Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

Το Μακρή τους και το κοντό τους οι παπαγάλοι. Αλλά αυτός χτυπάει Θανάσιμα (AUDIO) ‒ Ανοίχτε τα μάτια σας!

Παρέμβαση του Θανάση Παφίλη στο ρ/σ «Real FM» (AUDIO)
Δημοσίευση: Τρί, 24/02/2015 - 14:41
Παρέμβαση του Θανάση Παφίλη, μέλους της ΚΕ και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ, στο ραδιοσταθμό «Real FM» το πρωί της Τρίτης 24 Φλεβάρη.
Μεταξύ άλλων επισήμανε ότι το ΚΚΕ επιβεβαιώνεται όταν έλεγε και προεκλογικά πως συμφωνία μέσα στην ΕΕ με αυτή την πολιτική και φιλολαϊκή διέξοδος από την κρίση δεν μπορεί να υπάρξει. 
Το θέμα δεν είναι ποιος είναι διαπραγματευτής και τι διαπραγμάτευση, καθώς ό,τι διαπραγμάτευση και να γίνει, ο δρόμος είναι αντιλαϊκός και ο λαός δεν έχει να κερδίσει τίποτα.
Υπογράμμισε ότι η παράταση των τεσσάρων μηνών που πήρε η κυβέρνηση στο Eurogroup, είναι η παράταση της δανειακής σύμβασης, δηλαδή του μνημονίου, ενώ παραμένουν οι μηχανισμοί επιτήρησης από τα μέλη της τρόικας καθώς και τα αντιλαϊκά μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.