Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Τουρκία: Το ΠΑΜΕ στην κινητοποίηση των μεταλλεργατών ‒ Ανακοίνωση και παράσταση διαμαρτυρίας στο τουρκικό προξενείο (VIDEO)


Τουρκία: Στην κινητοποίηση των μεταλλεργατών αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ (ΦΩΤΟ)
Δημοσίευση: Τετ, 04/02/2015 - 13:59
Τελευταία Ενημέρωση: Τετ, 04/02/2015 - 14:02
Στην κινητοποίηση που διοργανώνει σήμερα (χθες) το Συνδικάτο Μεταλλεργατών στην Αγκυρα βρίσκεται αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, υπερασπιζόμενο το δικαίωμα των τούρκων μεταλλεργατών στην απεργία και καταγγέλοντας την απαγόρευση της απεργίας από την κυβέρνηση της Τουρκίας.
Από την κινητοποίηση στην Άγκυρα
Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους μαζικά να εκφράσουν τη στήριξή τους στον αγώνα των Τούρκων Μεταλλεργατών και απαιτεί να παρθεί πίσω η Κυβερνητική Απόφαση για απαγόρευση της Απεργίας και να υλοποιηθούν τα αιτήματα των μεταλλεργατών για Υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης με αυξήσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα με την κινητοποίηση στην Αγκυρα, πραγματοποιούνται παραστάσεις διαμαρτυρίας στα τουρκικά προξενεία στην Ελλάδα.

902

Θεσσαλονίκη: Παράσταση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ στο τουρκικό προξενείο
Αλληλεγγύη στους μεταλλεργάτες της Τουρκίας


Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ στην κινητοποίηση των Τούρκων μεταλλεργατών στην Άγκυρα

Δημοσίευση: Τετ, 04/02/2015 - 10:25
Τελευταία Ενημέρωση: Τετ, 04/02/2015 - 10:25


Υπερασπιζόμενο το δικαίωμα των Τούρκων μεταλλεργατών στην απεργία, αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ θα συμμετάσχει στην κινητοποίηση που διοργανώνει σήμερα Τετάρτη, το Συνδικάτο Μεταλλεργατών στην Άγκυρα, καταγγέλλοντας την απαγόρευση της απεργίας από την κυβέρνηση της Τουρκίας.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ τονίζει:
«Το ΠΑΜΕ, που εκπροσωπεί το ταξικό εργατικό κίνημα της Ελλάδας, καταγγέλλει την κυβέρνηση της Τουρκίας, η οποία κάνοντας πράξη τις απαιτήσεις των βιομηχάνων, απαγόρευσε τη δίκαιη απεργία των χιλιάδων μεταλλεργατών της Τουρκίας που αγωνίζονται για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης με αυξήσεις.

Την Τετάρτη 4 Φλεβάρη, το Συνδικάτο των μεταλλεργατών της Τουρκίας πραγματοποιεί μεγάλη κινητοποίηση στην Άγκυρα υπερασπιζόμενο το δικαίωμα των εργαζομένων στην Απεργία. Στα πλαίσια της Διεθνιστικής Αλληλεγγύης αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ θα βρίσκεται στην κινητοποίηση των μεταλλεργατών στην Τουρκία, ενώ θα πραγματοποιηθούν και παραστάσεις διαμαρτυρίας στα τουρκικά προξενεία στην Ελλάδα.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους μαζικά να εκφράσουν τη στήριξη τους στον αγώνα των Τούρκων Μεταλλεργατών.

Απαιτούμε:
  • Να παρθεί πίσω η Κυβερνητική Απόφαση για απαγόρευση της Απεργίας
  • Να υλοποιηθούν τα αιτήματα των μεταλλεργατών για Υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης με αυξήσεις».
902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.