Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Κυριακή, 1 Μαρτίου 2015

Μητρόπουλος: Να πάψετε να θεωρείτε ότι τελείωσε το μνημόνιο ‒ Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έρθει προς κύρωση στη Βουλή (AUDIO)

«Να πάψετε να θεωρείτε ότι τελείωσε το μνημόνιο γιατί μας απαγορεύουν να καταργήσουμε το ψηφισμένο, καθώς στην συμφωνία υπάρχει η ρήτρα ανάδοχής της ιδιοκτησίας του ψηφισμένου μνημονίου» συνέστησε στην κυβέρνηση.   
Ωστόσο παρατήρησε πως πρέπει να δοθεί μάχη
«για να απαντήσουμε σε ότι είναι σε βάρος της χώρας» ενώ τάχθηκε και εκείνος κατά να ψηφιστεί η συμφωνία από την Βουλή.
Επέμεινε πως το κείμενο της συμφωνίας του Eurogroup έχει ασάφειες ως προς τις δεσμεύσεις που είναι σε βάρος της χώρας ενώ ακόμη και η διατύπωση για το πλεόνασμα δεν οδηγεί σε χαμηλότερο πλεόνασμα και σημείωσε πως οι ρήτρες που φορτώνουν όλο το ψηφισμένο μνημόνιο θα πρέπει να ακυρωθούν με μονομερείς ενέργειες. 
Εκτίμησε ότι η Γερμανία θα πάει μέχρι τέλους τη σκληρή γραμμή για να σταματήσει την άνοδο της αριστεράς. 
H συμφωνία (= ΜΝΗ-ΜΟ-ΝΙ-Ο) σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έρθει προς κύρωση στη Βουλή
Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή της Έλλης Στάη στα Παραπολιτικά 90,1 ήταν κατηγορηματικός λέγοντας ότι
η συμφωνία (= ΜΝΗ-ΜΟ-ΝΙ-Ο) σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έρθει προς κύρωση στη Βουλή. Παράλληλα, ο κ. Μητρόπουλος ενώ τόνισε ότι δεν πρέπει να βιαστούμε να φέρουμε τα τελικά μέτρα στη Βουλή γιατί όσο περισσότερο διαρκεί η διαπραγμάτευση είναι προς όφελός μας.
Αυτή τη στιγμή ο Α. Τσίπρας έχει στο γραφείο του δύο εισηγήσεις. 
 ‒Να μη φέρει τη συμφωνία-πακέτο (= ΜΝΗ-ΜΟ-ΝΙ-Ο) στη Βουλή και να την περάσει με τη λογική της «σαλαμοποίησης» μέτρο - μέτρο, νομοσχέδιο - νομοσχέδιο. Σε αυτήν την περίπτωση θα βρεθεί αντιμέτωπος με την αντιπολίτευση και κυρίως με τα πυρά εταίρων και δανειστών οι οποίοι «περνούν» τη συμφωνία από τα κοινοβούλιά τους και επιθυμούν το ίδιο να πράξει και η Αθήνα ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η χρηματοδότηση της χώρας.
‒Να τη φέρει προς κύρωση στη βουλή, αλλά να βρεθεί αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο της καταψήφισής της από βουλευτές της συγκυβέρνησης.
_________
Μποτίλια:

Επισημάνσεις, λοιπά, σύνδεσμοι, τίτλος: Μποτίλια στον Άνεμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.