Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

Γιάννης Γκιόκας: 70% μνημόνιο τρόικας και 30% «μνημόνιο» ΟΟΣΑ ‒ Οι εξαγγελίες για τα 751 επαφίενται στη συμφωνία των κοινωνικών εταίρων (VIDEO)

Παρέμβαση του Γ. Γκιόκα στον «ΑΝΤ1» (VIDEO)
Δημοσίευση: Δευ, 16/02/2015 - 09:29
Δείτε την παρέμβαση του Γιάννη Γκιόκα, μέλους της ΚΕ και βουλευτή του ΚΚΕ, στην πρωινή εκπομπή του «ΑΝΤ1» και το δημοσιογράφο Γ. Παπαδάκη, το πρωί της Δευτέρας 16 Φλεβάρη 2015. 
Όσον αφορά τα αποτελέσματα του σημερινού Γιούρογκρουπ, ο κομμουνιστής βουλευτής επισήμανε ότι την επόμενη μέρα θα υπάρχει ένα πρόγραμμα, μια πιθανή συμφωνία, ανεξάρτητα αν θα καταλήξουν σήμερα ή αργότερα, που θα περιέχει το 70% του μνημονίου, ενώ το υπόλοιπο 30% θα αντικατασταθεί με μεταρρυθμίσεις που προέρχονται από τον ΟΟΣΑ. 

902
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.