Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

Μανώλης Συντυχάκης: Το ξαναμοίρασμα των αγορών, το φτηνό εργατικό δυναμικό των προσφύγων, οι φιέστες της μετεγκατάστσης, τα βοδινά ισοδύναμα και η απάντηση στις 12 Νοέμβρη (VIDEO)


Μ. Συντυχάκης: Από την πολιτική της κυβέρνησης ζημιωμένος είναι ο λαός και η εργατική τάξη (VIDEO)
Δημοσίευση: Τετ, 04/11/2015 - 10:02
Τελευταία Ενημέρωση: Τετ, 04/11/2015 - 11:53
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ παραπέμπει την επίλυση των λαϊκών προβλημάτων στη «δευτέρα παρουσία» και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά από το βομβαρδισμό μέτρων, νομοσχεδίων, πράξεων νομοθετικού περιεχόμενου, κατεπειγόντων νομοσχεδίων για την ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών, τα προαπαιτούμενα κ.λπ. Αυτό επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ1, το πρωί της Τετάρτης 4 Νοέμβρη 2015.
Ο Μ. Συντυχάκης επισήμανε ότι η κυβέρνηση υλοποιεί κατά γράμμα τον οδικό χάρτη για ανάκαμψη της καπιταλιστικής οικονομίας, μέσα από τέσσερις άξονες, τη φθηνή εργατική δύναμη με μισθούς και συντάξεις πείνας, την ιδιωτικοποίηση και την απελευθέρωση των αγορών, τη φορολεηλασία για τους εργαζόμενους και τα επενδυτικά κίνητρα για το μεγάλο κεφάλαιο και την ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών για να ενισχυθούν οι επιχειρηματικοί όμιλοι μέσα από επενδύσεις και ρευστότητα.
Από την πολιτική της κυβέρνησης ζημιωμένος είναι ο λαός και η εργατική τάξη, που δεν πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτή τη λογική, αλλά να αντιδράσουν οργανωμένα, να εμποδίσουν τα μέτρα, να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους και πρώτη ευκαιρία είναι η πανελλαδική - πανεργατική απεργία στις 12 Νοέμβρη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.