Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Νίκος Σοφιανός: Ούτε οι σημερινοί ούτε οι χθεσινοί. 8 χρόνια κρίσης και 3 μνημόνια αλλάζουν μόνο αν οι εργαζόμενοι βγάλουν συμπεράσματα (VIDEO)

ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ
Το 4ο μνημόνιο είναι δεδομένο αν αυτή η ταξική πολιτική δεν ανατραπεί
(VIDEO)
Κυριακή 12/02/2017 - 10:20
Αυτή η ταξική πολιτική πρέπει να ανατραπεί τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στην «ΕΡΤ1» την Κυριακή το πρωί.
Υπογράμμισε ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν, αν οι εργαζόμενοι βγάλουν συμπεράσματα μετά από 8 χρόνια κρίσης και τρία μνημόνια.
Σημείωσε ότι δεν είναι λύση να φύγουν οι σημερινοί και να έρθουν οι χθεσινοί, αφού όλοι έχουν ψηφίσει μνημόνια και αντιλαϊκά μέτρα ενώ αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις αγροτών και εργαζομένων τόνισε ότι αναδείχνουν τα προβλήματα και πιέζουν για λύσεις. Αυτές οι κινητοποιήσεις πρέπει να συναντηθούν, σημείωσε και πρόσθεσε ότι αυτό τελικά θα γίνει.
Τόνισε ακόμα ότι το 4ο μνημόνιο είναι δεδομένο και τα μέτρα που συζητούνται είναι η περιγραφή του ενώ όπως σημείωσε, είναι επίσης δεδομένο ότι στη συζήτηση έχει μπει το αφορολόγητο, η προσωπική διαφορά και τα εργασιακά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.