Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Ιουδαιοναζί: Βομβαρδίζουν και χτίζουν ‒ Νέοι εποικισμοί στα προσαρτημένα εδάφη

Λάδι στη φωτιά ρίχνει το Ισραήλ με την ανέγερση νέων εποικισμών
Δημοσίευση: Τετ, 12/11/2014 - 21:59
Ο δήμος της Ιερουσαλήμ ενέκρινε σήμερα την οικοδόμηση 200 νέων κατοικιών στη συνοικία Ραμότ της Ανατολικής Ιερουσαλήμ που έχει προσαρτήσει το Ισραήλ, ανακοίνωσαν σήμερα τα κόμματα της αντιπολίτευσης που μετέχουν στο δημοτικό συμβούλιο.
Εβραϊκοί οικισμοί στη Δυτική Όχθη (φωτό αρχείου ΑΡ)
«Πρόκειται για ένα νέο σχέδιο κατασκευών και βρισκόμαστε στο προκαταρκτικό στάδιο» ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Πέπε Αλαλό, δημοτικός σύμβουλος του αριστερού κόμματος Μερέτζ, προειδοποιώντας για τον αντίκτυπο μιας τέτοιας απόφασης στο κλίμα έντασης που επικρατεί ήδη στην Ανατολική Ιερουσαλήμ. «Πρόκειται για μία απόφαση που αναμένεται να είναι πολύ επιζήμια», τόνισε ο ίδιος.
«Είναι φοβερό μεσούσης μιας τόσο ευαίσθητης περιόδου» κατήγγειλε επίσης ο Λιόρ Αμιχάι, στέλεχος της οργάνωσης Ειρήνη Τώρα, που τάσσεται κατά των ισραηλινών εποικισμών.
Η συνέχιση της εποικιστικής δραστηριότητας αποτελεί έναν από τους παράγοντες της έντασης που επικρατεί από το καλοκαίρι στην Ανατολική Ιερουσαλήμ.
Επισημάνσεις, τίτλοι, επιλογή Latuff Μποτίλια Στον Άνεμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.