Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

Α-πα-πα-δημούλης: Follow στην υποτέλεια ζητάμε απ' τον λαό ‒ Βγάλε τα ακουστικά με «τη φωνή των κυρίων σου» και αφουγκράσου το λαχάνιασμά του ‒ Ρεντίκολα, ε, ρεντίκολα

Με τη λιτότητα του λαού ΜΟΝΟ!
Πότε επανήλθε χωρίς λιτότητα η Ανάπτυξη στις κρίσεις; σφε Αντιπρόεδρε του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου!
Παπαδημούλης: Καλεί Τσίπρα για έντιμο συμβιβασμό
Με το συνήθη για τον ίδιο τρόπο, με ένα tweet στον λογαριασμό του, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης, καλεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει σήμερα σε έναν «έντιμο συμβιβασμό».
Dim. Papadimoulis @papadimoulis Follow
Σήμερα κ την Δευτέρα, η χώρα πρέπει να περάσει τον "κάβο" αβλαβώς. Ο Τσίπρας έχει κ την εντολή κ την λαϊκή στήριξη για "έντιμο συμβιβασμό".
Παράλληλα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Παπαδημούλης διευκρίνισε πως «Έντιμος συμβιβασμός σημαίνει υποχωρήσεις από όλες τις πλευρές,  (Να υποχωρήσει ο λαός, δηλαδή. Γιατί δεν το λέτε καθαρά; σφε Αντιπρόεδρε του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου). είμαι βέβαιος ότι ο πρωθυπουργός έχει τη στήριξη τη λαϊκή (Στα γόνατα ο λαός προσφέρει στήριξη καλύτερη! σφε Αντιπρόεδρε του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου!), τη γνώση και την εμπειρία να κάνει βήματα προς αυτή την κατεύθυνση».
Ο κ. Παπαδημούλης αναφέρθηκε σε μια δύσκολη συζήτηση στην οποία ο πρωθυπουργός θέλει να βάλει τέλος στα σενάρια για Grexit, αλλά και για ένα τέλος στο λιτότητα και να επανέλθει η χώρα στην ανάπτυξη  και κάλεσε όλους να είναι προσεκτικοί και να στηρίξουν την προσπάθεια του Πρωθυπουργού αυτή την κρίσιμη ώρα.
Όπως είπε ο κ. Παπαδημούλης η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού για τη σημερινή συνάντηση και η πρωτοβουλία Μέρκελ για τη συνάντηση της Δευτέρας «κινούνται στην κατεύθυνση της εξεύρεσης μιας πολιτικής λύσης». (Προς όφελος ποιανού; σφε Αντιπρόεδρε του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου!).
Σε ό,τι αφορά στη ρευστότητα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως η χώρα επί 11 μήνες ζει χωρίς βοήθεια, «ζούμε από τα δικά μας» (είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης είναι η Ελλάδα να απεξαρτηθεί από τη δόση τονίζοντας πως είναι άδικο να γίνεται προσπάθεια να φορτωθούν οι αμαρτίες 40 χρόνων σε μια κυβέρνηση μερικών ημερών. (Καλά σαράντα!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.