Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Τσιρώνης: Νόμιμα τα πρωτόκολλα υλοτόμησης στις Σκουριές ‒ Γεια σου Σταθάκη, γεια σου Τσακαλώτε, γεια σου Λαφαζάνη, γεια σου ΣΥΡΙΖΑ της Δημοκρατίας της Αλληλεγγύης και της Αξιοπρέπειας (VIDEO)

13/10/2011. Καλά, παιδιά... Σας πιστεύουμε. Μην ορκίζεστε.

Νόμιμα τα πρωτόκολλα υλοτόμησης στις Σκουριές

Γραμματέας ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής: Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να γίνουμε επαρχία του Κατάρ.
Τσίπρας: Θα είμαστε εδώ παρόντες. Για να σώσουμε την παρτίδα. Για να βγάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερα κέρδη.

Νόμιμα χαρακτήρισε τα πρωτόκολλα υλοτόμησης στις Σκουριές ο υπουργός Αναπληρωτής Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης.
27/2/2015.Ο Λαφαζάνης ανακαλεί άδειες για τις Σκουριές
Ειδικότερα σε ανακοίνωση αναφορικά με την υλοτόμηση της περιοχής Καρατζά Χαλκιδικής το γραφείο του κ Τσιρώνη αναφέρει τα εξής:

8/3/2015. Συνάντηση Π. Λαφαζάνη - Καναδών για τις Σκουριές
Στόχος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου είναι. σύμφωνα με τα λεγόμενά της, «να σχηματίσει πληρέστερη εικόνα, βλέποντας επί τόπου την κατάσταση και διεξάγοντας ουσιαστική συζήτηση με όλες τις πλευρές και όλες τις απόψεις».

«Η υλοτόμηση και αποψίλωση της περιοχής  Καρατζά αφορά μια έκταση 300 στρεμμάτων για μελλοντική εναπόθεση παραπροϊόντων εξόρυξης στις Σκουριές Χαλκιδικής.
Τη σχημάστισε!
Το Υπουργείο Παραγωγικής ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, πάντα ευαίσθητο σε θέματα περιβάλλοντος, ζήτησε από το αρμόδιο δασαρχείο τον πλήρη φάκελο για τα πρωτόκολλα υλοτόμησης, προκειμένου να διενεργηθούν  οι αναγκαίοι έλεγχοι .
Ζήτησε επίσης να μην επιτραπεί καμία υλοτομική εργασία μέχρι την ολοκλήρωση του ελέγχου.
 Ειδικότερα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει χαρτοφυλάκιο που πλησιάζειτις 500.000 ευρώ με ένα μεγάλο μέρος να έχει επενδυθεί, σύμφωνα με τον Σκάι, στην JP Morgan και την Black Rock. Εξίσου μεγάλο χαρτοφυλάκιο σε αμοιβαία κεφάλαια δηλώνει ο έτερος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος έχει επενδύσει συνολικά 426.000 ευρώ στις ίδιες, αλλά και άλλες αντίστοιχες εταιρείες.
Από τον έλεγχο που ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι, προέκυψε η νομιμότητα των μέχρι σήμερα πρωτόκολλων. Κατόπιν αυτού θα εφαρμοστεί ο νόμος.
Κάθε άλλη πληροφορία που έχει δει το φως της δημοσιότητας, δεν αντιστοιχεί σε ενέργειες του Υπουργείου μας».
Σημειώνεται πως σήμερα δαασεργάτες της Χαλκιδικής πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης στη Λ. Μεσογείων.
Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονταν επειδή έμειναν χωρίς δουλειά λόγω της ανάκλησης των υλοτομικών εργασιών στις Σκουριές.
naftemporiki.gr
Επισημάνσεις, φωτό-λεζάντες, βίντεο, σύνδεσμοι, τίτλος: Μποτίλια Στον Άνεμο
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.