Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015

Ο Φαήλος, ο Κοτζιάς και μια Κυβέρνηση απατεώνων και εγκληματιών κατά συρροήν

Συνήγορος του Κοτζιά ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Η αγωγή του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά στη μηνιαία επιθεώρηση Athens Review of Books για μία επιστολή αναγνώστη που δημοσίευσε το 2010, είναι παλιά ιστορία.
Το ενδιαφέρον σε αυτήν την ιστορία πέντε χρόνια μετά είναι ότι, ο από τον Φεβρουάριο υπουργός Εξωτερικών και μάλιστα σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, έχει συνήγορο στην υπόθεση τον Φαήλο Κρανιδιώτη.
Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιο βουλευτή στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου που αν κάποιος ακόμη και σήμερα ανοίξει την ιστοσελίδα antinews.gr που συχνά πυκνά δημοσιεύει τις απόψεις του θα δει κεντρικό τίτλο «Κυβέρνηση Απατεώνων» με φωτογραφία τον Αλέξη Τσίπρα και τον Γιάνη Βαρουφάκη.
Τώρα θα μου πείτε, άλλο δουλειά άλλο πολιτική.
__________
Σημείωση:

Σκρήνσοτ: http://www.antinews.gr/Antitheseis/kubernisi-apateonon_4/

Ο Γαρουφαήλ (Φαήλος) Κρανιδιώτης (γεν. το 1965) είναι Έλληνας δικηγόρος. Παρεμβαίνει συχνά στον δημόσιο διάλογο σχολιάζοντας την επικαιρότητα. Είναι στενός φίλος και πολιτικός σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά και βασικός αρθρογράφος στην εφημερίδα «Δημοκρατία» και την ιστοσελίδα www.antinews.gr, οι οποίες εκφράζουν την Σαμαρική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σάιτ antinews.gr ανήκει στον Φαήλο Κρανιδιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.