Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΜΕ σε πανελλαδική για τα μεγάλα προβλήματα της Παιδείας (23 Φεβ. 2017, 2 μ.μ.)

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
Σήμερα Πέμπτη η μέρα πανελλαδικής δράσης για τα μεγάλα προβλήματα της Παιδείας
Πέμπτη 23/02/2017 - 10:40 - Ενημέρωση: Πέμπτη 23/02/2017 - 10:41
Με κεντρικό αίτημα «μαζικοί μόνιμοι διορισμοί στα σχολεία - κάλυψη των σύγχρονων μορφωτικών αναγκών», αναπληρωτές και μόνιμοι εκπαιδευτικοί διαδηλώνουν σήμερα Πέμπτη 23 Φλεβάρη στο πλαίσιο της Μέρας Πανελλαδικής Δράσης για τα παραπάνω ζητήματα.
Στην Αθήνα θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 2 μ.μ. στο υπουργείο Παιδείας, ενώ αντίστοιχες κινητοποιήσεις οργανώνονται σε Περιφέρειες και Διευθύνσεις Εκπαίδευσης σε μία σειρά άλλες πόλεις.
Κάλεσμα συμμετοχής στην κινητοποίηση απευθύνουν σωματεία εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών.
Η Γενική Συνέλευση προέδρων των ΕΛΜΕ που έγινε το περασμένο Σάββατο με απόφασή της καλεί σε συμμετοχή στην πανελλαδική κινητοποίηση και το ΔΣ της ΟΛΜΕ κήρυξε 2ωρες στάσεις εργασίας (12 το μεσημέρι - 2 μ.μ. και 2 μ.μ. - 4 μ.μ.). Αντίστοιχη απόφαση έχει πάρει και το ΔΣ της ΔΟΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.