Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

Σοφιανόν το σαφές ‒ Ο πλούτος γεννάει τη φτώχεια κι εμείς θα τη διαχειριστούμε (AUDIO)

Παρέμβαση του Νίκου Σοφιανού στον ρ/σ «Κανάλι 1» (AUDIO)
Δημοσίευση: Τρί, 24/02/2015 - 13:00
Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι 1» του Πειραιά μίλησε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, το πρωί της Τρίτης 24 Φλεβάρη.
Μεταξύ άλλων υπενθύμισε ότι το ΚΚΕ έγκαιρα προειδοποίησε ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα συνέχιζε την ίδια αντιλαϊκή πολιτική, ενώ τα όποια ψίχουλα έχει υποσχεθεί, δεν μπορούν να λύσουν πάγια προβλήματα, όπως της σταθερής εργασίας για όλους, της ζωής με αξιοπρέπεια.
Ο λαός, σημείωσε, δεν πρέπει να χάσει άλλο καιρό κρατώντας στάση αναμονής, αλλά να διεκδικήσει όλα όσα του αξίζουν και μπορεί να έχει με βάση τον πλούτο που ο ίδιος παράγει.
902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.