Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κουλουπού: Με ΕΕ και ΝΑΤΟ τους βάζουμ' όλους κάτω ‒ Με Κοτζιά και Πάνο είμαστ' από πάνω ‒ Δεν καταδικάζουμε το ISIS απ' όπου κι αν προέρχεται

Καλά, ευχαριστώ, εσείς
Π. Καμμένος: Θα συνεχίσουμε τις «κοινές στρατιωτικές δράσεις» με το ΝΑΤΟ
Δημοσίευση: Τετ, 04/02/2015 - 18:59
Τη διαβεβαίωση ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα συνεχίσει τις κοινές στρατιωτικές δράσεις με το ΝΑΤΟ παρείχε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στη συνάντηση που είχε στις Βρυξέλλες με το γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ και τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Αλεξάντερ Βέρσμπαου.
Μετά τη συνάντηση ο Πάνος Καμμένος ανέφερε πως
«διαβεβαιώσαμε για τις καλές σχέσεις του ΝΑΤΟ με την Ελλάδα και τη συνέχιση της συνεργασίας με τη Συμμαχία. Διαβεβαιώσαμε ότι η νέα κυβέρνηση θα συνεχίσει τη συνεργασία και τις καλές σχέσεις με τη Συμμαχία σε κοινές ασκήσεις, σε κοινές στρατιωτικές δράσεις και βεβαίως σεβόμενη τις διεθνείς συμφωνίες».

Η διαβεβαίωση αυτή πρακτικά σημαίνει ότι η ελληνική κυβέρνηση θα συνεχίσει τη στήριξη των επιθετικών σχεδιασμών και των στρατιωτικών επεμβάσεων του ΝΑΤΟ είτε με την παροχή διευκολύνσεων με τη χρησιμοποίηση στρατιωτικών υποδομών και βάσεων είτε με τη συμμετοχή ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων. 

Συνεχίζει επί της ουσίας την επικίνδυνη για το λαό εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. 
Επιπλέον, ο Έλληνας υπουργός Άμυνας διαβεβαίωσε την ηγεσία του ΝΑΤΟ ότι
«οι σχέσεις με τις άλλες χώρες, εκτός της Συμμαχίας, δεν πρόκειται να πλήξουν τις καλές σχέσεις μας με τη Συμμαχία και ότι θα παραμείνουμε στα πλαίσια των συμφωνιών».
902

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα αρωγός στον αγώνα κατά της ISIS Σχολιάστε 0 0 0 G+0 0 «Διαβεβαιώνουμε όλες τις κυβερνήσεις και τους λαούς της περιοχής που υποφέρουν από την τρομοκρατική απειλή του ISIS ότι η Ελλάδα θα παραμείνει συνεχής αρωγός στις προσπάθειές τους για την αντιμετώπιση του αυτοαποκαλούμενου "ισλαμικού κράτους", μίας βάρβαρης τρομοκρατικής και εγκληματικής οργάνωσης που δρα με πλήρη απαξίωση της ανθρώπινης ζωής και χωρίς να δεσμεύεται από τις αρχές του πολιτισμού και τις ανθρωπιστικές αξίες οποιασδήποτε θρησκείας». Αυτό υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών για τη δολοφονία του Ιορδανού πιλότου Μάαζ αλ Κασάσμπεχ από το «ισλαμικό κράτος», μία πράξη που το υπουργείο χαρακτηρίζει «τόσο βάρβαρη και φρικαλέα που δεν μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους». Στην ανακοίνωση εκφράζονται επίσης θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του θύματος, τον λαό και την ιορδανική κυβέρνηση.

Διαβάστε περισσότερα στο: http://www.in2life.gr/news/last/newsitem/371188/ypex-h-ellada-arogos-ston-agona-kata-ths-isis.html
Πηγή: www.in2life.gr
Πες το μ' 'ενα λουλούδι
ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα αρωγός στον αγώνα κατά της ISIS

«Διαβεβαιώνουμε όλες τις κυβερνήσεις και τους λαούς της περιοχής που υποφέρουν από την τρομοκρατική απειλή του ISIS ότι η Ελλάδα θα παραμείνει συνεχής αρωγός στις προσπάθειές τους για την αντιμετώπιση του αυτοαποκαλούμενου "ισλαμικού κράτους", μίας βάρβαρης τρομοκρατικής και εγκληματικής οργάνωσης που δρα με πλήρη απαξίωση της ανθρώπινης ζωής και χωρίς να δεσμεύεται από τις αρχές του πολιτισμού και τις ανθρωπιστικές αξίες οποιασδήποτε θρησκείας».
inlife.gr

Επισημάνσεις, τίτλοι: Μποτίλια Στον Άνεμο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.