Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Μπ. Ζαφειράτος: Τα Σκαλοπάτια της Οδησσού

Μπάμπης Ζαφειράτος: Το μεγάλο κόλπο των ΗΠΑ στην Ουκρανία και Τα Σκαλοπάτια της Οδησσού

*

ΗΠΑ: Από το Πληγωμένο Γόνατο στην… Ουκρανία ― Κατάλογος επεμβάσεων του Στρατού των ΗΠΑ από το 1890 ― 132 Xρόνια Ιμπεριαλιστικών Επεμβάσεων (Μετάφραση - Πίνακες: Μπ. Ζαφειράτος)

*

Επιχείρηση Παραπλανητική Σημαία: Δολοφονίες αμάχων στην Μπούχα και στο Κραματόρσκ – Χημικάστη Μαριούπολη – Τα fake news των νεοναζί (VIDEO)

*

U.S.Biolabs: Μια μικρή ιστορία για τα Αμερικανικά Εργαστήρια Βιολογικής Έρευνας (Μετάφραση: Μπ. Ζαφειράτος)

*

U.S. Biolabs: Οι ΗΠΑ χλευάζουν στον ΟΗΕ για τα Βιολογικά Εργαστήρια της Ουκρανίας ― Έγγραφα αποκαλύπτουν ότι ο Μπαράκ Ομπάμα διέταξε την κατασκευή βιοεργαστηρίων στην Ουκρανία για τη δημιουργία επικίνδυνων παθογόνων (Μετάφραση: Μπ. Ζαφειράτος)

*

ΝΑΤΟ: Η συμμαχία των ΗΠΑ που στελεχώθηκε με Ναζί εγκληματίες πολέμου (Μετάφραση: Μπ. Ζαφειράτος)

*

Τι κρύβεται πίσω από την άρνηση των ΗΠΑ να μιλήσουν ξεκάθαρα για τα εργαστήρια βιολογικής έρευνας στην Ουκρανία ― Το επιχείρημα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ περί «Βιοάμυνας» και η σημασία του VIDEO (Μετάφραση: Μπ. Ζαφειράτος)

*

Φωνές του Κατεστημένου των ΗΠΑ κατά της Επέκτασης του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία - VIDEO (Μετάφραση: Μπ. Ζαφειράτος)

*

Περισσότερα:

Ουκρανία (πάρα πολλά), Αποστολή όπλων στην Ουκρανία, Δόξα στην Ουκρανία!, Ένωση Κομμουνιστών Ουκρανίας, ΚΚ Ουκρανίας, Λενινιστική Κομμουνιστική Ένωση Νεολαίας της Ουκρανίας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.