Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2015

Η ΝΔούλα του κεφαλαίου καταγγέλλει τον εσωτερικό δανεισμό (παλιά της τέχνη) του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (έμαθε να μαστορεύει...) ‒ Ρεντίκολα, ε, ρεντίκολα!

Προφανώς και ανήκουν στο ίδιο σώμα

Λεηλασία των αποθεματικών καταγγέλλει η Ν.Δ και δίνει λίστα και ποσά
Τη λίστα με τους φορείς τα ποσά τα οποία η κυβέρνηση έχει στραφεί για εσωτερικό δανεισμό «αντλώντας» από τα αποθεματικά τους για να καλύψει τις χρηματοδοτικές ανάγκες, δίνει στη δημοσιότητα η ΝΔ και επισημαίνει πως η πρακτική αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί. (Ποιος μιλάει!!)
Επειδή δεν θέλουμε να γίνουμε αναμεταδότες των ανακοινώσεων της ΣΕΒαστής αντιπολήστευσης, θα αναφέρουμε μόνο τα ποσά.

Άλλωστε αρκεί να ανατρέξει κάποιος στην ετικέτα της Μποτίλιας Ασφαλιστικό (42 τίτλοι), αλλά και σε πολλά ακόμα δημοσιεύματά της για να διαπιστώσει το όψιμο ενδιαφέρον και τη γελοία υποκρισία των λακέδων της ΕΕ.

Έχουμε και λέμε:
Λεπτομέρειες: thetoc

_______________________________
Εκτός από το Ασφαλιστικό (42) 

Το πιο πρόσφατο: 

9/4/2015 - EWG: Διευρυμένη σοσια-λίστα και εναρμόνιση με τους Θεσμούς των ιδεών ‒ Στην κορυφή Ασφαλιστικό, Εργασιακά, ΦΠΑ., Ρήτρα μηδενικού ελλείμματος ‒ Τα Ταμεία πληρώνουν στο ακέραιο το Ταμείο ‒ Ο Ζαν Ζαν Βαρουσόρος στο «Ινστιτούτου για τη Νέα Οικονομική Σκέψη» 

Μερικά από τα τελευταία κατορθώματα που λεηλατούν από τα αριστερά τα αποθεματικά: 

14/3/2015 - ΚΚΕ: Για την τροπολογία που βάζει χέρι στα αποθεματικά των ταμείων και όχι μόνο 

12/3/2015 - ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: Έτσι ξαναβάζουν (αριστερό) χέρι στα αποθεματικά των ταμείων ‒ Με την ίδια δεξιά πολιτική: Δημοκρατικά, αλληλέγγυα, αξιορεπώς, 2 δισ. ευρώ 

6/3/2015 - Προς 3ο μνημόνιο ολοταχώς: 310 εκ. στο ΔΝΤ με «αξιοποίηση» αποθεματικών και φοροαφαίμαξη

9/3/2015 - «Σπάμε τους κουμπαράδες φορέων της γενικής κυβέρνησης» ‒ Έτσι λέμε τώρα το «βάζουμε χέρι στα αποθεματικά των ταμείων» (πάλι) ‒ Λήγουν άλλες δύο δόσεις προς το ΔΝΤ

και

2/3/2015 - III. Κουαρτέτο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ - Θεσμοί: Το νέο «κοινωνικό συμβόλαιο», η «καρμανιόλα» της Κοινωνικής Ασφάλισηςη και η απασφάλιση της κοινωνίας

3/3/2015 - IV. Κουαρτέτο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ - Θεσμοί: Οι βλαβερές συνέπειες του ασφαλιστικού εκσυγχρονισμού

8/3/2015 - Η «περήφανη» επιλογή του εσωτερικού δανεισμού ‒ Το «χρηματοδοτικό κενό», ο «πατριωτισμός» της άρχουσας τάξης, τα αποθεματικά των ταμείων και η κόκκινη σημαία των αναγκών μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.