Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Μόνο ο λαός σώζει τον λαό: Με άμεση παρέμβαση σωματείων και φορέων της Νέας Ιωνίας και των Αγίων Αναργύρων επιτεύχθηκε η επανασύνδεση ρεύματος σε οικογένεια με 4 παιδιά ((VIDEO)

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

Με άμεση παρέμβαση επανασυνδέεται το ρεύμα σε πολύτεκνη οικογένεια στη Ν. Ιωνία (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Με άμεση παρέμβαση σωματείων και φορέων της Νέας Ιωνίας και των Αγίων Αναργύρων επιτεύχθηκε η επανασύνδεση ρεύματος σε οικογένεια με 4 παιδιά, στην πρώτη κινητοποίηση που έγινε ενάντια στη νέα αντιλαϊκή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Το πρωί της Δευτέρας, έγινε κινητοποίηση στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ στη Μεταμόρφωση. Κάτω από την αποφασιστικότητα των συγκεντρωμένων, αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τους υπεύθυνους και τελικά άμεσα θα επανασυνδεθεί το ρεύμα στην πολύτεκνη οικογένεια.

Νωρίτερα οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στη ΔΕΗ Αγ. Αναργύρων, ωστόσο, έγιναν «μπαλάκι» ανάμεσα στους αρμόδιους φορείς, καθώς ο ένας τους παρέπεμπε στον άλλο. Παράλληλα κατήγγειλαν την παρουσία της Αστυνομίας στον χώρο του ΔΕΔΔΗΕ και απαίτησαν την άμεση αποχώρησή της.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν Σωματεία και φορείς της Νέας Ιωνίας και των Αγίων Αναργύρων. Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών «Γ. Σεφέρης», ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου Β. Παρασκευόπουλος, εκπρόσωποι Συνταξιουχικών Σωματείων, Συλλόγων Γυναικών, από τον Σύλλογο Γονέων Παιδικών Σταθμών Νέας Ιωνίας, από το Παράρτημα Βορειοδυτικής Αθήνας της Ένωσης Λογιστών και οι δημοτικοί σύμβουλοι «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Θ. Σκολαρίκος και Νέας Ιωνίας, Π. Τσουκαλάς.

Οι διαδηλωτές κατήγγειλαν την εμπορευματοποίηση της Ενέργειας και τη στρατηγική της «πράσινης ανάπτυξης» που με ζήλο υλοποιεί η κυβέρνηση της ΝΔ και αποτελεί κοινό πρόγραμμα και του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, οδηγώντας σε ενεργειακή φτώχεια τα λαϊκά νοικοκυριά.

Αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά ότι «Μόνο ο λαός σώζει τον λαό».

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.