Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015

Μάκης Παπαδόπουλος: Η πλευρά του λαού κι η πλευρά της άρχουσας τάξης

Συνέντευξη του Μάκη Παπαδόπουλου για τις διαπραγματεύσεις της συγκυβέρνησης (AUDIO)
Δημοσίευση: Παρ, 20/02/2015 - 21:02
Πρέπει να διαχωριστεί η πλευρά του λαού και η πλευρά της άρχουσας τάξης, τόνισε ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του τμήματος οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ, αναφερόμενος στις διεργασίες και τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης.
Τονίζοντας ότι είναι διαφορετική η Ελλάδα των μονοπωλίων και των προσδοκιών τους και η Ελλάδα του λαού και των αναγκών του, σημείωσε ότι οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης και οι όποιες αποφάσεις του Γιούρογκρουπ, μόνο θετικά δεν πρόκειται να φέρουν στους εργαζόμενους και το λαό, καθώς ήδη έχει συμφωνηθεί η βασική αντιλαϊκή κατεύθυνση.
902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.