Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015

Spiegel: Μεγαλώνει η «μαύρη τρύπα» κατά 20 δισ. ευρώ


Spiegel: Η Ελλάδα θα χρειαστεί νέο δάνειο εξαιτίας του χρηματοδοτικού κενού
Δημοσίευση: Κυρ, 29/03/2015 - 13:25
Για χρηματοδοτικό κενό στην Ελλάδα που μπορεί να φτάσει τα 20 δισ. ευρώ και θα οδηγήσει σε τρίτο δάνειο κάνει λόγο το «Spiegel».
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το γερμανικό περιοδικό, η Κομισιόν, η ΕΚΤ και το ΔΝΤ εκτιμούν ότι δεν θα επιτευχθεί ο στόχος του πρωτογενούς πλεονάσματος.
«Ήδη γίνονται υπολογισμοί για το πόσο θα κοστίσει η άρνηση μεταρρυθμίσεων, όταν οι πολίτες αρνούνται να πληρώσουν φόρους και η οικονομία καταρρέει. Ειδικοί υπολογίζουν ότι εντός των επόμενων μηνών θα προκύψει πρόσθετο χρηματοδοτικό κενό ύψους 10 έως 20 δισ. ευρώ, το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με ένα ακόμη πακέτο βοήθειας που θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 30 δισεκατομμύρια», επισημαίνει το δημοσίευμα. 
«Μεταρρυθμίσεις ή χρεοκοπία: αυτό είναι το δίλημμα που θέτουν οι ισχυροί της Ευρωζώνης», γράφει το «Spiegel», υποστηρίζοντας ότι οι δανειστές θεωρούν πως «δεν θα απομείνει τίποτα» από το πλεόνασμα το οποίο αναμενόταν να φθάσει στο 3% του ΑΕΠ φέτος. 

Επίσης ισχυρίζεται ότι οι χώρες της Ευρωζώνης και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ προετοιμάζονται «για τη χειρότερη των περιπτώσεων», μια ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από την Eυρωζώνη.
902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.