΙΑ
429.       ΣΥΛΙΒΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ: ΕΚΔΟΤΗΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ & ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ
430.       ΣΥΛΛΙΓΝΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
431.       ΣΥΛΛΙΓΝΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ: ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
432.       ΣΥΛΛΙΓΝΑΚΗΣ ΣΗΦΗΣ: ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ
433.       ΣΥΝΤΙΧΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ: ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ
434.       ΣΦΕΝΤΟΥΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΑΓΡΟΤΗΣ
435.       ΣΩΤΡΙΝΗ ΑΝΝΑ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
436.       ΤΖΗΜΑΣ ΘΕΜΗΣ: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΟΥ ΑΠΘ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
437.       ΤΖΙΑΛΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
438.       ΤΕΡΖΗ ΑΘΗΝΑ: ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
439.       ΤΙΜΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΚΡΙΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
440.       ΤΟΡΛΩΤΙΑΝΑΚΗ ΡΕΝΑ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ, Και ΗΘΟΠΟΙΟΣ
441.       ΤΟΣΚΑ ΚΑΜΠΑ ΣΟΥΛΑ: ΛΑΟΓΡΑΦΟΣ -ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
442.       ΤΡΙΓΚΑ ΣΤΕΛΛΑ: ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ, ΚΈΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ -ΛΑΡΙΣΑ
443.       ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ ΧΑΜΠΗΣ: ΧΑΡΑΚΤΗΣ -ΚΥΠΡΟΣ
444.       ΤΣΑΚΑΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
445.       ΤΣΑΚΑΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
446.       ΤΣΑΚΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ, ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ -ΑΘΗΝΑ
447.       ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΩΓΩ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ - ΕΚΔΟΤΡΙΑ
448.       ΤΣΑΚΙΡΗ ΜΥΡΣΙΝΗ: Blogger/Sierra Maestra, Δίκτυο La Red Solid@ria Griega –ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
449.       ΤΣΑΚΙΡΗ ΧΑΡΑ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΡΤ
450.       ΤΣΑΓΚΡΗΣ ΝΙΚΟΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
451.       ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ, ΣΥΝΘΕΤΗΣ
452.       ΤΣΑΛΑΤΣΑΝΗ ΑΘΗΝΑ: ΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
453.       ΤΣΑΛΑΤΣΑΝΗ ΜΑΙΡΗ: ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ
454.       ΤΣΑΙΡΕΛΗ ΜΟΡΦΩ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
455.       ΤΣΙΡΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ: ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ
456.       ΤΣΟΥΡΑΚΗ ΕΛΙΝΑ: ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
457.       ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ -ΒΟΛΟΣ
458.       ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
459.       TΣΑΛΑΒΟΥΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: Βlogger/Prensa Rebelde, Δίκτυο La Red Solid@ria Griega.
460.       ΤΣΙΑΝΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ: ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ
461.       ΤΥΜΠΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ε.Κ. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
462.       ΤΥΠΑΛΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΜΑΕΣΤΡΟΣ
463.       ΤΩΜΑΔΑΚΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ -ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
464.       ΦΑΝΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
465.       ΦΑΜΠΑ ΕΥΑ: ΣΟΛΙΣΤ και ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΙΘΑΡΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ του συλλόγου Φίλων της κιθάρας "Δημήτρης Φάμπας", μέλος ΔΣ του ΠΜΣ
466.       ΦΑΜΠΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ: ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ ΣΟΛΙΣΤΑΣ, ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
467.       ΦΕΝΕΚ ΜΙΚΕΛΙΔΗΣ ΝΙΝΟΣ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΚΡΙΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
468.       ΦΕΡΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ
469.       ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΛΕΥΚΟΘΕΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
470.       ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ: ΜΟΥΣΙΚΟΣ
471.       ΦΥΤΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
472.       ΦΡΑΓΓΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΚΡΙΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
473.       ΦΩΚΑ ΕΥΗ: ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
474.       ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΠΟΛΥΣ: ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ, Μέλος Δ.Σ.ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, Μέλος Δ.Σ. ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ, Μέλος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
475.       ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΟΚΟΒΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΙΑΣ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ «VENCEREMOS”.
476.       ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΑΛΕΚΟΣ: μέλος Σ.Ε ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Χοσέ Μαρτί» - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ με την ΚΟΥΒΑ.
477.       XAΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ -ΑΘΗΝΑ
478.       ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ ΛΗΔΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ, ΠΟΙΗΤΡΙΑ
479.       ΧΑΛΚΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ -ΚΑΛΑΜΑΤΑ
480.       ΧΑΡΛΑΥΤΗ ΜΠΕΤΤΥ: ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ-ΜΕΣΟΦΩΝΟΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ του ΕΚΠΑ
481.       ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
482.       ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ: ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ
483.       ΧΑΤZΗΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ: ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, πρώην ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
484.       ΧΑΝΤΖΗΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ: ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ/ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
485.       ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ διπλωματούχος της ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ. και έχει παρακολουθήσει σεμινάριο Μουσικής για τον κινηματογράφο με το Γάλλο συνθέτη Laurent Petitzirard.
486.       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ: ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ
487.       ΧΕΙΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ: ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ
488.       ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ: ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
489.       ΧΟΥΑΝ ΡΑΜΟΝ ΡΟΤΣΑ: ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
490.       ΧΟΥΛΑΔΑΚΗ ΣΟΦΙΑ: Σπούδασε ΙΣΤΟΡΙΑ και ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ, Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία στο ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ -Ionian University -ΚΕΡΚΥΡΑ
491.       ΧΟΥΡΣΟΥΛΙΔΟΥ ΜΗΔΕΙΑ: ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ
492.       ΧΡHΣΤΙΔΟΥ ΝΑΤΑΣΣΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
493.       ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ: ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΔΟΝ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΚΕΛ -ΚΥΠΡΟΣ
494.       ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ ΟΡΕΣΤΕΙΑ: ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
495.       ΧΡΥΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ στο ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
496.       ΧΡΥΣΙΚΑΚΟΣ ΤΑΚΗΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
497.       ΨΑΛΤΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ: ΙΑΤΡΟΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ μέλος του ΔΣ του ΠΙΣ ( Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου)
498.       ΨΑΡΑΔΑΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ: ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ, ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
499.       ΨΙΜΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΑΓΡΟΤΗΣ
500.       ΨΥΛΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
*
ΕΔΩ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ
Όσοι θέλουν να υπογράψουν για το Αίτημα μας μπορούν να το κάνουν ΕMAIL στο
*
Στις σελίδες στο Fb
Νόμπελ στους γιατρούς της ΚΟΥΒΑΣ 2021
Nobel Prize for the Doctors of Cuba 2021
Premio Nobel de la Paz para las brigadas médicas cubanas Henry Reeve 2021
*
Στο avaaz org
Βραβείο Νόμπελ για τους γιατρούς της Κούβας
***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.