Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

ΚΟΥΒΑ: Μια πατρίδα για όλον τον κόσμο — Ποια είναι η «Κουβανική Ιατρική Ταξιαρχία, Henry Reeve» (Αποστολή, Αρχές, Ίδρυση, Ιδιότητα Μέλους, Αποτελέσματα, COVID-19, Έμπολα, Εμπειρία στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, Συμπεράσματα, Συμπληρωματικά στοιχεία – Ιστορία) — Τα 500 Μέλη της Επιτροπής της Ελληνικής Πρωτοβουλίας «Νόμπελ Ειρήνης 2021 στους Γιατρούς της Κούβας» — 75.000 υπογραφές

 

*
Εκείνο που προέχει είναι να αναδειχθεί αυτό το έργο διεθνιστικής αλληλεγγύης, για να ανοίξουν άλλοι ορίζοντες και να μπορέσει να δει ο κόσμος την Κούβα όπως πραγματικά είναι: Μια νησίδα –κυριολεκτικά– ανθρωπιάς στη μέση ενός απέραντου ωκεανού που στερεύει. Το Νόμπελ του κάθε Ομπάμα δεν έχει την παραμικρή σημασία.
*
ΚΟΥΒΑ: Μια πατρίδα για όλον τον κόσμο — Επιτροπή «Νόμπελ Ειρήνης στους Γιατρούς της Κούβας»
Ελληνική πρωτοβουλία, που ξεκίνησε από το Facebook στις 28 Μαρτίου 2020, με ψυχή τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της New Star, Βελισσάριο Κοσσυβάκη, και μέχρι σήμερα συγκεντρώνει 75.000 υπογραφές, ζητά την απονομή του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης 2021 για την «Κουβανική Ιατρική Ταξιαρχία, Henry Reeve».
Η Κούβα τείνει χέρι ιατρικής βοήθειας στους λαούς που την χρειάζονται, βασισμένη πάντα στις αρχές της Έμπρακτης Διεθνιστικής Αλληλεγγύης και του Ανθρωπισμού.
Το παράδειγμα της Ελληνικής Επιτροπής ακολούθησαν και η Γαλλία, η Ιταλία, οι ΗΠΑ και η Τουρκία με 55.000 υπογραφές.
Σύνολο: 130.000 υπογραφές, μέχρι 28/8/2020
Συνεχίζουμε…
*
Η Κούβα μοιράζεται ό,τι έχει
Η Κούβα σώζει Ζωές.
Η Κούβα στέλνει γιατρούς, όχι βόμβες.
Να αναδείξουμε αυτήν την πραγματικότητα.
ΝΑΙ... να διεκδικήσουμε Νόμπελ για τους Επαναστάτες Γιατρούς. σε αυθεντικούς μαχητές της Ειρήνης, του Διεθνισμού, της Αδελφοσύνης και της Ανιδιοτελούς προσφοράς στην Ανθρωπότητα, ως ελάχιστη αναγνώριση του Άθλου τους...!!!
Είναι καιρός πια το Νόμπελ να το δίνουν οι Λαοί.
Να γίνει Άμεσα Άρση στο Άδικο Εμπάργκο που έχει επιβληθεί στην Κούβα,  το νησί της Ελευθερίας...!!!
***
H ΔΙΕΘΝHΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ HENRY REEVE ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ

(Μετά το κείμενο ακολουθεί κατάλογος με τις 500 υπογραφές)


Ποια είναι η «Κουβανική Ιατρική Ταξιαρχία, Henry Reeve» (Αποστολή, Αρχές, Ίδρυση,  Ιδιότητα Μέλους, Αποτελέσματα, COVID-19, Έμπολα, Εμπειρία στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, Συμπεράσματα, Συμπληρωματικά στοιχεία – Ιστορία) 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ
Να παρέχει ανθρωπιστική και ιατρική βοήθεια στον πληθυσμό των χωρών που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές και επιδημίες και να συμβάλλει στην ανακούφισή τους.
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ
Κατά τη διάρκεια 15 ετών, η ELAM έχει εκπαιδεύσει 29.749 γιατρούς από 123 χώρες από κάθε περιοχή του κόσμου. Στο τρέχον ακαδημαϊκό έτος (2019-2020) η Σχολή εκπαιδεύει 1.358 φοιτητές από 87 χώρες.
Η υπεράσπιση και η άσκηση του ανθρώπινου δικαιώματος στην υγεία, η οποία συνεπάγεται δωρεάν καθολική πρόσβαση στην υγεία και καθολική κάλυψη υγείας για ανθρώπους και κοινότητες, χωρίς διάκριση φυλής, θρησκείας, πολιτικής ιδεολογίας ή οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης· αυτό περιλαμβάνει την έγκαιρη παροχή επαρκών ολοκληρωμένων υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις συγκεκριμένες ανάγκες των ανθρώπων.
Η προώθηση του ανθρώπινου δικαιώματος στην ειρήνη, που σημαίνει υπεράσπιση της πλήρους απόλαυσης των δικαιωμάτων που απορρέουν από την ανθρώπινη αξιοπρέπεια του ατόμου, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος στη ζωή. Αυτό συνεπάγεται την προώθηση του διεθνούς διαλόγου και της συνεργασίας με σκοπό τη βελτίωση των δεικτών υγείας του πληθυσμού, με βάση τον σεβασμό και τη συνεκτίμηση των αναγκών των χωρών που ζητούν βοήθεια. Η Ταξιαρχία ανταποκρίνεται στην εμφάνιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης ή καταστροφών ή επιδημιών, που μπορεί τελικά να αποτελέσουν εμπόδιο για την ειρήνη και αναγνωρίζει την πλήρη ανάπτυξη της κουλτούρας της ειρήνης.
Ο ανθρωπισμός, ως επιβεβαίωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, βάσει της ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης· αυτό σημαίνει συμβολή στην ανάπτυξη των λαών, ειδικότερα, παρέχοντάς τους υγειονομική περίθαλψη.
Η αλληλεγγύη που ενώνει τα άτομα και τους λαούς με τέτοιο τρόπο ώστε η ευημερία ενός ατόμου να καθορίζει εκείνη των άλλων. Αυτό αποτελεί τη βάση για αμοιβαία υποστήριξη και συνεργασία μεταξύ λαών και εθνών, ανεξάρτητα από τις διαφορές μεταξύ των πολιτικών και κοινωνικοοικονομικών συστημάτων τους ή του επιπέδου ανάπτυξής τους, προωθώντας παράλληλα την ανοχή, τον σεβασμό στις παραδόσεις και τον πολιτισμό καθενός, και την ειρήνη.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
Η Διεθνής Ιατρική Ταξιαρχία δημιουργήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2005, σε απόκριση στις καταστροφές που προκλήθηκαν από τον τυφώνα Κατρίνα στη Νέα Ορλεάνη των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία προκάλεσε περίπου 1.336 ανθρώπινα θύματα και οικονομικές απώλειες αξίας 75 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η Ταξιαρχία ονομάστηκε Henry Reeve προς τιμήν ενός νεαρού Αμερικανού, γεννημένου στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, ο οποίος εντάχθηκε στο απόσπασμα των Κουβανών πατριωτών που αποβιβάστηκαν στις ανατολικές ακτές της Κούβας στις 4 Μαΐου 1869 για να συμμετάσχουν στον πόλεμο της ανεξαρτησίας ενάντια στην ισπανική αποικιακή κυριαρχία, ο οποίος είχε ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 1868. Στην ιστορία της Κούβας, ο Henry Reeve αποτέλεσε ένα παράδειγμα διεθνούς αλληλεγγύης.
ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΕΛΟΥΣ
Όταν προκύπτει ένα ανεπιθύμητο συμβάν αναφορικά με την υγειονομική περίθαλψη, τα μέλη της ταξιαρχίας κινητοποιούνται αμέσως εντός 24 έως 48 ωρών ανάλογα με τον τύπο του συμβάντος.
Τα περισσότερα μέλη της έχουν εμπειρία σε διεθνείς αποστολές υγείας, αλλά η συμμετοχή είναι εθελοντική.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Μέχρι τις 10 Αυγούστου 2020, η Διεθνής Ιατρική Ταξιαρχία Henry Reeve είχε παράσχει βοήθεια σε 45 χώρες και 5 μη αυτοδιοικούμενες περιοχές. Στη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική, η Ταξιαρχία εργάστηκε σε 22 κράτη: Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, Μπαρμπάντος, Μπελίζ (δύο φορές), Βολιβία, Χιλή (δύο φορές), Δομινικανή Δημοκρατία (δύο φορές), Ισημερινός, Ελ Σαλβαδόρ, Γουατεμάλα, Γρενάδα, Αϊτή (τέσσερις φορές), Ονδούρα, Τζαμάικα, Μεξικό (τρεις φορές), Νικαράγουα, Περού (δύο φορές), Αγία Λουκία, Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες, Άγιος Χριστόφορος και Νέβις, Σουρινάμ, Τρινιντάντ και Τομπάγκο και Βενεζουέλα. Παρείχε επίσης υπηρεσίες σε 5 χώρες της Ασίας και της Ωκεανίας: Κίνα, Φίτζι, Ινδονησία, Νεπάλ και Πακιστάν· σε 12 χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής: Αγκόλα, Πράσινο Ακρωτήριο, Γουινέα Μπισάου, Γουινέα Κονακρί (δύο φορές), Ισημερινή Γουινέα, Κένυα, Λιβερία, Μοζαμβίκη, Σιέρα Λεόνε (δύο φορές), Σάο Τομέ και Πρίνσιπε, Νότια Αφρική και Τόγκο· σε τρεις χώρες της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής: Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ και Κουβέιτ· και σε τρία ευρωπαϊκά κράτη: Ανδόρα, Αζερμπαϊτζάν και Ιταλία. Επιπλέον, η Ταξιαρχία βοήθησε τα ακόλουθα μη αυτοδιοικούμενα βρετανικά εδάφη: Ανγκουίλα, Νήσοι Τερκς και Κάικος, Παρθένοι Νήσοι και Μοντσερράτ, καθώς και Μαρτινίκα, που είναι υπερπόντιο τμήμα της Γαλλίας.
