Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015

Θανάσιμος Παφίλης: Η δεδομένη υποχώρηση της κυβέρνησης, η ακίνητη ΓΣΕΕ, τα ΠΑΣΟΚικά αντίγραφα, η βρώμικη δουλειά της αριστεράς, η αντιπολίτευση της λήθης και το μήνυμα της απεργίας (VIDEO)

Θ. Παφίλης: Ο λαός να ξεχάσει τι ψήφισε και να παλέψει να σταματήσει ο αντιλαϊκός κατήφορος (VIDEO)
Δημοσίευση: Παρ, 13/11/2015 - 14:34
«Το ελπιδοφόρο είναι η χθεσινή απεργία και οι μεγάλες διαδηλώσεις» όπως «η τεράστια συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ».
Σημείωσε ότι ο λαός ανεξάρτητα τι ψήφισε δεν πρέπει να θεωρήσει ότι είναι συνυπεύθυνος και πρόσθεσε: «Ο λαός να ξεχάσει τι ψήφισε και να παλέψει για να σταματήσει τον αντιλαϊκό κατήφορο». Σχολιάζοντας τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην απεργία, ανέφερε ότι αφού δεν κατάφεραν τα στελέχη του να αποτύχει η απεργία, την τελευταία στιγμή εξέφρασαν τη στήριξή τους αντιγράφοντας τις τακτικές του ΠΑΣΟΚ.
Σε ερώτηση αν είναι αριστερή η κυβέρνηση, απάντησε ότι «αριστερά υπέρ του ΝΑΤΟ, της ΕΕ, του κεφαλαίου και με αυτές τις πολιτικές δεν νοείται» και πρόσθεσε ότι «αριστερά είναι αντίσταση, ανατροπή, πάλη κατά του καπιταλισμού».
Για τις καταγγελίες Πανούση σημείωσε ότι πρέπει να διευρυνθούν και σχολίασε ότι το όλο θέμα εξυπηρετεί για αποπροσανατολισμό και την κυβέρνηση και τα κόμματα που στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.