Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Ακούστε προσεκτικά τον ξύλινο Μάκη Παπαδόπουλο: Κρίση, μονοπώλια, ΑΟΖ και ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί ‒ Αστική τάξη Ελλάδας-Τουρκίας: Ενιαία γέφυρα ΝΑΤΟ και ΕΕ προς τον αραβικό κόσμο (AUDIO)



Συνέντευξη του Μάκη Παπαδόπουλου για τις διαπραγματεύσεις συγκυβέρνησης - τρόικας και την ΑΟΖ (AUDIO)
Δημοσίευση: Τρί, 25/11/2014 - 22:28
Για τον πραγματικό στόχο των «διαπραγματεύσεων» συγκυβέρνησης και τρόικας, μίλησε στο web radio του 902.gr, ο Μάκης Παπαδόπουλος, υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις κινήσεις της κυβέρνησης για κατοχύρωση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, με την Κύπρο και την Αίγυπτο, τους κινδύνους από την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της αστικής τάξης και την εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.
902


 __________________



Προς Γιατί σύντροφε από τις αναδημοσιεύσεις σου λείπει επιμελώς η προηγούμενη αράδα;

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.