Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

Λαμπρούλης: Βάρβαρα και αντιλαϊκά τα μέτρα της όποιας συμφωνίας πίσω από τους καυγάδες ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Παρέμβαση του Γιώργου Λαμπρούλη στον ΑΝΤ1 (VIDEO)
Δημοσίευση: Τετ, 06/05/2015 - 11:40
Νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα θα είναι το αποτέλεσμα της όποιας συμφωνίας επιτευχθεί μεταξύ της κυβέρνησης και των «εταίρων». Αυτή είναι η ουσία και αυτό προσπαθούν να κρύψουν με τους ψευτοκαβγάδες τους ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ, τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής του ΚΚΕ, σε παρέμβασή του στον ΑΝΤ1, το πρωί της Τετάρτης 6 Μάη 2015.
Ο Γ. Λαμπρούλης, σχολιάζοντας τις διαπραγματεύσεις, υπογράμμισε ότι αποτελούν πεδίο σκληρών ανταγωνισμών μεταξύ ΕΕ - ΔΝΤ - ΗΠΑ, για το ποιο μείγμα οικονομικής πολιτικής θα ακολουθηθεί στην ΕΕ, ενώ όπως είπε «πραγματική ρήξη σημαίνει έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση με τον λαό στην εξουσία και κοινωνικοποιημένα τα μέσα παραγωγής».
Τέλος, κάλεσε τον λαό να μη δείξει καμία αναμονή, και να οργανώσει την πάλη του διεκδικώντας όλα όσα έχει χάσει τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.