Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Κατ Μπαλού: Εμείς δεν κάνουμε κουπεπέ με τους ΝΑΤΟικούς ‒ Και οι Λεωτσάκοι αλλού γι' αλλού... (VIDEO)

Αλεξάνδρα Μπαλού: Κέρκυρα, 1961
Σχέδιο, Μπάμπης Ζαφειράτος, 18.V.2015 (Μελάνι, 29 χ 21 εκ.)

Οι παρεμβάσεις της Αλ. Μπαλού στο «MEGA» (VIDEO)


Δημοσίευση: Δευ, 18/05/2015 - 12:51
Τελευταία Ενημέρωση: Δευ, 18/05/2015 - 13:50

Δείτε τις παρεμβάσεις που έκανε η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ, στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA», το πρωί της Δευτέρας 18 Μάη 2015.
Επισήμανε ότι η συμφωνία που διαπραγματεύεται η κυβέρνηση περιλαμβάνει νέα μέτρα και παράλληλα διατηρεί όλο το μνημονιακό νομοθετικό πλαίσιο. Επίσης, τόνισε ότι το κίνημα και ο λαός δεν πρέπει να στρατευθούν με τις ψεύτικες ελπίδες ή το φόβο, αλλά να διεκδικήσουν την ανάκτηση των απωλειών.
Με αφορμή τις κινητοποιήσεις απολυμένων συμβασιούχων, υπογράμμισε ότι εάν η κυβέρνηση ενδιαφερόταν πραγματικά για τους εργαζόμενους, θα αποδεχόταν την τροπολογία του ΚΚΕ για τη μονιμοποίησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.