Περισσότεροι από 9.000 Κουβανοί επαγγελματίες υγείας έχουν συμμετάσχει σε αυτές τις αποστολές. Έδωσαν ιατρική περίθαλψη σε περίπου 4 εκατομμύρια άτομα και έχουν σώσει τις ζωές περισσότερων από 89.000 ανθρώπων.
Στις 26 Μαΐου 2017, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απένειμε το βραβείο για τη Δημόσια Υγεία Δρ. LEE Jong-wook στη Διεθνή Ιατρική Ταξιαρχία Henry Reeve που ειδικεύεται σε καταστάσεις καταστροφών και σοβαρές επιδημίες, κατά την 70η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας. Αυτό το βραβείο δόθηκε σε αναγνώριση της ιατρικής βοήθειας που έδωσε η Ταξιαρχία σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Κατά την παρουσίαση του βραβείου, ο Yohan Ihn, Πρόεδρος του Ιδρύματος Διεθνούς Υγείας της Κορέας, δήλωσε ότι «η Ταξιαρχία Henry Reeve έχει διαδώσει ένα μήνυμα ελπίδας σε ολόκληρο τον κόσμο».
Στις 13 Αυγούστου 2020, το Εθνικό Συνέδριο της Ονδούρας ενέκρινε την απονομή της υψηλής διάκρισης που είναι γνωστή ως «Cruz de Comendador» (ο Σταυρός του Διοικητή) στη Διεθνή Ιατρική Ταξιαρχία Henry Reeve για την εξαιρετική συμβολή της στην υγεία του λαού της Ονδούρας και τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν για την καταπολέμηση του COVID-19 στη χώρα τους. 
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ COVID-19
Όταν ο COVID-19 χαρακτηρίστηκε πανδημία αποτελώντας τη μεγαλύτερη απειλή για την υγεία που αντιμετώπισε ο κόσμος τον 21ο αιώνα, η Διεθνής Ιατρική Ταξιαρχία Henry Reeve ετοιμάστηκε να βοηθήσει οποιοδήποτε κράτος θα ζητούσε τη βοήθειά της. Κατά τη διάρκεια πέντε μηνών, η Ταξιαρχία έχει μεταβεί σε 38 χώρες, έχοντας περιθάλψει 355.785 άτομα και σώζοντας 9.736 ζωές. Περισσότεροι από 3.700 Κουβανοί επαγγελματίες υγείας έχουν λάβει μέρος σε αυτές τις αποστολές· 61,2% από αυτούς είναι γυναίκες.
Σαράντα πέντε ταξιαρχίες δημιουργήθηκαν ειδικά για την καταπολέμηση της πανδημίας, 38 εκ των οποίων εξακολουθούν να παρέχουν φροντίδα σε 29 κράτη (Αγκόλα, Αζερμπαϊτζάν, Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, Μπαρμπάντος, Μπελίζ, Πράσινο Ακρωτήριο, Δομινικανή Δημοκρατία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Γρενάδα, Γουινέα Κονακρί, Γουινέα Μπισάου, Ισημερινή Γουινέα, Αϊτή, Ονδούρα, Τζαμάικα, Κένυα, Κουβέιτ, Μεξικό, Περού, Κατάρ, Αγία Λουκία, Σάο Τομέ και Πρίνσιπε, Σιέρα Λεόνε, Νότια Αφρική, Άγιος Χριστόφορος και Νέβις, Σουρινάμ, Τρινιντάντ και Τομπάγκο, Τόγκο και Βενεζουέλα) και 5 μη αυτοδιοικούμενες περιοχές (Ανγκουίλα, Παρθένοι Νήσοι, Νησιά Τερκς και Κάικος, Μαρτινίκα και Μοντσερράτ). 
Η Διεθνής Ιατρική Ταξιαρχία Henry Reeve ήταν παρούσα στις περισσότερες περιοχές του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων 2 κρατών της Κεντρικής Αμερικής, συγκεκριμένα της Νικαράγουας και της Ονδούρας, και του Μεξικού. Στο τελευταίο, υπήρχαν τέσσερις εξειδικευμένες ιατρικές ταξιαρχίες από την Κούβα. Οι έξι κουβανικές ιατρικές αποστολές στην περιοχή έχουν θεραπεύσει περισσότερους από 80.000 ασθενείς. Η Ταξιαρχία βοήθησε επίσης 12 χώρες της Καραϊβικής, συγκεκριμένα τις χώρες Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, Αγία Λουκία, Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες, Σουρινάμ, Τζαμάικα, Γρενάδα, Αϊτή, Μπελίζ, Δομινικανή Δημοκρατία, Άγιος Χριστόφορος και Νέβις, Μπαρμπάντος και Τρινιντάντ και Τομπάγκο, στις οποίες παρέσχε υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης σε περίπου 33.000 άτομα. Επιπλέον, η Ταξιαρχία συνέβαλε στην καταπολέμηση της πανδημίας στη Νότια Αμερική, πιο συγκεκριμένα στη Βενεζουέλα και στο Περού με τέσσερις ταξιαρχίες, θεραπεύοντας περίπου 19.000 ανθρώπους.
Τέσσερις κουβανικές ιατρικές ταξιαρχίες έχουν μεταβεί στην Ευρώπη για να συμμετάσχουν στις εκεί προσπάθειες για την καταπολέμηση της πανδημίας, στην Ιταλία (2 ταξιαρχίες εστάλησαν στη Λομβαρδία και το Πιεμόντε), στην Ανδόρα και στο Αζερμπαϊτζάν, όπου παρείχαν τις υπηρεσίες τους σε περισσότερα από 16.000 άτομα. Επιπλέον, η Διεθνής Ιατρική Ταξιαρχία Henry Reeve βοήθησε αρκετές μη αυτοδιοικούμενες βρετανικές περιοχές (Ανγκουίλα, Νήσοι Τερκς και Κάικος, Παρθένοι Νήσοι και Μοντσερράτ) και τη Μαρτινίκα, η οποία είναι ένα υπερπόντιο τμήμα της Γαλλίας, για τη θεραπεία περισσότερων από χιλίων ασθενών.
Στην Αφρική, 10 κουβανικές ιατρικές ταξιαρχίες παρέσχαν φροντίδα σε πάνω από 38.000 άτομα, στην Αγκόλα, το Τόγκο, το Πράσινο Ακρωτήριο, τη Νότια Αφρική, τη Γουινέα Κονάκρυ, τη Γουινέα Μπισάου, το Σάο Τομέ και Πρίνσιπε, την Ισημερινή Γουινέα, τη Σιέρα Λεόνε και την Κένυα.
Στη Μέση Ανατολή, τέσσερις ιατρικές ταξιαρχίες έχουν εργαστεί στο Κατάρ (δύο ιατρικές αποστολές), τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κουβέιτ, θεραπεύοντας περισσότερους από 138.000 ασθενείς. 
ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ 
Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας που έχει καθιερωθεί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), σε λιγότερο από δύο εβδομάδες 5.000 Κουβανοί γιατροί και νοσοκόμοι/ες από τη Διεθνή Ιατρική Ταξιαρχία Henry Reeve βοήθησαν εθελοντικά στην καταπολέμηση της επιδημίας του Έμπολα. Από αυτούς, περισσότεροι από 500 επαγγελματίες επιλέχθηκαν για εκπαίδευση και 256 ξεχώρισαν τελικά για να συμμετάσχουν στον αγώνα κατά του Έμπολα.
Το 2010, Κουβανοί γιατροί είχαν ήδη λάβει μέρος στην καταπολέμηση της επιδημίας χολέρας στην Αϊτή, χορηγώντας ιατρική βοήθεια σε περισσότερους από 400.000 ανθρώπους και σώζοντας τις ζωές περίπου 76.000 ασθενών. Ακριβώς όπως το 2010, το 2014 η Διεθνής Ιατρική Ταξιαρχία Henry Reeve εργάστηκε στα κέντρα θεραπείας του Έμπολα στη Σιέρα Λεόνε, τη Λιβερία και τη Γουινέα Κονακρί, φροντίζοντας περισσότερους από 2.000 ασθενείς. Αυτή ήταν η μόνη ιατρική αποστολή που παρείχε άμεση ιατρική βοήθεια σε ασθενείς με Έμπολα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δύο μέλη της ταξιαρχίας πέθαναν από ελονοσία και ένα άλλο μολύνθηκε από τον Έμπολα. 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ
Η πρώτη κατάσταση έκτακτης ανάγκης που αντιμετώπισε η Διεθνής Ιατρική Ταξιαρχία Henry Reeve έλαβε χώρα λίγες μέρες μετά τη δημιουργία της, στη Γουατεμάλα, όπου έπρεπε να βοηθήσουν τον πληθυσμό που επλήγη από τις πλημμύρες του Οκτωβρίου 2005. Συνολικά 688 επαγγελματίες του τομέα της υγείας παρείχαν υπηρεσίες σε περισσότερους από 477.000 άνθρωποι και έσωσαν πάνω από 1.300 ζωές.
