Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

Γιάννης Γκιόκας: Ο λαός δεν έχει να κερδίσει από την αλλαγή διαχείρισης. Το ζητούμενο είναι να δοθούν χρήματα για την ανάκαμψη του κεφαλαίου (VIDEO)


Τοποθέτηση του Γιάννη Γκιόκα στη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις (VIDEO)
Δημοσίευση: Τρί, 10/02/2015 - 19:36
Το ΚΚΕ έλεγε προεκλογικά ότι η «ΕΕ δεν αλλάζει» και 15 μέρες μετά τις εκλογές όλοι αντιλαμβάνονται ότι είχε δίκιο, τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.
Σημείωσε ότι «ο λαός δεν έχει να κερδίσει» από την αλλαγή μείγματος διαχείρισης της κρίσης, αφού το ζητούμενο δεν είναι να δοθούν χρήματα για την αύξηση των μισθών και των συντάξεων, αλλά για την ανάκαμψη του κεφαλαίου.
Όπως υπογράμμισε, «ο λαός δεν θα πάρει πίσω όσα έχασε» αν υπάρξει καπιταλιστική ανάπτυξη και ανέφερε την περίπτωση του Τουρισμού που οι επιχειρηματικοί όμιλοι κερδίζουν, αλλά οι ξενοδοχοϋπάλληλοι δεν έχουν βελτιώσει τη θέση τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.