Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

Κανέλλη εφ' όλης της ύλης: Τα παιγνίδια με τη Χρυσή Αυγή, ο «παιδικός φασισμός» του bullying, η ανοχή των Γάλλων σοσιαλιστών στον Λεπέν, η πίστη στους «θεσμούς», οι βάνδαλοι και τα τα αυγά φαμπερζέ, η «μοναξιά» εκτός ΕΕ και ΝΑΤΟ, η διχοτόμηση της Κύπρου, η Γιουγοσλαβία, η Αραβική Άνοιξη των προθύμων, η έννοια της τάξης και η «νομιμότητα» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (VIDEO)

Η παρέμβαση της Λιάνας Κανέλλη στον «ΣΚΑΪ» (VIDEO)
Δημοσίευση: Πέμ, 19/03/2015 - 15:20
Εφ' όλης της ύλης των πολιτικών εξελίξεων που διαμορφώνονται στο φόντο της διαπραγμάτευσης της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με τους «θεσμούς», αναφέρθηκε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής Α' Αθήνας του ΚΚΕ, μιλώντας σε εκπομπή της τηλεόρασης του «ΣΚΑΪ», την Πέμπτη 19 Μάρτη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.