Από την ίδρυσή της, η Ταξιαρχία έχει ολοκληρώσει 20 ιατρικές αποστολές που ειδικεύονται στην αντιμετώπιση καταστάσεων φυσικών καταστροφών, πιο συγκεκριμένα 8 μετά τις πλημμύρες στη Γουατεμάλα (2005), τη Βολιβία (2006), τη Μπελίζ (2007), το Μεξικό (2007), το Ελ Σαλβαδόρ (2009), τη Χιλή (2015), το Περού (2017) και τη Σιέρα Λεόνε (2017), 7 μετά τους σεισμούς που έπληξαν το Πακιστάν (2005), την Ινδονησία (2006), το Περού (2007), την Κίνα (2008), τη Χιλή (2010), το Νεπάλ (2015), και τον Ισημερινό (2016), και 5 μετά τους τυφώνες που έπληξαν την Αϊτή (2016), τα Φίτζι (2016), τη Δομινικανή Δημοκρατία (2017), το Μεξικό (2017) και τη Μοζαμβίκη (2019). Περισσότεροι από 4.000 επαγγελματίες υγείας συμμετείχαν σε αυτές τις αποστολές και πρόσφεραν φροντίδα σε περισσότερους από 3 εκατομμύρια ασθενείς.
Η Ταξιαρχία πραγματοποίησε ένα εξαιρετικά αξιοσημείωτο έργο μετά τον σεισμό που έπληξε το Πακιστάν τον Οκτώβριο του 2005, προκαλώντας την απώλεια 70.000 ζωών και τον τραυματισμό 100.000 ανθρώπων και αφήνοντας 3 εκατομμύρια ανθρώπους άστεγους. Σε μια χρονική περίοδο σχεδόν οκτώ μηνών, περισσότεροι από 2.000 Κουβανοί εργαζόμενοι στον τομέα υγείας περιέθαλψαν περισσότερους από 1.700.000 ασθενείς. Πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 14.000 χειρουργικές επεμβάσεις και περισσότεροι από 166.000 διασωθέντες έλαβαν εξειδικευμένες υπηρεσίες αποκατάστασης· σώθηκαν περισσότερες από 2.000 ζωές. 
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Κατά τη διάρκεια αυτών των 15 ετών, η Διεθνής Ιατρική Ταξιαρχία Henry Reeve έχει συμμετάσχει στις διεθνείς προσπάθειες για την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των εθνών στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, σχηματίστηκαν 71 ιατρικές ταξιαρχίες, εκ των οποίων 46 για την καταπολέμηση της COVID-19, τρεις για την αντιμετώπιση της επιδημίας του Έμπολα, δύο για την καταπολέμηση της επιδημίας της χολέρας και 20 για την αντιμετώπιση καταστάσεων φυσικής καταστροφής, εκ των οποίων οκτώ ειδικεύονται σε πλημμύρες, επτά σε σεισμούς και πέντε σε τυφώνες.
Η Ταξιαρχία παρέμεινε ενεργή όλο αυτό το διάστημα, ολοκληρώνοντας μεταξύ από μία έως και τέσσερις αποστολές ετησίως. Τους τελευταίους πέντε μήνες, πραγματοποίησε μια εξαιρετικά αποτελεσματική εργασία για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19. 
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ HENRY REEVE
Για περισσότερα από πενήντα χρόνια, η Κούβα συμμετέχει σε προγράμματα διεθνούς ιατρικής συνεργασίας, τα οποία έχουν καλύψει περισσότερες από 150 χώρες. Έχουμε παρακινηθεί να συμμετέχουμε από τα συναισθήματά μας αλληλεγγύης και ανθρωπισμού. Οι ρίζες της Διεθνούς Ιατρικής Ταξιαρχίας Henry Reeve μποούν να εντοπιστούν τον Μάιο του 1960, όταν μια ιατρική ομάδα παρείχε βοήθεια στους κατοίκους της Χιλής που είχαν πληγεί από σεισμό και τον Μάιο του 1963, όταν μια ομάδα 50 επαγγελματιών υγείας από την Κούβα ταξίδεψε στη Δημοκρατία της Αλγερίας στη Βόρεια Αφρική, μετά από συμφωνία μεταξύ των δύο κρατών. Μετά από 57 χρόνια παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας, στα τέλη του 2019, Κουβανοί γιατροί είχαν προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες πρόληψης και θεραπείας σε συνολικά 1.931 εκατομμύρια ανθρώπους από όλο τον κόσμο, βελτιώνοντας έτσι την ατομική τους ευημερία και την κατάσταση της υγείας τους και διασώζωντας 8,2 εκατομμύρια ζωές. 
Από τον Μάιο του 1960 έως τον Φεβρουάριο του 2005, που καλύπτει μια περίοδο 45 ετών, πολλές ιατρικές ταξιαρχίες για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης – το προηγούμενο της Διεθνούς Ιατρικής Ταξιαρχίας Henry Reeve – είχαν πραγματοποιήσει 30 αποστολές ιατρικής και ανθρωπιστικής βοήθειας σε 19 χώρες. 2.055 Κουβανοί εργαζόμενοι στον τομέα υγείας συμμετείχαν σε αυτές τις αποστολές, οι οποίες κάλυψαν τις ακόλουθες χώρες: Αλγερία, Χιλή, Ελ Σαλβαδόρ, Περού (δύο φορές), Νικαράγουα (5 φορές), Ονδούρα (4 φορές), Αρμενία, Ιράν, Δομινικανή Δημοκρατία, Γουατεμάλα, Αϊτή, Κολομβία, Βενεζουέλα, Κοσσυφοπέδιο, Ισημερινός, Παραγουάη, Σρι Λάνκα, Ινδονησία και Γουιάνα, κατανεμημένες ανά γεωγραφική περιοχή ως εξής: 2 κράτη στην Καραϊβική, 4 στην Κεντρική Αμερική, 7 στη Νότια Αμερική, 2 στην Ευρασία, 1 στην Αφρική , 1 στη Μέση Ανατολή και 2 στην Άπω Ανατολή και τον Ειρηνικό. Η ανθρωπιστική βοήθεια που παρασχέθηκε σε αυτές τις χώρες ακολούθησε το ξέσπασμα φυσικών καταστροφών, οι οποίες συγκεκριμένα ήταν: 11 σεισμοί, 7 τυφώνες, 1 ηφαιστειακή έκρηξη, 4 κατολισθήσεις που προκλήθηκαν από βροχές και πλημμύρες, 4 επιδημίες, 1 πυρκαγιά και 2 τσουνάμια. Σε μια συγκεκριμένη περίπτωση, η ανθρωπιστική βοήθεια δόθηκε μετά τις ένοπλες συγκρούσεις. 
Το 1998, μεγάλης κλίμακας μετεωρολογικές καταστροφές ρήμαξαν τεράστιες περιοχές της Καραϊβικής και της Κεντρικής Αμερικής, ιδίως της Αϊτής, της Δομινικανής Δημοκρατίας, της Ονδούρας, της Νικαράγουας και της Γουατεμάλας, και αποτέλεσαν αφορμή για τη δημιουργία ενός νέου διεθνούς προγράμματος ανθρωπιστικής βοήθειας προς τα πληγέντα κράτη, το οποίο ονομάστηκε «Εκτεταμένο πρόγραμμα υγειονομικής περίθαλψης» (PIS, από τα ισπανικά του αρχικά). Αυτό το έργο συμπληρώθηκε από την ίδρυση της Ιατρικής Σχολής της Λατινικής Αμερικής (ELAM, από τα ισπανικά της αρχικά) στην Αβάνα στα τέλη του 1999. Ο αρχικός στόχος αυτής της Σχολής ήταν να παρέχει ιατρική εκπαίδευση σε νέους και νέες από εκείνες τις χώρες που είχαν πληγεί από τις φυσικές καταστροφές, ώστε να εργαστούν ως γιατροί στις χώρες καταγωγής τους.
Κατά τη διάρκεια 15 ετών, η ELAM έχει εκπαιδεύσει 29.749 γιατρούς από 123 χώρες από κάθε περιοχή του κόσμου. Στο τρέχον ακαδημαϊκό έτος (2019-2020) η Σχολή εκπαιδεύει 1.358 φοιτητές από 87 χώρες.
Η  Ομάδα Ειδικών Γιατρών σε καταστάσεις Καταστροφών και Σοβαρών
Επιδημιών «
Henry Reeve», η οποία ιδρύθηκε το 2005 από τον Φιντέλ
Κάστρο, ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ το Νόμπελ Ειρήνης, γιατί απέδειξε ότι τιμά τον Όρκο του Ιπποκράτη, προσφέροντας τις επιστημονικές γνώσεις και την ανθρωπιά σε όλο τον κόσμο.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για το ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ 2021 ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΟΥΒΑ!
