Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014

Κύπρος - Τουρκία - Ρωσία - Ισραήλ: Οι υδρογονάνθρακες, ο Μπαρμπαρόσας και τα γυμνάσιαΣτην κυπριακή ΑΟΖ εισήλθε τουρκικό σεισμογραφικό σκάφος
Δημοσίευση: Δευ, 20/10/2014 - 09:45
Όλο και πιο επικίνδυνη γίνεται η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου καθώς οξύνονται οι ανταγωνισμοί των μονοπωλιακών ομίλων για τους δρόμους και τις πηγές Ενέργειας.
Το τουρκικό σεισμογραφικό σκάφος «Μπαρμπαρόσα» εισήλθε στις 6.30 το πρωί (ώρα Ελλάδος) στην κυπριακή ΑΟΖ, συνοδευόμενο από δυο υποστηρικτικά σκάφη.
Κλιμακώνοντας τις προκλήσεις, η Τουρκία έχει «δεσμεύσει» περιοχές για σεισμικές έρευνες εντός της κυπριακής ΑΟΖ από τη Δευτέρα 20 Οκτώβρη μέχρι τις 30 Δεκέμβρη.
Στην περιοχή, αρκετά πιο νοτιοανατολικά, βρίσκεται ήδη τουρκική φρεγάτα του πολεμικού ναυτικού που παρακολουθεί τη γεώτρηση της κοινοπραξίας «ENI -Kogas» σε απόσταση 5 μιλίων από το κυπριακό τεμάχιο 9.
Από το πρωί της Δευτέρας η Ρωσία πραγματοποιεί άσκηση στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κύπρου και Συρίας σε μια περιοχή 800 τετραγωνικών μιλίων που εφάπτεται της περιοχής που «δέσμευσε» η Τουρκία. Η ρωσική άσκηση θα ολοκληρωθεί στις 23 Οκτώβρη και στη διάρκειά της θα γίνονται βολές ρουκετών από πλοία.
Από την Τρίτη ξεκινά κοινή αεροναυτική άσκηση Κύπρου - Ισραήλ σε παραπλήσια περιοχή.
Διαμόρφωση κειμένου, επιλογή φωτό (THETOC), τίτλος: Μποτίλια Στον Άνεμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.