Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Ουκρανία: Οι ναζί βομβάρδισαν χωρίς έλεος πόλεις και χωριά ‒ Κατέλαβαν το Σλοβιάντσκ (5 VIDEO + 6 ΦΩΤΟ)

Οι Ουκρανοί κατέλαβαν το Σλοβιάντσκ

Οι δυνάμεις της Ουκρανίας κατέλαβαν το Σλοβιάντσκ αφού νωρίτερα σήμερα (5/7) οι δυνάμεις των αυτονομιστών Ρώσων εγκατέλειψαν την πόλη και κατευθύνθηκαν στο Κραματόρτσκ.



3/7/2014 - Το Κίεβο βομβαρδίζει πόλεις στην ανατολική Ουκρανία (βίντεο)
Το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου βομβαρδίζει χωρίς έλεος πόλεις και χωριά της ανατολικής Ουκρανίας, στα οποία κατοικούν ρωσικής καταγωγής Ουκρανοί πολίτες.
Το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου βομβαρδίζει και σκοτώνει τους ίδιους τους πολίτες του και την ίδια ώρα η πολιτισμένη Δύση, όταν δεν χειροκροτεί, κάνει ότι δεν βλέπει.
Επειδή, λοιπόν, δεν βλέπουν ή δεν θέλουν να δουν τα εγκλήματα πολέμου που διεξάγονται από το «φιλοευρωπαϊκό» καθεστώς, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τα δείξουμε.
Για να μην έχει κανείς άλλοθι να πει ότι δεν ήξερε…
Κι αυτό αφορά και τον διακοσμητικό υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Ευάγγελο Βενιζέλο

Ο υπουργός και ο αρχηγός του επιτελείου ανακοίνωσαν την είδηση αυτή στον πρόεδρο Πέτρο Ποροσένκο, ο οποίος είχε δώσει νωρίτερα σήμερα τη διαταγή να υψωθεί η σημαία στο δημαρχείο ώστε να υπογραμμιστεί έτσι συμβολικά η ανάκτηση της πόλης αυτής.

3/7/2014 - ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ: 7 Ρώσοι νεκροί ανάμεσά τους και ένα 5χρονο παιδί από τους βομβαρδισμούς των Ουκρανών
Σοκαρισμένοι οι Ρώσοι κάτοικοι της Κοντρασόβκα μετρούν τους νεκρούς τους αμέσως μετά τους ανελέητους βομβαρδισμούς των δυνάμεων του Κιέβου.
Δεν βομβάρδισαν στρατιωτικούς στόχους, βομβάρδισαν άοπλους κατοίκους.
Ο τραγικός απολογισμός; Επτά νεκροί και ανάμεσά τους ένα πεντάχρονο αγόρι που είχε χθες τα γενέθλιά του. Πέθανε από ακατάσχετη αιμοραγία, όταν από τον βομβαρδισμό έχασε το ένα του πόδι.
Όπως δείχνει και η κάμερα του RT τα περισσότερα πτώματα είναι διαμελισμένα συμπληρώνοντας το παζλ της φρίκης.

Ενδεικτικό του μίσους του Κιέβου προς οτιδήποτε ρωσικό είναι το γεγονός ότι ο ουκρανός υπουργός Νεολαίας Ντμίτρι Μπουλάτοφ δήλωσε πως η σημαία των ανταρτών που κυμάτιζε προηγουμένως στο δημαρχείο θα καεί.
Ο ηγέτης της αυτονομιστών της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ Αλεξάντρ Μπροντάι δήλωσε πως οι αυτονομιστές υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους κατά μήκος του βόρειου μετώπου τους εξαιτίας της επίθεσης των κυβερνητικών δυνάμεων και της «συντριπτικής αριθμητικής υπεροχής τους».

tribune

Δείτε ακόμα:


tribune


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.