75.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕΧΡΙ 28/8/2020
ΕΔΩ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ
Όσοι θέλουν να υπογράψουν για το Αίτημα μας μπορούν να το κάνουν ΕMAIL στο
*
Στις σελίδες στο Fb
Νόμπελ στους γιατρούς της ΚΟΥΒΑΣ 2021
Nobel Prize for the Doctors of Cuba 2021
Premio Nobel de la Paz para las brigadas médicas cubanas Henry Reeve 2021
*
Στο avaaz org
Βραβείο Νόμπελ για τους γιατρούς της Κούβας
*
Γραφείο Τύπου NEW STAR
Phone: 2108640054 - 2108220008 - 2108640017
E-mail: newstarcine@gmail.com
***
ΤΑ 500 ΜΕΛΗ THΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ για το NΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ 2021 ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ
1.      ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ- ΣΥΝΘΕΤΗΣ
2.      ΑΒΑΤΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ: ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ
3.      ΑΒΡΑΜΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ: ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
4.      ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ: ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
5.      ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
6.      ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΗ ΣΟΦΙΑ: ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ
7.      ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ: ΝΑΥΤΙΚΟΣ
8.      ΑΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ
9.      ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ: ΘΩΡΑΚΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ
10.     ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΚΡΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ -ΕΔΕΣΣΑ
11.     ΑΪΒΑΛΙΩΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ
12.     ΑΙΛΙΑΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ: ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
13.     ALBERT GARCIA HERΝANDEZ –ΠΟΙΗΤΗΣ,ΕΛΛΗΝΙΣΤΗΣ -ΒΑΛΕΝΘΙΑ
14.     ΑΛΕΥΡΑΣ ΝΙΚΟΣ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
15.     ΑΛΕΥΡΟΜΑΓΕΙΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α.- ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
16.     ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
17.     ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ
18.     ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΤΑ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ
19.     ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
20.     ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
21.     ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΣ
22.     ΑΝΤΩΝΑΚΟΥΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
23.     ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
24.     ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΡΙΤΑ : ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
25.     ΑΠΑΝΩΜΕΡΙΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΜΠΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟ
26.     ΑΠΑΝΩΜΕΡΙΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ: ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΣΦΕΑ
27.     ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ: ΙΑΤΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (ΛΑΣΥ), Μέλος του Γενικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Εμείς που σπουδάσαμε στον Σοσιαλισμό», Μέλος της ΕΕ του ΕΣΥΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
28.     ΑΤΖΟΛΙΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
29.     ΑΝΗΨΗΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ
30.     ΑΝΤΖΟΛΙΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ: ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
31.     ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΡΙΤΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
32.     ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ
33.     ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
34.     ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ: ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
35.     ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΝΑΝΤΙΑ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
36.     ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΤΕΡΕΖΑ: ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
37.     ΒΑΛΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ: ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ- ΣΠΑΡΤΗ
38.     ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ ΣΗΦΗΣ: Πρώην ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Και ΥΠΟΥΡΓΟΣ
39.     ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ ΤΑΚΗΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
40.     ΒΑΡΕΛΑΣ (ΤΑΚΗΣ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΖΩΓΡΑΦΟΣ, Γ.Γ. του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ.
41.     BART STEVE: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
42.     ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΡΗΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΠΟΙΗΤΗΣ -ΑΘΗΝΑ
43.     ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ,-ΑΘΗΝΑ
44.     ΒΑΦΕΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ: ΕΚΔΟΤΗΣ
45.     ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ ΝΕΝΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ
46.     ΒΕΤΤΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ: ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
47.     ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΕΛΛΑ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ- ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
48.     ΒΟΥΛΑΡΙΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ: ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
49.     ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΠΟΙΗΤΡΙΑ -ΑΘΗΝΑ
50.     ΒΟΥΤΣΕΛΑ ΒΙΒΗ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
51.     ΒΟΥΡΛΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΠΟΙΗΤΗΣ
52.     ΒΟΡΕΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ: ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΜΕΛΟΣ της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ στην ΚΟΥΒΑ
53.     ΒΡΙΘΙΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ: ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΦΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
54.     ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ: ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
55.     ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
56.     ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ ΣΟΦΙΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ
57.     ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΗ: ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
58.     ΓΕΩΡΓΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΕΦ. ΣΥΝ. ΚΡΗΤΗΣ
59.     ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΤΑΣΟΣ: Γενικός Οικογενειακός ΙΑΤΡΟΣ Διευθυντής ΕΣΥ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Κέντρου Υγείας Κ.ΑΧΑΪΑΣ
60.     ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ: ΙΑΤΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ -ΚΑΛΑΜΑΤΑ
61.     ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, τέως ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ FIFA
62.     ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: ΦΥΣΙΚΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
63.     ΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΙΣΤΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
64.     ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑ: ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Κ.Ε.Π. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΜΟΣΧΑ
65.     ΓΙΣΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ
66.     ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΛΕΝΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
67.     ΓΚΙΒΑΛΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ: ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
68.     ΓΟΝΑΤΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ: Blogger/Cuba de orazón, Δίκτυο La Red Solid@ria Griega σε Cuba de corazón
69.     ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ: ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
70.     ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
71.     ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ: ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
72.     ΔΑΜΑ ΓΕΩΡΓΙΑ: ΔΗΜΟΣΙΟΡΑΦΟΣ
73.     ΔΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
74.     ΔΑΡΔΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΕΚΔΟΤΗΣ, ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
75.     ΔΑΡΙΒΙΑΝΑΚΗΣ ΑΛΕΚΟΣ: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, πρώην ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
76.     ΔΑΡΙΒΙΑΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Πρώην ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
77.     ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Ι. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ στο Εθνικό και Καποδιστριακό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
78.     ΔΕΔΕ ΛΕΝΑ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
79.     ΔΕΔΕ ΤΑΤΟΥ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ
80.     ΔΕΛΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΗΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
81.     ΔΕΜΕΤΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΝΑΝΟ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ του Εργαστηρίου της ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Τμήμα Φαρμακευτικής ΕΘΝΙΚΟΥ και ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (Ε.Φ.Ε), Μέλος του ΔΣ της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (EUFEPS), ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 2018
82.     ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ: ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ, Πρώην ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
83.     ΔΗΜΗΤΡΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ
84.     ΔΗΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ Getulio Vargas Foundation
85.     ΔΙΓΕΝΗ ΣΕΜΙΝΑ : Δημοσιογράφος, συγγραφέας, radio producer, ιδρύτρια εταιρείας επικοινωνίας Brainco & οnlyτheater.gr
86.     ΔΙΔΟΥ ΛΙΛΑ: ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ- ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ -ΑΘΗΝΑ
87.     ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΖΩΓΡΑΦΟΣ, ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ
88.     ΔΡΑΚΟΥΛΗ ΣΤΕΛΛΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
89.     ΔΡΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ε.Κ. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
90.     ΕΛΛΗΝΙΑΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
91.     ΕΜΦΙΕΤΖΗ ΣΟΦΙΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
92.     ΕΣΠΕΡ ΜΑΙΡΗ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ
93.     EUSEBI AYENSA PRAT –Πτυχιούχος ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ και ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΡΩΜΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ του Πανεπιστημίου της ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ
94.     ΖΑΝΝΙΝΟΥ ΣΟΦΗ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
95.     ΖΑΚΥΝΘΙΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ: ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
96.     ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΠΟΙΗΤΗΣ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ Μποτίλια Στον Άνεμο.
97.     ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ: ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
98.     ΖΕΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΣ
99.     ΖΕΪΜΠΕΚΗ ΘΑΛΕΙΑ: ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ
100.    ΖΕΡΒΑΚΗΣ ΘΕΟΚΡΙΤΟΣ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΥΕΘΑ
101.    ΖΕΡΒΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ: ΕΠΟΠΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
102.    ΖΗΚΟΥ ΙΝΕΣ: ΜΕΤΖΟ ΣΟΠΡΑΝΟ
103.    ΖΗΚΟΥ ΤΖΩΡΓΙΑ: ΔΑΣΚΑΛΑ ΧΟΡΟΥ
104.    ΖΟΡΜΠΑΛΑ ΤΙΝΑ: ΕΠΙΚΟΥΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ
105.    ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ
106.    ΖΟΥΔΙΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ
107.    Διδάκτωρ ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΒΙΟΛΟΓΟΣ και ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών με Εξειδίκευση στη ΜΟΡΙΑΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και των ΒΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Συλλόγου ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΡΕΥΝΩΝ , πρώην εκπρόσωπος των Ερευνητών στο Δ.Σ. του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών.
108.    ΖΟΥΡΝΗΣ ΝΙΚΟΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ
109.    ΖΥΓΟΥΡΗ ΒΟΥΛΑ: ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ 4η στην ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2004, 6η θέση στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ στις ΗΠΑ το 2003 στα 67 κιλά και το ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στους ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ στην ΤΥΝΗΣΙΑ το 2001. Είναι Μέλος του Δ.Σ. του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΣΕΠΚΑ) Διατελλεί Μέλος του Γυναικείου τμήματος της FILA (Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης) από το 2014
110.    ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
111.    ΗΣΥΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ: Πρώην Αναπλ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
112.    ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΠΟΙΗΤΡΙΑ, Πρώην ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
113.    ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του ΜΙΚΗ: ΛΑΪΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
114.    ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ του ΜΙΚΗ: ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ "ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ" (MikisRadio.com)
115.    ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΣΟΝΙΑ: ΣΟΠΡΑΝΟ
116.    ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ
117.    ΘΕΟΔOΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
118.    ΘΕΜΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
119.    ΘΕΡΜΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
120.    ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ
121.    ΙΟΡΔΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ: ΖΩΓΡΑΦΟΣ
122.    ΙΣΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΑΒΡΙΛΗΣ: ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ-ΠΟΙΗΤΗΣ. ΜΕΛΟΣ της Ε.Ε.Λ. (Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών) & της Π.Ε.Λ (Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών).
123.    ΙΩΑΝΝΟΥ Κ. ΓΙΑΝΝΗΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ
124.    ΚΑΖΑΜΙΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
125.    ΚΑΖΑΡΑ ΦΙΛΙΩ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
126.    ΚΑΚΑΒΑΝΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
127.    ΚΑΚΑΦΛΙΚΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ–ΒΙΛΛΗ: ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ, Συντονίστρια στην Ομάδα ΝΟΜΠΕΛ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ -ΣΠΑΡΤΗ
128.    ΚΑΛΑΝΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ και ΚΡΙΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
129.    ΚΑΛΕΝΗΣ ΣΑΒΒΑΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ
130.    KΑΛΥΒΑ ΜΑΡΙΑ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΕΡΤ ΟpenTου Κόσμου οι Ειδήσεις”, Δίκτυο La Red Solid@ria Griega.
