Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015

Γιάννης Γκιόκας: Τα ισοδύναμα... της γαλέρας, οι ΗΠΑτοι της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, οι φράχτες του καπιταλιστικού δρόμου και η απάντηση του λαού (VIDEO)

Γ. Γκιόκας: Παραμύθι τα περί ισοδύναμων μέτρων, να κινητοποιηθεί ο λαός (VIDEO)
Δημοσίευση: Δευ, 02/11/2015 - 10:32
Παραμύθι χαρακτήρισε τα ισοδύναμα μέτρα ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, τονίζοντας ότι χρειάζεται να υπάρξει κινητοποίηση του λαού.
Μιλώντας στον «ΣΚΑΪ», ανέφερε ότι τα μέτρα που υλοποιούνται έχουν σαφή ταξική στόχευση να θυσιάσουν ό,τι έχει απομείνει από τα εργατικά λαϊκά δικαιώματα.
Για το Ασφαλιστικό σημείωσε ότι εργαζόμενοι και επαγγελματίες πληρώνουν τις εισφορές τους και δεν φέρουν ευθύνη για τη ληστεία των αποθεματικών, για τις εισφοροαπαλλαγές και την ανεργία συνεπώς πρέπει να πληρώσουν κράτος και μεγαλοεργοδοσία.
Για το προσφυγικό και και το φράχτη στον Έβρο υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ είχε πει, όταν στηνόταν, πως θα οδηγούσε σε περισσότερους θανάτους γιατί τον πρόσφυγα που προσπαθεί να σώσει τη ζωή του και την οικογένειά του δεν τον σταματά ούτε φράχτης ούτε θάλασσες. Επανέλαβε την πρόταση του ΚΚΕ για απευθείας μεταφορά των προσφύγων στις χώρες προορισμού τους με ευθύνη της ΕΕ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.