Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014

Εβο Μοράλες: «Αυτή η νίκη αποτελεί έναν θρίαμβο για τους αντι-ιμπεριαλιστές και τους αντι-αποικιοκράτες – Νίκη αφιερωμένη στον Φιντέλ και στον Τσάβες»


Βολιβία: Ο Εβο Μοράλες πρόεδρος για 3η συνεχόμενη φορά
Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στις προεδρικές εκλογές της Βολιβίας ανακοίνωσε ο Εβο Μοράλες.
13 Οκτ. 14 (03:55) | upd: 13 Οκτ. 14 (06:10)
«Αυτή η νίκη αποτελεί έναν θρίαμβο για τους αντι-ιμπεριαλιστές και τους αντι-αποικιοκράτες», είπε ο Μοράλες από το μπαλκόνι του προεδρικού μεγάρου στους χιλιάδες υποστηρικτές του που είχαν συγκεντρωθεί για να γιορτάσουν τη νίκη.
Νωρίτερα, δημοσκόπηση που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Unitel, έδινε στον Μοράλες το 61% των ψήφων, σε σχέση με το 24% που συγκεντρώνει ο δεύτερος επικρατέστερος υποψήφιος, Σάμιουελ Ντόρια Μεντίνα.
Ο Μοράλες αφιέρωσε τη νίκη του στον Κουβανό ηγέτη Φιντέλ Κάστρο καιστον αποβιώσαντα πρώην πρόεδρο της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες.
Ο Μοράλες, ο χαρισματικός, πρώην καλλιεργητής φύλλων κόκας, ο πρώτος ιθαγενής πρόεδρος της χώρας, κυβερνά τη Βολιβία από τον Ιανουάριο του 2006.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φωτογραφίες: REUTERS

THETOC

Διαμόρφωση κειμένου, λοιπές φωτό, τίτλος: Μποτίλια Στον Άνεμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.