Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

Λιάνα Κανέλλη: Η στάση της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση δεν μπορεί να εμφανίζεται ως Έξοδος του Μεσολογγίου, ο ΟΟΣΑ δεν είναι καριοφίλι (VIDEO)


Τοποθέτηση της Λιάνας Κανέλλη στη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις (VIDEO)
Δημοσίευση: Τρί, 10/02/2015 - 16:36
Δεν μπορούμε ως ΚΚΕ να επιτρέψουμε την ικανοποίηση για τα ψίχουλα, τόνισε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, στην τοποθέτησή της κατά τη συζήτηση στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.
Ιδιαίτερα καυτηρίασε την επικοινωνιακή επέλαση που έχει εξαπολυθεί με στόχο την παραπλάνηση των λαϊκών στρωμάτων, σημειώνοντας ότι η στάση της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση δεν μπορεί να εμφανίζεται ως «Έξοδος του Μεσολογγίου», υπενθυμίζοντας ότι ο ΟΟΣΑ «δεν είναι καριοφίλι», όπως είπε χαρακτηριστικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.