131.    KΑΛΤΣΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Αν. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ και ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
132.    ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ του ΙΑΚΩΒΟΥ: ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ, ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ -ΑΘΗΝΑ
133.    ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΜΑΙΡΗ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
134.    ΚΑΝΑΒΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΣ
135.    ΚΑΝΙΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ στον ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟ ΧΩΡΟ "ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ" - ΚΟΡΙΝΘΟΣ
136.    ΚΑΝΟΥΣΗΣ ΘΑΝΟΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ -ΑΘΗΝΑ
137.    ΚΑΠΑΡΟΥ ΑΡΓΥΡΩ: ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ, ΜΟΥΣΙΚΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
138.    ΚΑΣΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
139.    ΚΑΣΟΛΑΣ ΜΗΤΣΟΣ: ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ και ΘΕΑΤΡΟ, Εργάστηκε ως ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ και ΟΠΕΡΑΤΕΡ
140.    ΚΑΣΤΑΝΗ ΕΛΕΝΗ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
141.    ΚΑΤΑΠΟΤΗ ΖΗΝΟΒΙΑ: ΟΜΟΤΙΜΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
142.    ΚΑΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ: ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ
143.    ΚΑΤΕΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ: ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
144.    ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ εν Αποστρατεία, ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ του ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και ΠΡΟΕΔΡΟΣ των ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
145.    ΚΑΤΖΟΥΡΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ: ΖΩΓΡΑΦΟΣ, ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ-ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
146.    ΚΑΤΣΙΚΗ-ΓΚΙΒΑΛΟΥ ΑΝΤΑ: ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
147.    ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΥ ΜΑΓΔΑ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΣ
148.    ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ: ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ Υποψ. ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
149.    ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: ΙΑΤΡΟΣ
150.    ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΘΕΛΜΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
151.    ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΗ ΕΥΑ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
152.    ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ
153.    ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ Ν. ΧΡΗΣΤΟΣ: ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΘΗΝΑΣ AIDFF
154.    ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ ΤΑΣΟΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ
155.    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΙΝΟΣ: ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ -ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΕΙ (ΡΟΥΜΑΝΙΑ)
156.    ΚΑΡΑΝΑΣΟΥ ΘΑΛΕΙΑ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Κοινότητας ΧΑΡΩΝΕΙΑΣ
157.    ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ ΜΥΡΤΩ: ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ, ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
158.    ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ: ΔΟΚΙΜΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ, ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ στο ΠΤΔΕ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
159.    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΙΩΑΝΝΑ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, μέλος της Εταιρείας ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ
160.    ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ
161.    ΚΑΡΙΠΙΔΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ: ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
162.    ΚΑΡΤΕΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ: ΠΟΙΗΤΗΣ
163.    ΚΑΣΚΑΜΠΑΣ ΤΑΚΗΣ: ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
164.    ΚΑΤΣΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: ΠΡΥΤΑΝΗΣ του ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
165.    ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ -ΑΘΗΝΑ
166.    ΚΕΛΑΝΔΡΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ (Τ.Ξ.Γ.Μ.Δ.) του ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ
167.    ΚΕΣΙΔΟΥ ΛΕΛΑ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ της ΕΡΤ3
168.    ΚΕΝΤΡΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΠΟΙΗΤΗΣ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ στο ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
169.    ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ: ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Α.Π.Θ. -ΙΩΑΝΝΙΝΑ
170.    ΚΛΩΝΤΖΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ: ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ -ΜΠΡΝΟ ΤΣΕΧΙΑΣ
171.    ΚΛΕΙΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
172.    ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΠΡΑΞΥΤΕΛΗΣ: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ
173.    ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΑΡΕΤΗ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ
174.    ΚΟΚΟΤΟΣ ΛΙΝΟΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ
175.    ΚΟΛΛΙΑ ΑΚΡΙΒΗ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
176.    ΚΟΡΚΟΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΠΙΑΝΙΣΤΑΣ
177.    ΚΟΡΝΗΛΙΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ -ΑΘΗΝΑ
178.    ΚΟΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ, ΣΥΝΘΕΤΡΙΑ
179.    ΚΟΣΣΥΒΑΚΗΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ: ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΗΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ New Star , ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ στις Ομάδες Νόμπελ στους γιατρούς της ΚΟΥΒΑΣ 2021Nobel Prize for the Doctors of Cuba 2021https://www.facebook.com/groups/4091231877557233/Premio Nobel de la Paz para las brigadas médicas cubanas Henry Reeve 2021https://www.facebook.com/groups/2990957524274733/requests/
180.    KΟΤΣ ΝΤΙΛΕΚ : ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ
181.    ΚΟΥΚΑΛΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
182.    ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
183.    ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ
184.    ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΤΕ
185.    ΚΟΥΜΟΥΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: ΜΟΥΣΙΚΟΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ
186.    ΚΟΥΡΕΜΠΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ,-ΣΠΑΡΤΗ
187.    ΚΟΥΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΔΙΑΛΕΧΤΗ: ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΘΕΑΤΡΟΥ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ και ΜΟΥΣΙΚΟΣ
188.    ΚΟΥΡΟΥ ΝΙΚΟΣ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
189.    ΚΟΥΡΤΖΙΔΗΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ "ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΠΗΓΗ" - ΚΑΥΚΑΣΟΣ- ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ
190.    ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
191.    ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ ΑΣΤΕΡΗΣ: ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, Διοργανωτής Εκδηλώσεων ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
192.    ΚΟΧΥΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ: Πρώην ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΑΧΩΝ
193.    ΚΟΧΥΛΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
194.    ΚΟΧΥΛΑΣ ΞΕΝΟΣ: ΓΙΑΤΡΟΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ
195.    ΚΤΕΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
196.    ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
197.    ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ: Πρώην ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
198.    ΚΡΟΥΣΚΑ ΒΕΡΑ : ΗΘΟΠΟΙΟΣ
199.    ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ: ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ
200.    ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΓΛΑΪΑ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ
201.    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
202.    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΟΥΚΙΑ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “Πολιτιστικό Κέντρο NUESTRΑ AMÉRICA
203.    ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
204.    ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ: ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
205.    ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ και ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
206.    Δρ. ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ: ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΜΠΑΛΕΤΟΥ, πρώην ΕΠΙΚΟΥΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Roehampton και μέλος του Workers Party of Britain. -ΛΟΝΔΙΝΟ
207.    ΚΩΦΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ: πρώην ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
208.    ΛΑΛΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ: ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ
209.    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ HELLENIC EURO-ASIATIC ALLIANCE
210.    ΛΑΠΑΤΣΙΩΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ: ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ -ΧΑΝΙΑ
211.    ΛΕΒΕΤ ΤΖΕΦ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΜΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ GUSI, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ στο ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
212.    ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ: Πρώην ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, Πρώην ΥΠΟΥΡΓΟΣ
213.    ΛΕΙΒΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ
214.    ΛΕΚΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ
215.    ΛΕΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ
216.    ΛΕΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ
217.    ΛΕΟΝΤΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) –ΑΘΗΝΑ
218.    ΛΕΟΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ
219.    ΛEPTAΣ ΤΑΣΟΣ: KAΘHΓHTHΣ ΠOΛITIKHΣ OIKONOMIAΣ, ΣKHNOΘETΗΣ
220.    ΛΙΑΠΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
221.    ΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ, μέλος του Σωματείου ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ
222.    ΛΙΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ (PhD) - ΜΟΣΧΑ
223.    ΛΙΩΤΗΣ ΦΩΤΗΣ: ΑΓΡΟΤΗΣ ΓΗΣ
224.    ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
225.    ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΣ ΝΙΚΟΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
226.    ΜΑΪΠΑΣ ΗΛΙΑΣ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ- ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ (ΤΑΣΚΕΝΔΗ)
227.    ΜΑΪΣΤΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΕΜΠ
228.    ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ: ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΗ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ
229.    ΜΑΚΡΗ ΜΑΡΙΝΑ : ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
230.    ΜΑΛΑΜΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΡΗΣΕΩΝ
231.    ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ: Παλαίμαχος ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ και πρώην Γ.Γ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών
232.    ΜΑΛΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥΡΛΩΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
233.    ΜΑΝΔΑΛΟΥ Αστ. ΒΑΣΙΛΙΚΗ: ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ, ΚΡΙΤΙΚΟΣ- ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ -ΛΑΡΙΣΑ
234.    ΜΑΝΟΥΡΑ ΑΓΑΠΗ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
235.    ΜΑΝΤΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
236.    ΜΑΝΤΑΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ: ΝΟΜΙΚΟΣ
237.    ΜΑΝΤΑΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΦ ΣΥΝ
238.    ΜΑΝΤΑΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ
239.    ΜΑΝΤΑΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ: ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ
240.    ΜΑΝΤΑΙΟΥ ΜΕΡΟΠΗ: ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΣΥ
241.    ΜΑΝΤΖΕΝΤΑ ΦΙΛΙΩ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ
242.    ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΜΕΛΟΣ του Δ.Σ. ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ -ΣΠΑΡΤΗ
243.    ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΕΚΑΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (Τάσος): ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑ
244.    ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
245.    ΜΑΡΑΚΑ ΕΛΕΝΑ: ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
246.    ΜΑΡΚΟΥ ΓΙΩΤΑ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΠΟΙΗΤΡΙΑ
247.    ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ και ΔΙΗΓΗΜΑΤΩΝ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ και ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
248.    ΜΑΤΣΟΥ ΦΑΙΗ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
249.    ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
250.    ΜΑΥΡΑΚΗ ΙΣΑΒΕΛΛΑ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ
251.    ΜΑΥΡΑΚΗ ΙΡΙΣ: ΜΟΥΣΙΚΟΣ-ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ -ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
252.    ΜΑΧΑΙΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ: ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
253.    ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ: ΜΟΥΣΙΚΟΣ, ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗΣ, ΣΥΝΘΕΤΗΣ
254.    ΜΕΪΜΑΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Κεντρικής Υπηρεσίας του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, Μέλος της Διεθνούς Σχολής "Λογική της Ιστορίας" και του ΟΜΙΛΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ
255.    ΜΕΛΑ ΕΙΡΗΝΗ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
