Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

Νίκος Καραθανασόπουλος: Το κρέας ψάρι, η αποδοχή της αντιλαϊκής συμφωνίας και οι κόκκινες γραμμές του λαού

Παρέμβαση του Νίκου Καραθανασόπουλου στο «MEGA» (VIDEO)
Δημοσίευση: Δευ, 16/02/2015 - 11:12
Οι κόκκινες γραμμές που πρέπει να χαράξει ο λαϊκός παράγοντας είναι η κατάργηση του μνημονίου, η κατάργηση των εφαρμοστικών νόμων και η αποκατάσταση των απωλειών, τόνισε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος σε παρέμβασή του,  το πρωί της Δευτέρας,  στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA».
Αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις στήριξης της κυβέρνησης, επισήμανε ότι:
Γίνονται αφορμή για να αποδεχτούν τα λαϊκά στρώματα την νέα συμφωνία που θα είναι αντιλαϊκή, αφού γίνεται στο πλαίσιο των στρατηγικών συμφωνιών της ΕΕ που αποδέχεται η κυβέρνηση. Ότι δεν γίνεται πλέον λόγος για αποκατάσταση των απωλειών και ότι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης από πρόγραμμα 100 ημερών έγινε πρόγραμμα 4ετίας πετσοκομμένο και με δόσεις αυτό αποδεικνύει, υπογράμμισε ο Νίκος Καραθανασόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.