Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

Νίκος Σοφιανός: Για το τέλος της βαρβαρότητας απαιτείται ρήξη με την ΕΕ και το κεφάλαιο ‒ Αυτός ο λαός μπορεί να ζήσει νοικοκύρης στον τόπο του ‒ Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τεράστια δυσκολία να σερβίρει το μνημόνιο τρία

Ν. Σοφιανός στο «Mega»: Ρήξη με την ΕΕ και το κεφάλαιο για να τελειώσει η βαρβαρότητα που ζούμε (VIDEO)
Δημοσίευση: Πέμ, 21/05/2015 - 10:39
Στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αναφέρθηκε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στην τηλεόραση του «Mega» το πρωί της Πέμπτης 21 Μάη 2015. 
Μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι ο κόσμος πρέπει να βγάλει πολιτικά συμπεράσματα, το τέλος της βαρβαρότητας που φέρνει τη σφραγίδα της προηγούμενης και συνεχίζεται με τη σημερινή κυβέρνηση, απαιτεί ρήξη με την ΕΕ και το κεφάλαιο. 
Προειδοποίησε ότι «ψήνεται» μια συμφωνία, η οποία έχει δύο δεδομένα, ό,τι ψηφίστηκε το προηγούμενο διάστημα συνεχίζει να υπάρχει και να ισχύει. Παράλληλα, έρχονται να προστεθούν νέα μέτρα, όπως λεηλασία εισοδήματος, ιδιωτικοποιήσεις, αύξηση ΦΠΑ και από Σεπτέμβρη τα εργασιακά και το ασφαλιστικό. Γι' αυτό πρέπει να υπάρξει αντίδραση από τον κόσμο που δεν μπορεί να δεχτεί άλλα βάρη. 
Κατήγγειλε την υποκρισία της κυβέρνησης, που από τη μια πλευρά τηρεί κατά γράμμα τις συμφωνίες και πληρώνει το χρέος μαζεύοντας ό,τι ρευστό υπάρχει, και από την άλλη κυβερνητικά στελέχη δηλώνουν ότι το χρέος πρέπει να κουρευτεί, και στήνονται εξεταστικές επιτροπές για αυτό στη Βουλή.
902Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.