Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015

Νίκος Σοφιανός: Στην απεργία της 3 Δεκέμβρη να μη δουλέψει τίποτα ‒ Η συγκυβέρνηση «ράβει κοστούμι» με νέες περικοπές (VIDEO)

ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ
Στην απεργία στις 3 Δεκέμβρη να μη δουλέψει τίποτα
(VIDEO)
Πέμ, 26/11/2015 - 11:18
«Nα μη δουλέψει τίποτα στις 3 Δεκέμβρη, να βγει ο λαός στους δρόμους», κάλεσε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στον «ΑΝΤ1», το πρωί της Πέμπτης 26 Νοέμβρη.
ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ-ΕΕ-Κατρούγκαλος: Απασφάλιση της κοινωνίας ‒ ΚΚΕ: "Αναδιανομή" και "Δικαιοσύνη" = Άγριο τσεκούρι ‒ ΠΑΜΕ όλοι στην απεργία στις 3 Δεκέμβρη!
Ο Ν. Σοφιανός προειδοποίησε ότι προϋπολογισμός για το 2016, που φέρνει η συγκυβέρνηση, «ράβει κοστούμι» και για τις συντάξεις και προβλέπει νέες περικοπές.
Ειδικότερα για το Ασφαλιστικό, τόνισε ότι η συγκυβέρνηση ακολουθεί τις κατευθύνσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων, που είναι η σύνταξη να μετατραπεί σε επίδομα. Απαντώντας σε ερώτηση για την πρόταση του ΚΚΕ, υποστήριξε ότι είναι η μόνη εναλλακτική λύση, η οποία ωστόσο προϋποθέτει «ένα λαό αποφασισμένο να συγκρουστεί με αυτά που τον έφεραν εδώ», όπως είπε, συμπληρώνοντας ότι στο έδαφος αυτών που ζει, θα πρέπει να βγάλει πολιτικά συμπεράσματα.
Αναφερόμενος στις εξελίξεις στη Συρία, επισήμανε ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που καταδίκασε τον τουρκικό τυχοδιωκτισμό και υπενθύμισε ότι η συγκυβέρνηση ψήφισε στην έκτακτη σύνοδο του ΝΑΤΟ την παροχή στήριξης στη Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.