Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Κυρ Μητσοτάκης: Δώσον τοις ευΣΕΒέσι − ΚΚΕ: Και οι δυο καταθέτουν διαπιστευτήρια

–Μη μας ταλαιπωρήσεις κι εσύ σαν τον Αλέξη!...
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Μειώσεις φόρων και εισφορών για τις επιχείρησεις στις βαλίτσες του Κυριάκου Μητσοτάκη
*
*
Δευτέρα 13/02/2017 - 14:46
Τις προτάσεις της ΝΔ για μείωση φόρων και εισφορών στις επιχειρήσεις και περικοπές στις κρατικές κοινωνικές δαπάνες θα παρουσιάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε Άγκελα Μέρκελ, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και εκπροσώπους επιχειρηματικών ομίλων σήμερα και αύριο κατά το ταξίδι του στο Βερολίνο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
Σχόλιο για την αξιολόγηση
Δευτέρα 13/02/2017 - 15:24 - Ενημέρωση: Δευτέρα 13/02/2017 - 15:30
Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ εξέδωσε το εξής σχόλιο για την αξιολόγηση:
«Τόσο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ όσο και η ΝΔ καταθέτουν τα διαπιστευτήριά τους στην ΕΕ, για το ποιος θέλει και μπορεί καλύτερα να κλείσει την αξιολόγηση, δηλαδή να εφαρμόσει τα αντιλαϊκά μέτρα».
902

Με αυτό το μείγμα ο πρόεδρος της ΝΔ θα ισχυριστεί πως είναι προς όφελος και των δανειστών οι πρόωρες εκλογές και η ανάδειξη μιας άλλης κυβέρνησης. Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sueddeutsche Zeitung» αναφέρει πως «μπορούμε να αποφύγουμε ένα τέταρτο πακέτο βοήθειας εάν φέρουμε έγκαιρα την πολιτική αλλαγή».
Η συνάντηση με τη Γερμανίδα καγκελάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη και την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η συνάντηση με τον Βόλφγκανκ Σόιμπλε στο υπουργείο Οικονομικών. Επίσης την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει γεύμα εργασίας με εκπροσώπους επιχειρηματικών και βιομηχανικών φορέων της Γερμανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.