256.    ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ ΚΩΣΤΗΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
257.    ΜΕΝΑΧΕΜ ΜΑΡΘΑ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ
258.    ΜΕΤΖΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ: ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ
259.    ΜΕΡΑΝΤΖΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ
260.    ΜΗΛΙΑΡΑ ΝΙΚΗ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ
261.    ΜΗΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΜΠ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
262.    ΜΗΤΣΙΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ
263.    ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ ΣΕΣΙΛ του ΘΑΝΟΥ: ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ-ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
264.    ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ
265.    ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΡΟΖΑΛΙΑ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
266.    ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ
267.    ΜΟΛΥΒΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ: ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕΓΑΣ
268.    ΜΟΣΧΟΒΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΜΟΥΣΙΚΟΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΉΣ
269.    ΜΠΑΓΚΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΒΙΟΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ και ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
270.    ΜΠΑΚΑΛΑΚΟΣ ΘΩΜΑΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ
271.    ΜΠΑΣΙΟΥΡΑ ΓΙΩΤΑ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
272.    ΜΠΑΣΛΗ ΟΥΡΑΝΙΑ : ΗΘΟΠΟΙΟΣ
273.    ΜΠΕΜΠΟΝΗ ΖΑΝΝΑ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ/ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ
274.    ΜΠΕΝΕΤΟΣ ΗΛΙΑΣ: ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
275.    ΜΠΙΜΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Συνταξιούχος ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, Ασχολείται με την ΠΟΙΗΣΗ, τη ΣΤΙΧΟΥΡΓΙΚΗ, το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΛΟΓΟ, το ΔΙΗΓΗΜΑ και το ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ… -ΛΕΙΒΑΔΕΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
276.    ΜΠΙΜΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΔΗΚΗΓΟΡΟΣ
277.    ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
278.    ΜΠΟΣΚΟΪΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
279.    ΜΠΟΣΤΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
280.    ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΝΑΤΑΣΑ: ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ,
281.    ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑ
282.    ΜΠΟΥΡΣΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
283.    ΜΠΡΑΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ- ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΣΥΜΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
284.    ΜΠΡΑΤΣΟΣ ΝΑΣΟΣ :ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΡΤ
285.    ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΝΙΚΟΣ: ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ
286.    ΝΕΔΕΛΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ -ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑΣ Νομπελ στους γιατρους της ΚΟΥΒΑΣ -Nobel Prize for the Doctors of Cuba 2021
287.    ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ Δρ. ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ -ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ)
288.    ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ: ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ του Τμήματος ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
289.    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΕΛΛΑ: ΙΑΤΡΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΠΡΟΚΟΥΒΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΙΑΣ -ΚΥΠΡΟΣ
290.    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΙΝΙΩ: ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ, ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ
291.    ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
292.    ΝΤΙΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Πρώην ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΩΝ της SWISS AIR και ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ του HOLGIN CUBA
293.    ΞΕΝΑΚΗ ΠΕΝΥ: ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ
294.    ΞΥΘΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ: ΜΟΥΣΙΚΟΣ
295.    ΞΥΛΟΥΡΗ ΕΙΡΗΝΗ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
296.    ΞΥΛΟΥΡΗ ΟΥΡΑΝΙΑ: Σύζυγος του ΝΙΚΟΥ
297.    ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
298.    ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ- ΜΒΑ- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
299.    ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΨΝΑ
300.    ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΒΕΡΑ: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
301.    ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΦΟΙΒΟΣ: ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ -ΑΘΗΝΑ
302.    ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΛΕΞΗΣ: ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ
303.    ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ: ΘΕΑΤΡΩΝΗΣ "ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΔΙΕΛΕΥΣΙΣ" -ΑΘΗΝΑ
304.    ΟΡΦΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
305.    ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
306.    ΠΑΛΗ ΛΟΥΚΙΑ: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
307.    ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
308.    ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ: ΠΟΙΗΤΡΙΑ, ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ -ΑΡΓΟΛΙΔΑ
309.    ΠΑΝΤΑΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ
310.    ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ: ΛΟΓΙΣΤΗΣ
311.    ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΑΝΗΣ: ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ
312.    ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΣ
313.    ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
314.    ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ -ΑΘΗΝΑ
315.    ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ "ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ"
316.    ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΔΩΡΑ: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
317.    ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ -ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
318.    ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ ΡΑΝΙΑ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
319.    ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΠΡΩΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
320.    ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ
321.    ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΝΙΑ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
322.    ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑ: Πρώην ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ Τρίτου Προγράμματος ΕΡΤ
323.    ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ: ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ
324.    ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΠΥΡΟΣ: ΠΙΑΝΙΣΤΑΣ, ΣΥΝΘΕΤΗΣ
325.    ΠΑΠΑΔΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, Guernica.eu, Δίκτυο La Red Solid@ria Griega.
326.    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΣ: ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ
327.    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ: ΓΙΑΤΡΟΣ
328.    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΝΑΤΑΣΑ: ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ
329.    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
330.    ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ -ΑΡΚΑΔΙΑ
331.    ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΧΡΥΣΑ: ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ, ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
332.    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ, ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ
333.    ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΠΟΙΗΤΗΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ CANTO MEDITERRANEO NON PROFIT ORG.
334.    ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ ΛΙΝΑ: ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
335.    ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΙΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ, ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ
336.    ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ: Πρώην ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ και ΥΠΟΥΡΓΟΣ
337.    ΠΑΡΟΙΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ: ΕΡΓΑΤΗΣ ΓΗΣ
338.    ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ, ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ
339.    ΠΑΤΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Αν. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, ΜΕΛΟΣ του ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Εμείς που σπουδάσαμε στο Σοσιαλισμό».
340.    ΠΕΡΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΤΑΝΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
341.    ΠΕΡΠΕΡΙΔΟΥ ΜΕΛΑΝΗ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
342.    ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, Πρώην ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
343.    ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ της ΣΧΟΛΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
344.    ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΚΑΡΟΣ: ΔΡΑΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
345.    ΠΕΤΟΥΣΗ ΠΕΡΣΑ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΌΣ
346.    ΠΙΤΛΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ
347.    ΠΕΤΣΑ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΕΡΑ: ΠΟΙΗΤΡΙΑ,ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ
348.    ΠΟΛΕΜΗ ΦΑΝΥ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
349.    ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Αν. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
350.    ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΟΜΗΡΟΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
351.    ΠΟΥΛΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ HIP-HOP, ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ
352.    ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ
353.    ΠΡΟΚΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ: ΒΙΟΛΟΓΟΣ, ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ, Ερευνήτρια στο AmsterdamUMC -ΟΛΛΑΝΔΙΑ
354.    ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ: ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ
355.    ΠΥΡΓΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ της ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ της ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, Πρώην ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, Πρώην ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
356.    ΠΩΛΙΝΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
357.    ΡΑΖΕΛΗ ΑΦΕΝΤΟΥΛΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
358.    ΡΑΔΑΙΟΣ ΝΙΚΟΣ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, Animator
359.    ΡΑΣΟΥΛΗ ΝΑΤΑΛΙΑ του Μανώλη: ΜΟΥΣΙΚΟΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ, ΣΥΝΘΕΤΡΙΑ, ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ και ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ
360.    ΡΑΧΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ - ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ Μέλος της ΕΕ της ELDH και της ΕΕ της ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ χωρών ΚΑΣΠΙΑΣ και ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ
361.    ΡΕΒΥΝΘΗ ΦΕΒΡΩΝΙΑ: ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
362.    ΡΕΓΚΟΥΚΟΣ ΝΙΚΟΣ: ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΙΒΟΥ, ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗΣ
363.    ΡΕΪΖΑΚΗ ΜΑΡΙΑ: ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ
364.    ΡΕΖΑΝ ΑΝΝΑ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΣ -ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ -ΗΠΑ
365.    ΡΕΠΠΑΣ ΣΤΑΘΗΣ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
366.    ΡΕΜΠΑΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, Μέλος Δ.Σ ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ
367.    ΡΕΝΕΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
368.    ΡΙΓΓΑ ΕΥΓΕΝΙΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
369.    ΡΙΤΣΟΥ ΕΡΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ -ΣΑΜΟΣ
370.    ΡΟΥΣΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ και ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
371.    ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
372.    ΣΑΛΤΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ: ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ, ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ, Μεταπτυχιακό Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Master of Human Resources, Μaster of Βusiness Administration in Emotional Intelligence at Nottingham Trent University. Mέλος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ
373.    ΣΑΜΟΪΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ -ΚΕΡΚΥΡΑ
374.    ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ ΑΝΝΙΤΑ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΚΥΠΡΟΣ
375.    ΣΑΠΟΥΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΖΩΓΡΑΦΟΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
376.    ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ- VIET ΚΩΣΤΑΣ: Σαλονικιός, από μια φτωχή λαϊκή οικογένεια της Τούμπας Σε ηλικία 16 ετών στην κατοχή συνελήφθη και στάλθηκε Γερμανία Από τα Τάγματα Εργασίας των Γερμανών το 1943 στην κεντρική Ευρώπη, βρέθηκε Λεγεωνάριος της Γαλλικής Λεγεώνας των Ξένων στην Αλγερία κι έπειτα στην Ινδοκίνα. Αυτομόλησε στο Απελευθερωτικό Μέτωπο «Βιετμίνχ», πολέμησε με το Λαϊκό Στρατό κι έζησε στο Βιετνάμ για είκοσι χρόνια. Είναι ο Ιδρυτής του Συνδέσμου Ελληνοβιετναμικής Φιλίας στην Αθήνα. Του Απενεμήθη Τιμής Ένεκεν η Βιετναμική Ιθαγένεια.
