Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Σάββατο, 2 Μαΐου 2015

ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΘΕΣΜΟΙ: Μας στήνουν στα έξι μέτραΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Νέο mail-τελεσίγραφο με 6 μέτρα-«φωτιά» έστειλαν οι «θεσμοί» στην κυβέρνηση!

Νέο  mail με 6 «μέτρα – φωτιά» έστειλαν στην κυβέρνηση οι Θεσμοί προκειμένου να «κλειδώσει» η συμφωνία και να ανοίξει η στρόφιγγα της ρευστότητας για την ελληνική οικονομία.
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Αγορά», στα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης και του επικεφαλής της διαπραγμάτευσης στο Brussels Group, Γιώργου Χουλιαράκη, έφτασε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το κείμενο με τις απαιτήσεις των δανειστών.
Πρόκειται για έξι σημεία που προβλέπουν:
  • Την σύνδεση του πλεονάσματος με τον ρυθμό ανάπτυξης για το 2016
  • Την διεξαγωγή των διαπραγματεύσεων και στην Αθήνα
  • Τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος και στις κύριες συντάξεις από την επόμενη χρονιά,
  • Την κάλυψη δημοσιονομικού κενού 4 δις. από φόρους και δαπάνες
  • Την εξεύρεση ισοδύναμων μέτρων για τα 200 εκ. ευρώ του νομοσχεδίου της ανθρωπιστικής κρίσης
  • Την καθιέρωση μόνο δύο συντελεστών ΦΠΑ.
Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, σε πολύ μεγάλο «αγκάθι» της διαπραγμάτευσης εξελίσσεται το γεγονός πως η συζήτηση για την επόμενη χρονιά παραπέμπει στην 5η αξιολόγηση του μνημονίου, κάτι που δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση η Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.