Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015

Γιάννης Γκιόκας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εφαρμόσει το πρόγραμμά του, μόνο που αυτό δεν θα αποτελεί στήριξη της κοινωνίας γιατί δεν είναι φιλολαϊκό ‒ Διαπραγμάτευση ενταγμένη στον πόλεμο συμφερόντων ΕΕ-ΗΠΑ (VIDEO)

Παρέμβαση του Γ. Γκιόκα στο «Mega» (VIDEO)
Δημοσίευση: Τρί, 03/02/2015 - 12:47
Δείτε την παρέμβαση του Γιάννη Γκιόκα, μέλους της ΚΕ, υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου και βουλευτή του ΚΚΕ, στο κανάλι «Mega» το πρωί της Τρίτης 3 Φλεβάρη 2015. 
Όπως επεσήμανε, η διαπραγμάτευση που κάνει η κυβέρνηση είναι ενταγμένη σε ένα γενικότερο πόλεμο συμφερόντων που υπάρχει στην Ευρωζώνη, την ΕΕ με την άμεση και ενεργή εμπλοκή των ΗΠΑ για το ποιος θα βγει πιο κερδισμένος από την κρίση και την όποια ανάκαμψη υπάρξει.
Για το λαό, υπογράμμισε, αλλαγή συνιστά η ανάκτηση των απωλειών που είχε όλα τα προηγούμενα χρόνια και αυτό δεν διασφαλίζεται ούτε από το πρόγραμμα που εξήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη γιατί δεν είναι φιλολαϊκό, περιλαμβάνει ψίχουλα προς την ακραία φτώχεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.