377.    ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
378.    ΣΑΡΙΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ: ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ
379.    ΣΑΡΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΜΟΥΣΙΚΟΣ
380.    ΣΑΡΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ: ΑΓΡΟΤΗΣ
381.    ΣΓΟΥΡΑΚΗ ΑΝΝΑ: ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑΣ Νόμπελ στους γιατρούς της ΚΟΥΒΑΣ -Nobel Prize for the Doctors of Cuba 2021
382.    ΣΕΛΕΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ: Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
383.    ΣΕΡΑΦΕΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ: ΠΑΛΑΜΑΧΟΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ
384.    ΣΕΡΕΝΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: ΙΑΤΡΟΣ, ΠΟΙΗΤΗΣ-ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ
385.    ΣΙΑΠΑΝΤΑ ΖΩΗ: ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ
386.    ΣΙΑΠΑΝΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ, ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ
387.    ΣΙΔΕΡΗ ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ: ΑΝΕΡΓΗ
388.    ΣΙΦΩΝΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Πρωην ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ
389.    ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
390.    ΣΚΑΛΚΩΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: ΓΛΥΠΤΗΣ, ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΣΚΤ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
391.    ΣΚΕΠΕΝΤΖΗ ΧΡΥΣΗ: ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΡΙΑ ΠΟΙΗΤΡΙΑ
392.    ΣΚΙΝΕΡ ΑΦΡΟΔΙΤΗ: ΔΑΣΚΑΛΑ ΓΙΟΓΚΑΣ
393.    ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Κέντρου UNESCO Ιονίου
394.    ΣΚΟΡΔΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ε.Κ. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
395.    ΣΚΟΡΙΝΑ ΛΑΜΠΡΙΝΑ: ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΡΤΑΣ
396.    ΣΚΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ
397.    ΣΚΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΣ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, Πρώην ΥΠΟΥΡΓΟΣ
398.    ΣKOYPΛH ΛΙΑΝΑ: world art dealer. ΠPOEΔPOΣ Greek Association "ΜΑRIA CALLAS"
399.    ΣΟΛΙΔΑΚΗ ΒΙΟΛΕΤΑ: ΕΜΨΥΧΩΤΡΙΑ, ΑΦΗΓΗΤΡΙΑ
400.    ΣΟΛΙΔΑΚΗ ΟΥΡΑΝΙΑ: ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ
401.    ΣΟΛΙΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΖΩΓΡΑΦΟΣ
402.    SUAREZ MORENO LETISIA: ΚINHΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΡΙΑ στο STUDIO new star art cinema -ΑΘΗΝΑ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ της Ομάδας Νόμπελ στους γιατρούς της ΚΟΥΒΑΣ 2021Nobel Prize for the Doctors of Cuba 2021https://www.facebook.com/groups/4091231877557233
403.    ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ: ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
404.    ΣΟΡΟΛΟΠΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΕΚΔΟΣΕΩΝ
405.    ΣΠΟΥΡΔΑΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ: ΚΟΣΜΗΤΩΡ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
406.    ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΗΤΕΙΑΚΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
407.    ΣΠΥΡΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
408.    ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗ: ΖΩΓΡΑΦΟΣ
409.    ΣΠΥΡΤΟΥ ΑΝΝΑ: ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
410.    ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ
411.    ΣΤΑΜΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ
412.    ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ -ΑΘΗΝΑ
413.    ΣΤΑΣΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ -ΑΘΗΝΑ
414.    ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ και ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
415.    ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ: ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑ, ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
416.    ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ: ΠΟΙΗΤΡΙΑ
417.    ΣΥΛΙΒΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ: ΕΚΔΟΤΗΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ & ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ
418.    ΣΥΛΛΙΓΝΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
419.    ΣΥΛΛΙΓΝΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ: ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
420.    ΣΥΛΛΙΓΝΑΚΗΣ ΣΗΦΗΣ: ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ
421.    ΣΥΝΤΙΧΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ: ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ
422.    ΣΦΕΝΤΟΥΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΑΓΡΟΤΗΣ
423.    ΣΩΡΤΙΝΗ ΑΝΝΑ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
424.    THE ILLUSION FADES- ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΓΚΟΘ ΜΕΤΑΛ- ΓΚΟΘ ΡΟΚ
425.    ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
426.    ΤΖΗΜΑΣ ΘΕΜΗΣ: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΟΥ ΑΠΘ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
427.    ΤΖΙΑΛΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
428.    ΤΕΡΖΗ ΑΘΗΝΑ: ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
429.    ΤΙΜΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΚΡΙΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
430.    ΤΟΡΛΩΤΙΑΝΑΚΗ ΡΕΝΑ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ, Και ΗΘΟΠΟΙΟΣ
431.    ΤΟΣΚΑ ΚΑΜΠΑ ΣΟΥΛΑ: ΛΑΟΓΡΑΦΟΣ -ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
432.    ΤΡΙΓΚΑ ΣΤΕΛΛΑ: ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ, ΚΈΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ -ΛΑΡΙΣΑ
433.    ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ ΧΑΜΠΗΣ: ΧΑΡΑΚΤΗΣ -ΚΥΠΡΟΣ
434.    ΤΣΑΚΑΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
435.    ΤΣΑΚΑΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ
436.    ΤΣΑΚΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ: ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ, ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ -ΑΘΗΝΑ
437.    ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΩΓΩ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ - ΕΚΔΟΤΡΙΑ
438.    ΤΣΑΚΙΡΗ ΜΥΡΣΙΝΗ: Blogger/Sierra Maestra, Δίκτυο La Red Solid@ria Griega –ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
439.    ΤΣΑΚΙΡΗ ΧΑΡΑ : ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΡΤ
440.    ΤΣΑΓΚΡΗΣ ΝΙΚΟΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
441.    ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ, ΣΥΝΘΕΤΗΣ
442.    ΤΣΑΛΑΤΣΑΝΗ ΑΘΗΝΑ: ΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
443.    ΤΣΑΛΑΤΣΑΝΗ ΜΑΙΡΗ: ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ
444.    ΤΣΑΪΡΕΛΗ ΜΟΡΦΩ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
445.    ΤΣΙΡΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ: ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ
446.    ΤΣΟΥΡΑΚΗ ΕΛΙΝΑ: ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
447.    ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ -ΒΟΛΟΣ
448.    TΣΑΛΑΒΟΥΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: Βlogger/Prensa Rebelde, Δίκτυο La Red Solid@ria Griega.
449.    ΤΣΙΑΝΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ: ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ
450.    ΤΥΜΠΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ε.Κ. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
451.    ΤΥΠΑΛΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΜΑΕΣΤΡΟΣ
452.    ΤΩΜΑΔΑΚΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ -ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
453.    ΦΑΝΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
454.    ΦΑΜΠΑ ΕΥΑ: ΣΟΛΙΣΤ και ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΙΘΑΡΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ του συλλόγου Φίλων της κιθάρας "Δημήτρης Φάμπας", μέλος ΔΣ του ΠΜΣ
455.    ΦΑΜΠΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ: ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ ΣΟΛΙΣΤΑΣ, ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
456.    ΦΕΝΕΚ ΜΙΚΕΛΙΔΗΣ ΝΙΝΟΣ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΚΡΙΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
457.    ΦΕΡΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ
458.    ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΛΕΥΚΟΘΕΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
459.    ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ: ΜΟΥΣΙΚΟΣ
460.    ΦΥΤΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
461.    ΦΡΑΓΓΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΚΡΙΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
462.    ΦΩΚΑ ΕΥΗ: ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
463.    ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΠΟΛΥΣ: ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ, Μέλος Δ.Σ.ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, Μέλος Δ.Σ. ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ, Μέλος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
464.    ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΟΚΟΒΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΙΑΣ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ «VENCEREMOS”.
465.    ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΑΛΕΚΟΣ: μέλος Σ.Ε ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Χοσέ Μαρτί» - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ με την ΚΟΥΒΑ.
466.    XAΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ -ΑΘΗΝΑ
467.    ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ ΛΗΔΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ, ΠΟΙΗΤΡΙΑ
468.    ΧΑΛΚΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ -ΚΑΛΑΜΑΤΑ
469.    ΧΑΡΛΑΥΤΗ ΜΠΕΤΤΥ: ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ-ΜΕΣΟΦΩΝΟΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ του ΕΚΠΑ
470.    ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
471.    ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ: ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ
472.    ΧΑΤZΗΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ: ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, πρώην ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
473.    ΧΑΝΤΖΗΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ: ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ/ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
474.    ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ διπλωματούχος της ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ. και έχει παρακολουθήσει σεμινάριο Μουσικής για τον κινηματογράφο με το Γάλλο συνθέτη Laurent Petitzirard.
475.    ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ: ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ
476.    ΧΕΙΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ: ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ
477.    ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ: ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
478.    ΧΟΥΑΝ ΡΑΜΟΝ ΡΟΤΣΑ: ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
479.    ΧΟΥΛΑΔΑΚΗ ΣΟΦΙΑ: Σπούδασε ΙΣΤΟΡΙΑ και ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ, Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία στο ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ -Ionian University -ΚΕΡΚΥΡΑ
480.    ΧΟΥΡΣΟΥΛΙΔΟΥ ΜΗΔΕΙΑ: ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ
481.    ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ: ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΔΟΝ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΚΕΛ -ΚΥΠΡΟΣ
482.    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ ΟΡΕΣΤΕΙΑ: ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
483.    ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΝΑΤΑΣΣΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
484.    ΧΡΥΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ στο ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
485.    ΧΡΥΣΙΚΑΚΟΣ ΤΑΚΗΣ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
486.    ΨΑΛΤΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ: ΙΑΤΡΟΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ μέλος του ΔΣ του ΠΙΣ ( Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου)
487.    ΨΑΡΑΔΑΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ: ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ, ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
488.    ΨΙΜΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΑΓΡΟΤΗΣ
489.    ΨΥΛΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για το ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ 2021 ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΟΥΒΑ...!!!
