Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

Θανάσιμος Παφίλης: Μνημονιακή κυβέρνηση με αναδιανεμητικά τέλη που τρώτε το ψωμί των προκατόχων σας ‒ Άθικτο το μεγάλο κεφάλαιο και οι εφοπλιστές ‒ Οι απόγονοι των γκοτζαμάνηδων κυνηγημένοι από την κόκκινη σημαία στο Ράιχσταγκ

Θ. Παφίλης: Η συμφωνία παραπέμπει σε νέες αντιλαϊκές δεσμεύσεις
(VIDEO)
Δημοσίευση: Πέμ, 28/05/2015 - 17:19
«Η συμφωνία παραπέμπει σε νέες αντιλαϊκές δεσμεύσεις», τόνισε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θάνασης Παφίλης, μιλώντας στο νομοσχέδιο για την «έκδοση διαταγής πληρωμής για αξιώσεις από διοικητική σύμβαση που έχει συναφθεί στο πλαίσιο εμπορικής συναλλαγής».
Υπογράμμισε ότι η συμφωνία δεν θα καταργήσει τα μνημόνια και πως «η κυβέρνηση κυβερνάει με όλους τους μνημονικούς νόμους». Έκανε λόγο για νέα φοροληστεία και για αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης με την κατάργηση των πρόωρων συντάξεων και τόνισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκός δρόμος μέσα στους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς και με το κεφάλαιο στην εξουσία.
Επίσης, σχολιάζοντας τις αναφορές του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής για τον Γρηγόρη Λαμπράκη και τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, επισήμανε ότι τον Γ. Λαμπράκη τον δολοφόνησαν οι πολιτικοί πρόγονοι της Χρυσής Αυγής. Για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ανέφερε πως τη Χρυσή Αυγή θα την κυνηγάει πάντα ο εφιάλτης του σφυροδρέπανου με την κόκκινη σημαία στο Ράιχσταγκ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.