Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: Μετράκια Βρυξελών με τα κρεμμυδάκια ‒ Ασφαλιστικό-Εργασιακά (και τούμπαλιν) με ολίγον ΦΠΑ


Χωρίς «λευκό καπνό» έληξαν οι συνομιλίες των Βρυξελλών
08 Απρ. 15 (20:29)
Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του EuroWorking Group στις Βρυξέλλες με ουσιαστικές διαφορές στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις να αποτελούν τα αγκάθια της διαπραγμάτευσης. Η συζήτηση για την Ελλάδα θα ολοκληρωθεί στο δείπνο καθώς, σύμφωνα με πηγές των Βρυξελλών, η συνάντηση της ομάδας εργασίας δεν θα επαναληφθεί το πρωί της Πέμπτης όπως ήταν γνωστό.
Πιέσεις σε τρία μέτωπα
Η ελληνική πλευρά βρέθηκε υπό ασφυκτική πίεση, καθώς, οι εκπρόσωποι των δανειστών εμφανίζονται αμετακίνητοι στις θέσεις τους, για τη λήψη επώδυνων μέτρων στο ασφαλιστικό και στα εργασιακά και σε αυξήσεις στο ΦΠΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ελληνική πλευρά την οποία εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής Νίκος Θεοχαράκης, πρότεινε στους δανειστές νέα μέτρα ύψους 1 δισ. Ευρώ, πέραν 6,1 δισ. ευρώ που πρότεινε με την λίστα των 26 σελίδων, προκειμένου να διαμορφωθούν προϋποθέσεις έστω και μερικής συμφωνίας.
Προσαρμογές στη λίστα ζητούν οι δανειστές
Πηγές των Βρυξελλών σχολιάζουν ότι για να υπάρξει βάση ουσιαστικής διαπραγμάτευσης θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες; προσαρμογές στην λίστα των μέτρων, ούτως ώστε να υπάρξει μια συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο και να ανοίξει ο δρόμος για τις οριστικές αποφάσεις στο Eurogroup.
Οι δύο πλευρές φαίνεται πως έχουν βρει κοινή γλώσσα στα δημοσιονομικά, με μοναδική διαφορά ένα δύο βασικά σημεία σε ό,τι αφορά σε μέτρα που θα βοηθήσουν στην κάλυψη του κενού για το 2015 που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια κατ' αρχήν συμφωνία.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.