Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

Γεια σου, Μάκη Παπαδόπουλε!: «Μερκελιστές» και «Ομπαμιστές» συζητούν για το πώς θα γίνει η σφαγή του λαού ‒ Το πρώτο πράγμα που θα φέρει η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ είναι να επιβαρύνει φορολογικά τους εφοπλιστές, κύριε Μηλιέ. Να λέμε ανέκδοτα βραδιάτικα ‒ Υπόσχονται ότι απ' την καπιταλιστική ανάπτυξη θα έρθει η λαϊκή ευημερία: Απάτη και χωρίς μαθήματα πολιτικής οικονομίας ‒ Σε τι πόλεμο ζητάει η κυβέρνηση να την στηρίξουν οι στρατιώτες; (VIDEO)

Παρέμβαση του Μ. Παπαδόπουλου στο «Star» (VIDEO)
Δημοσίευση: Τρί, 10/02/2015 - 09:33
Δείτε την παρέμβαση του Μάκη Παπαδόπουλου, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στο κανάλι «STAR» το βράδυ της Δευτέρας 9 Φλεβάρη 2015. 
Μεταξύ άλλων επισήμανε ότι περήφανη στάση για το λαό είναι να αρνηθεί τη διαπραγμάτευση για τους όρους της σφαγής του στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης.

Σήμερα «Μερκελιστές» και «Ομπαμιστές» συζητούν για το πώς θα γίνει η σφαγή του λαού, καθώς όλοι συμφωνούν ότι πρέπει να προχωρήσουν οι αναδιαρθρώσεις στο 70%. Υπογράμμισε ότι ο λαός πρέπει να σημαδεύσει τον πραγματικό αντίπαλό του που είναι οι μονοπωλιακοί όμιλοι, η ΕΕ και το ΝΑΤΟ που τους στηρίζει και να διαλέξει το δρόμο της πραγματικής σύγκρουσης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.