Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015

ΚΟΤΑ: Αντίσταση στην κυβερνητική πολιτική συνθηκολόγηση με τους δανειστές ‒ Ε, δεν παλεύεστε!

Μπορεί για καθαρά εκλογικούς λόγους (για το μπόνους των 50 εδρών) ο ΣΥΡΙΖΑ να έγινε ενιαίο κόμμα, αλλά οι συνιστώσες στο εσωτερικό του ζουν και βασιλεύουν.
Μία εξ αυτών είναι και η «ΚΟΤΑ», η κομουνιστική τάση στον ΣΥΡΙΖΑ η οποία όπως φαίνεται ανθίσταται και αρνείται να κατέβει από το άρμα της ανατροπής του καπιταλισμού και της οικοδόμησης της σοσιαλιστικής κοινωνίας.
Προκειμένου να πετύχει τον στόχο της καλεί τις «αδελφές» τάσεις -Την Αριστερή Πλατφόρμα και την ομάδα Νταβανέλου- σε κοινή δράση.
Τώρα, πώς χωράνε και τα δυο (να ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ για να πέσει ο καπιταλισμός) στην ίδια μασχάλη (σκέψη);!...
Και γι αυτό το λόγο προτείνει τη διεξαγωγή «κοινών ανοιχτών εκδηλώσεων σε γειτονιές, εργατικούς χώρους και χώρους εκπαίδευσης για την ενημέρωση και την κινητοποίηση των μελών και των υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ» και την «από κοινού λήψη όλων των απαραίτητων πολιτικών πρωτοβουλιών που θα ωθήσουν το κόμμα να παρέμβει αποτελεσματικά για να φέρει την κυβέρνηση στο δρόμο της άμεσης και πλήρους εφαρμογής των προεκλογικών δεσμεύσεων».
Μπορεί να μη ζητά αυτή τη φορά την ανατροπή της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το τελευταίο όπως και να το κάνουμε είναι σφάξιμο με το βαμβάκι κατά το κοινώς λεγόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.