Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Τώρα ασ' τον Τσακαλώτο, γύρνα σε ΠΡΟ-ΠΟ και ΛΟΤΤΟ!

Τι να κάνουμε; Αυτά έχει ο τζόγος...

Μετά τα περί ρήξης ο Ε. Τσακαλώτος δηλώνει τώρα αισιόδοξος για τη λύση
27 Μαρ. 15 (20:18)
 
Διασκεδάζει τις εντυπώσεις από την πρωινή (27/3) δήλωση περί ενδεχόμενης ρήξης.
Αισιοδοξία ότι η λύση είναι περισσότερο κοντά από ποτέ, εκφράζει ο αν. Υπουργός Εξωτερικών Ευ. Τσακαλώτος μετά τις πρωινές του δηλώσεις που άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο της ρήξης με τους δανειστές.
Ο κ. Τσακαλώτος προς διευκρίνηση των δηλώσεών του στο Star σε νεώτερη του δήλωση επισήμανε: «Όλες αυτές τις μέρες εργαζόμαστε εντατικά για να βρεθεί αμοιβαία επωφελής και βιώσιμη λύση με τους εταίρους μας. Ιδιαίτερα μετά τη Σύνοδο Κορυφής και την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Βερολίνο είμαι αισιόδοξος ότι αυτή η λύση είναι περισσότερο κοντά από ποτέ».
Μετά την συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Φ. Κουβέλη και την σύσκεψη του Πρωθυπουργού στη Βουλή  όπου ο Αλέξης Τσίπρας γνωστοποίησε την πεποίθησή του ότι θα εξευρεθεί λύση και συμφωνία με τους δανειστές, καταγράφεται στροφή στις δηλώσεις των στενών συνεργατών του όπως του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.