Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

ΕΣΕΕ: Υπόμνημα με αντιλαϊκή και επικίνδυνη πρόταση για εισφορές και συντάξεις

Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης
ΕΣΕΕ: Προτείνει τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών με αντίστοιχη μείωση των συντάξεων
Δημοσίευση: Τρί, 17/02/2015 - 10:50
Μια βαθιά αντιλαϊκή και επικίνδυνη πρόταση συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα σε άλλες σε υπόμνημα με τις θέσεις των εμπόρων για την Κοινωνική Ασφάλιση που παρέδωσε η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) στον αναπληρωτή υπουργό Εργασίας Δημήτρη Στρατούλη τη Δευτέρα 16 Φλεβάρη.
Μεταξύ άλλων στις προτάσεις που κατέθεσε η πλειοψηφία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου είναι και η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών με αντίστοιχη βέβαια μείωση των συντάξεων... ως υποτιθέμενο μέτρο αντιμετώπισης της οικονομικής δυσπραγίας των εμπόρων, που δηλώνουν αδυναμία να καταβάλουν τις εισφορές τους.
Αυτή η πρόταση έρχεται την ίδια στιγμή που εξαιτίας των αντιασφαλιστικών πολιτικών οι σημερινές συντάξεις των εμπόρων είναι μόλις 683 ευρώ μεικτά (μέση σύνταξη).
Επιπλέον, η ΕΣΕΕ επαναφέρει την αντιλαϊκή πρότασή της για παραπέρα ενοποιήσεις Ταμείων και τη δημιουργία τριών Ταμείων κύριας ασφάλισης, όταν η πρακτική έχει δείξει ότι οι ενοποιήσεις που έγιναν διαχρονικά πήγαιναν χέρι - χέρι πάντα με μείωση των δικαιωμάτων των ασφαλισμένων.
902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.