Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

Φώτης: Δεν πάμε κατά ΣΥΡΙΖΑ μεριά... – Άντε, και πρόεδρας!


ΔΗΜΑΡ: Αποφάσισε να στραφεί προς τον ΣΥΡΙΖΑ
Δημοσίευση: Παρ, 31/10/2014 - 15:35
Να σταματήσει ο διάλογος με το ΠΑΣΟΚ και να συνεχιστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ η οποία συνεδρίασε το βράδυ της Πέμπτης.
Η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία μετά από σχετική εισήγηση του Φώτη Κουβέλη, την οποία υποστήριξε ο γραμματέας του κόμματος Θανάσης Θεοχαρόπουλος.
Θέλοντας να δικαιολογήσει τη συστράτευση με τον πόλο του αστικού πολιτικού συστήματος που έχει ως κορμό το ΣΥΡΙΖΑ, η Δημοκρατική Αριστερά διατύπωσε το επιχείρημα ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί ο διάλογος με το ΠΑΣΟΚ λόγω της στήριξης που παρέχει στις πολιτικές της κυβέρνησης.
Έξι μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής διαφώνησαν με την απόφαση, επιμένοντας ότι θα πρέπει να συνεχιστεί ο διάλογος με όλες τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς.
Με τη θέση της μειοψηφίας συντάχθηκε ο βουλευτής Νίκος Τσούκαλης, ο οποίος σε γραπτή του δήλωση αναφέρει ότι «η Δημοκρατική Αριστερά, πρέπει και οφείλει να επιμείνει και να αναβαθμίσει το διάλογο που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο, με τις δυνάμεις του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της αριστερής σοσιαλδημοκρατίας και του δημοκρατικού κέντρου».
902 

Επισημάνσεις, προσθήκη φωτό, τίτλος: Μποτίλια Στον Άνεμο

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.