Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015

Είσαστε η ντροπή του κόσμου ‒ Ρεντίκολα, ε, ρεντίκολα


«Εμείς είμαστε»… (και) το ΝΑΤΟ
Δημοσίευση: Πέμ, 14/05/2015 - 19:59
Δεν χρειάστηκε πολλές συνόδους του ΝΑΤΟ για να μπει στο κλίμα η «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ.
Από την Αττάλεια της Τουρκίας ο Υπουργός Εξωτερικών Κοτζιάς πιασμένος χέρι -χέρι με τα υπόλοιπα γεράκια του ΝΑΤΟ τραγούδησε το “we are the world (εμείς είμαστε ο κόσμος). «Για ένα καλύτερο κόσμο, για τα παιδιά….», όπως λένε οι στίχοι του τραγουδιού.
Όπως αναφέρουν μάλιστα τα ρεπορτάζ, ο Κοτζιάς έσυρε και το χορό. Δηλαδή πρωτοστάτησε στο να εμφανίσει το ΝΑΤΟ με φωτοστέφανο...
Η προσαρμογή της κυβέρνησης σε μπροστοκρίαρο της ΝΑΤΟικης προπαγάνδας, της ίδιας της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας δεν πρέπει να εκπλήσσει.
Άλλωστε ο Υπουργός Εξωτερικών, Ν. Κοτζιάς, και η κυβέρνησή του έχουν δουλέψει πολύ σε αυτούς τους λίγους μήνες διαβεβαιώνοντας εξ αρχής  ότι  θα εργαστεί για τα συμφέροντα της αστικής τάξης. 
Αυτό φανερώνουν η Σούδα, το Άκτιο κι οι άλλες ΑμερικανοΝατοικές βάσεις που… όχι μόνο δεν πάνε πουθενά αλλά συνεχίζουν απρόσκοπτα να αποτελούν ορμητήρια για να σκορπούν τον θάνατο στους λαούς, όπου επιτάσσουν τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών. Αυτό φανερώνει η συμμετοχή της Ελλάδας σε σύμπραξη με ΗΠΑ και Ισραήλ σε εκτεταμένες στρατιωτικές ασκήσεις.
Όπως με την ΕΕ έτσι και με το ΝΑΤΟ η κυβέρνηση υλοποιεί τη στρατηγική του, υιοθετώντας τα προσχήματα του  περί «καταπολέμησης των τζιχαντιστών», «υπεράσπισης των χριστιανικών πληθυσμών» που εμπλέκουν τη χώρα και τον ελληνικό λαό σε μεγάλους κινδύνους. 
Αυτό μαρτυρά και η καταβολή των 500 εκατ. δολαρίων για την επισκευή των αεροπλάνων ναυτικής συνεργασίας για τις  ΝΑΤΟικες ανάγκες την ώρα που έχει δεσμεύσει όλα τα διαθέσιμα κι αποθεματικά δήμων, οργανισμών, πανεπιστήμιων  ασφαλιστικών ταμείων στραγγαλίζοντας τις λαϊκές ανάγκες.  
Καμιά έκπληξη λοιπόν!
Ας διαλυθούν και οι τελευταίες αυταπάτες… όπως είναι εκπρόσωποι της αστικής τάξης και της ΕΕ, με το …σπαθί τους αποδεικνύουν στην πράξη αυτό που είπε τραγουδιστά ο Κοτζιάς «εμείς είμαστε …(και) το ΝΑΤΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.