Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

Ο ΣΕΒαστός κύριος Φέσσας: Η κυβέρνηση έχει τη βούληση και την αντιπολιτευτική ανοχή να εφαρμόσει το μνημόνιο

Η κυβέρνηση έχει τη βούληση και την αντιπολιτευτική ανοχή να εφαρμόσει το μνημόνιο
Τη στήριξή του στην κυβέρνηση και την ικανοποίησή του για τη στάση των κομμάτων του ευρωμονόδρομου εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Θεόδωρος Φέσσας, στη συνάντηση κορυφής των προέδρων των βιομηχανικών και εργοδοτικών συνδέσμων της Ευρώπης που έγινε την Παρασκευή στο Λουξεμβούργο
Ανέφερε ότι «η πρόσφατα εκλεγμένη κυβέρνηση διαθέτει την πολιτική βούληση, την κοινωνική και αντιπολιτευτική ανοχή για να εφαρμόσει τις κρίσιμες μεταρρυθμίσεις, που είναι απαραίτητες για την οριστική απομάκρυνση από τη "ζώνη κινδύνου" της χώρας και την αποκατάσταση της οικονομικής και κοινωνικής σταθερότητας» και κάλεσε τους επιχειρηματικούς ομίλους της Ευρώπης να προσχωρήσουν σε «μαζικές επενδυτικές πρωτοβουλίες στην Ελλάδα και επιχειρηματικές συνεργασίες που μπορούν να έχουν αμοιβαίο όφελος».
Με την τοποθέτησή του ο πρόεδρος του ΣΕΒ ήθελε προφανώς να καταδείξει πως υπάρχουν οι πολιτικές προϋποθέσεις για την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής που εξυπηρετεί τις ανάγκες των επιχειρηματικών ομίλων.
Έκανε επίσης αναφορά στο Ασφαλιστικό, ισχυριζόμενος ότι ο σφαγιασμός των ασφαλιστικών δικαιωμάτων θα συμβάλει καθοριστικά στη μακροοικονομική εξισορρόπηση της ελληνικής οικονομίας, φέρνοντας πιο κοντά την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους που θα ακολουθήσει. Φυσικά για τους επιχειρηματικούς ομίλους, επανέλαβε, ότι πρέπει να αποφευχθεί η νέα αύξηση του μη μισθολογικού κόστους και η επιβολή πρόσθετων φόρων στην παραγωγή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.