75.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕΧΡΙ 28/8/2020
ΕΔΩ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ
Όσοι θέλουν να υπογράψουν για το Αίτημα μας μπορούν να το κάνουν ΕMAIL στο
*
Στις σελίδες στο Fb
Νόμπελ στους γιατρούς της ΚΟΥΒΑΣ 2021
Nobel Prize for the Doctors of Cuba 2021
Premio Nobel de la Paz para las brigadas médicas cubanas Henry Reeve 2021
*
Στο avaaz org
Βραβείο Νόμπελ για τους γιατρούς της Κούβας
*
Γραφείο Τύπου NEW STAR
Phone: 2108640054 - 2108220008 - 2108640017
***
ΚΟΥΒΑ: Μια πατρίδα για όλον τον κόσμο

Ελληνική πρωτοβουλία, που ξεκίνησε από το Facebook στις 28 Μαρτίου 2020, με ψυχή τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της New Star, Βελισσάριο Κοσσυβάκη, και μέχρι σήμερα συγκεντρώνει 65.000 υπογραφές, ζητά την απονομή του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης 2021 για την «Κουβανική Ιατρική Ταξιαρχία, Henry Reeve».
Η Κούβα τείνει χέρι ιατρικής βοήθειας στους λαούς που την χρειάζονται, βασισμένη πάντα στις αρχές της Έμπρακτης Διεθνιστικής Αλληλεγγύης και του Ανθρωπισμού.
Το παράδειγμα της Ελληνικής Επιτροπής ακολούθησαν και σε Γαλλία, Ιταλία, ΗΠΑ και Τουρκία με 75.000 υπογραφές.
Σύνολο: 120.000 υπογραφές
Συνεχίζουμε...
***
Σε εποχές που οι υπερδυνάμεις χτίζουν τείχη, η Κούβα χτίζει γέφυρες και υποστηρίζει τους λαούς των κρατών που έχουν ανάγκη, χωρίς καμία διάκριση και προσφέρει απλόχερα την Αλληλεγγύη του, στον κατεξοχήν τομέα που προστατεύει την Ανθρώπινη Ζωή, στην Ιατρική.
Η Ελληνική αυτή πρωτοβουλία, μέσα σε 3 μήνες ενεργοποίησε 65.000 μέλη, και υπογραφές υποστήριξης —αριθμός ο οποίος αυξάνεται συνεχώς— και συμμετοχή από δεκάδες Ομάδες, Σελίδες, Συλλόγους, Εργατικά Κέντρα  κ.τ.λ. που υποστηρίζουν θερμά την πρόταση αυτή.
Μετά από κάλεσμα της Ελληνικής πρωτοβουλίας ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ από 350 προσωπικότητες που θα συντονίσει τις ενέργειες του αιτήματος μας και θα το καταθέσει τον Σεπτέμβριο του 2020 στην αρμόδια Νορβηγική Επιτροπή.
Καλούμε όποιον θέλει να συμμετάσχει σε αυτές τις δραστηριότητες και να πάρει την πρωτοβουλία καλέσματος για εκδήλωση στο χώρο τους (Δήμους, Εργατικά Κέντρα, Σωματεία, Πολιτιστικούς φορείς κ.τ.λ.) καλούμε επίσης και όποιον επιθυμεί να στείλει ένα μήνυμα συμπαράστασης, ή να ενισχύσει το αίτημα με την υπογραφή του, να στείλει μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση newstarcine@gmail.com
Οι αρχές των Κουβανικών Ιατρικών Ταξιαρχιών είναι στηριγμένες στην «Επαναστατική Ιατρική» όπως την οριοθέτησε το 1960, ο ίδιος ο Τσε Γκεβάρα -γιατρός και ο ίδιος- όταν καθιέρωσε το καθήκον του κράτους «να παρέχει υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας για το μεγαλύτερο δυνατό αριθμό ατόμων, να καθιερώσει ένα πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής… και να προσανατολίσει τις δημιουργικές ικανότητες όλων των επαγγελματιών του Ιατρικού τομέα προς τα καθήκοντα της κοινωνικής Ιατρικής».
Η Διεθνιστική Ιατρική Αλληλεγγύη της Κούβας ξεκίνησε ήδη από το 1960 όταν η Κούβα έστειλε μια ομάδα εργαζομένων Υγείας στη Χιλή για την ανακούφιση των πληγέντων μετά από ένα σεισμό που έγινε εκεί, για να ιδρύσουν ένα σύστημα Δημόσιας Υγείας και να βοηθήσουν τον πληθυσμό.
Από τότε και χωρίς καμία διακοπή και παρά τα όποια προβλήματα αντιμετώπιζε η χώρα, ο «στρατός με τις λευκές ρόμπες», με χιλιάδες γιατρούς πιστούς στον Ιπποκράτειο Όρκο και με Αρχή την Διεθνή Αλληλεγγύη, έχουν σπεύσει για βοήθεια σε όλο τον κόσμο για να βοηθήσουν λαούς που αντιμετώπιζαν και αντιμετωπίζουν επιδημίες ή φυσικές καταστροφές, αλλά αξιοποιώντας και τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους, έχουν βοηθήσει στην ίδρυση Σχολών Ιατρικής , αλλά και στην λειτουργία και στις δομές οργάνωσης στα Δημόσια Συστήματα Υγείας σε πολλές χώρες, ιδιαίτερα λεγόμενου Τρίτου Κόσμου.
Από το 1963, η Κούβα έχει στείλει περισσότερους από 400.000 επαγγελματίες Υγείας σε 164 χώρες.Αυτό σημαίνει η έμπρακτη Αλληλεγγύη, ο Σεβασμός και η Ανθρωπιά δεμένες με την επιστήμη, την Αυτοθυσία και τον Ορθολογισμό.
Όταν ο Φιδέλ Κάστρο στις 19 Σεπτεμβρίου του 2005 ανακοινώνει, σε τελετή αποφοίτησης 1905 γιατρών που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους, τη δημιουργία της διεθνούς οργάνωσης γιατρών «που θα είναι ικανή να καταπολεμήσει το θάνατο», την ίδρυση του Διεθνούς Τάγματος Ειδικευομένων Ιατρών σε καταστάσεις Καταστροφών και Σοβαρών Επιδημιών με το όνομα "Henry Reeve", είχε ήδη θεμελιωθεί με άριστα αποτελέσματα η προσπάθεια ετών.
Στην ομάδα αυτή θα μπορούσαν να συμμετέχουν με άκρως αυστηρά κριτήρια συμπεριλαμβάνοντας τη γνώση της επιδημιολογίας και των ασθενειών, αλλά και δύο γλωσσών, καθώς και άριστη φυσική κατάσταση αλλά και την προθυμία να μεταβούν όπου και αν χρειαστεί, μιας ιατρικής οργάνωσης που θα έχει σκοπό της να βοηθάει οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη πλήττεται από φυσικές καταστροφές.
Είχε τονίσει χαρακτηριστικά «θα εκπαιδεύσουμε επαγγελματίες, που θα είναι έτοιμοι να καταπολεμήσουν το θάνατο. Θα αποδείξουμε πως υπάρχει απάντηση σε πολλές τραγωδίες του πλανήτη, πως ο πλανήτης μπορεί και πρέπει να γίνει καλύτερος, θα καταδείξουμε την αξία της συνείδησης και της ηθικής, και θα προσφέρουμε ζωή». Και ακριβώς αυτό κάνουν.
Σε σεισμούς, τυφώνες, πλημμύρες, επιδημίες και ηφαιστειακές εκρήξεις, οι Γιατροί της Κούβας είναι πάντα στη πρώτη γραμμή βοηθώντας τους λαούς σε όλη τη γη, σε όλες τις Ηπείρους.
Στην περιπέτεια που περνάει και σήμερα η ανθρωπότητα, οι Ιατρικές Ταξιαρχίες "Henry Reeve" ανταποκρίθηκαν άμεσα και ουσιαστικά στο κάλεσμα για βοήθεια, σε χώρες της Ευρώπης, Ασίας, Αφρικής, Λατινικής Αμερικής και στην Καραϊβική, αλλά και στην Μέση Ανατολή , για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της πανδημίας Covid-19.
Μέχρι τώρα 36 Ιατρικές Ταξιαρχίες "Henry Reeve" έχουν λάβει μέρος σε αποστολές σε 38 χώρες.
Συνολικά έχουν συμμετάσχει 3707 γιατροί και επαγγελματίες Υγείας. το 66% είναι γυναίκες...
Το Εθνικό σύστημα Υγείας της Κούβας είναι δωρεάν σε όλα τα επίπεδα για ολόκληρο τον πληθυσμό.
Η πρακτική της προληπτικής ιατρικής, η οποία βασίζεται σε ένα πρωτογενές κοινωνικό μοντέλο το οποίο μπορεί να δρα εκπαιδευτικά και προληπτικά, είναι απαραίτητη για την αποφυγή σοβαρών ασθενειών, βασίζεται στην αρχή ότι: Κανείς δεν μένει αβοήθητος σε αυτήν τη χώρα.
Διαθέτει επίσης ειδικευμένα νοσοκομεία και διαγνωστικές μεθόδους για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης, επιπρόσθετα την εμπειρία και τον επαγγελματισμό των γιατρών της, οι οποίοι έχουν ενεργήσει σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης σε πολλές χώρες του κόσμου.
Η Κούβα μοιράζεται ό,τι έχει.
Η Κούβα σώζει Ζωές.
Η Κούβα στέλνει γιατρούς, όχι βόμβες.
Να αναδείξουμε αυτήν την πραγματικότητα.
ΝΑΙ... να διεκδικήσουμε Νόμπελ για τους Επαναστάτες Γιατρούς. σε αυθεντικούς μαχητές της Ειρήνης, του Διεθνισμού, της Αδελφοσύνης και της Ανιδιοτελούς προσφοράς στην Ανθρωπότητα, ως ελάχιστη αναγνώριση του Άθλου τους...!!!
Είναι καιρός πια το Νόμπελ να το δίνουν οι Λαοί.
Να γίνει Άμεσα Άρση στο Άδικο Εμπάργκο που έχει επιβληθεί στην Κούβα,  το νησί της Ελευθερίας...!!!

*
Γραφείο Τύπου NEW STAR
Phone: 2108640054 - 2108220008 - 2108640017
E-mail: newstarcine@gmail.com

***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.