Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015

Χρυσή Αυγή: Νέα προσπάθεια για ονομαστική ‒ Μπηχτές στη Ζωή από Μητρόπουλο ‒ Καραθανασόπουλος: Η πρόεδρος έχει δώσει το δικαίωμα (Παρέμβασή και ομιλία - VIDEO)


Στο κενό έπεσε η προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να δημιουργήσει εκ νέου ζήτημα με αφορμή πρόταση για διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας για το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις.
Ο Αλέξης Μητρόπουλος που προέδρευε εκείνη τη στιγμή ενημέρωσε τους χρυσαυγίτες ότι δεν έχουν τον αριθμό των βουλευτών που απαιτείται σύμφωνα και με τον Κανονισμό της Βουλής προκειμένου να υποβάλλουν την πρόταση τους.
«Αυτό επιβάλει ο Κανονισμός και δεν μπορώ να τον παραβιάσω» δήλωσε ο αντιπρόεδρος.
Ο Ηλίας Παναγιώταρος επέμεινε πάντως ότι οι βουλευτές απουσιάζουν επειδή ο εισαγγελέας δεν έδωσε άδεια για να παραβρεθούν στην συνεδρίαση. «Η δικαστική εξουσία κάνει ότι θέλει και επιβάλει τις αποφάσεις της στη νομοθετική και εκτελεστική εξουσία. Πρέπει να τελειώσει αυτό αίσχος» είπε.
«Εγώ τηρώ τον Κανονισμό» απάντησε αυστηρά ο κ. Μητρόπουλος παίρνοντας απόσταση και από τους πρόσφατους χειρισμούς της Ζωής Κωνσταντοπούλου για το ίδιο θέμα.

Οξύτατος κατά της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος. Έσπευσε ωστόσο να χρεώσει στο Προεδρείο (βλ. Ζωή Κωνσταντοπούλου) ότι «εσείς έχετε δώσει το δικαίωμα να έρχονται καθημερινά και να παίζουν». Εξέφρασε μάλιστα την άποψη ότι με την τακτική αυτή «διαμορφώνεται ένα περιβάλλον επικίνδυνο, εξωραϊσμού του ναζιστικού χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής παραμονές της δίκης της».

thetoc

Η παρέμβαση του Ν. Καραθανασόπουλου και η ομιλία του επί του ν/σ για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

Βίντεο από 902, τίτλοι: Μποτίλια Στον Άνεμο
Για τη διαδικασία του κατεπείγοντος και για τις ομιλίες των βουλευτών του ΚΚΕΑ, από Μποτίλια:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.