Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015

Νίκος Σοφιανός: Ο μεγαλύτερος πνευματικός ηγέτης της ΕΕ, η συμφωνία, οι θεσμοί, οι αποζημιώσεις, τα παζάρια και οι λοιπές αμαρτίες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (VIDEO)


 

Παρέμβαση του Νίκου Σοφιανού στο «Kontra» (VIDEO)
Δημοσίευση: Τετ, 11/03/2015 - 09:25
Τελευταία Ενημέρωση: Τετ, 11/03/2015 - 11:06
Δείτε τις παρεμβάσεις του Νίκου Σοφιανού, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στην εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» του τηλεοπτικού σταθμού «Kontra», το βράδυ της Τρίτης 10 Μάρτη.
Ξεκαθάρισε ότι εντός της ΕΕ και της Ευρωζώνης δεν πρόκειται να ληφθεί κανένα πραγματικά φιλολαϊκό μέτρο, δεδομένου ότι αφενός η ΕΕ δεν πρόκειται να αλλάξει, αφετέρου τα παζάρια έχουν ως βάση την αποδοχή των κανόνων της ΕΕ, και την αναγνώριση του χρέους από την πλευρά της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.