Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015

Νίκος Σοφιανός: Οι αγορές δεν χορεύουν πεντοζάλη. Μας χορεύουν στο ταψί ‒ Το συμφωνημένο πλαίσιο είναι εχθρικό για τα λαϊκά συμφέροντα ‒ Η ρήξη με τη ΕΕ και η αντίδραση του Οικονόμου, υπερασπιστή του συστήματος (VIDEO)

Παρέμβαση του Ν. Σοφιανού στο «Σκάϊ» (VIDEO)
Δημοσίευση: Παρ, 20/03/2015 - 10:24
Τελευταία Ενημέρωση: Παρ, 20/03/2015 - 10:38
Δείτε την παρέμβαση του Νίκου Σοφιανού, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στην τηλεόραση του «Σκάϊ», το πρωί της Παρασκευής 20 Μάρτη. 
Αναφερόμενος στη συμφωνία της συγκυβέρνησης με τους ευρωπαίους εταίρους κάλεσε την κυβέρνηση να τη φέρει ολόκληρη στη Βουλή για συζήτηση και ψήφιση, και όχι ανά κομμάτι σε διάφορα νομοσχέδια, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 
Κατήγγειλε την κυβέρνηση που κάνει εσωτερικό δανεισμό, βάζοντας χέρι στα αποθεματικά των ταμείων, για να πληρώσει το χρέος που θα «κούρευε». Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά «Αυτό το πλαίσιο που συμφωνήθηκε είναι εχθρικό για τα λαϊκά συμφέροντα, τα δημοσιονομικά μέτρα σημαίνουν λογαριασμό για τη λαϊκή οικογένεια και η λιτότητα συνεχίζει να υπάρχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.